Відповідь: Пропоную аватарку... Андріанко, дуже дякую..аватарка якраз під мій настрій - оптимістична і обнадійлива..але вставити ї не можу, бо завелика..мо..Надійка підскаже, як зменшити...
Відповідь: Пропоную аватарку... і в мене ставиться...тільки пише внизу lvivport.com...і троха то заважає... Андріано, а ви вмієте завантажувати фото через Радікал?Якшо так, то завантажте пліз...тоді не буде того надпису...
Відповідь: Пропоную аватарку... Оскільки я-IRUSKA,то я дозволила собі привласнити аватарку,яку Algo пропонувала Irus`ka(котра Іруська),сподіваюсь ніхто не проти?
Відповідь: Пропоную аватарку... взяла я собі назад свого бджіля :dance: чомусь він мені найближчий до душі, правда не розумію ЧОМУ :D
Відповідь: Пропоную аватарку... Надумала я і аватарку поміняти, але знову щось не альо: вставляю той код в ту сужку і пише-зіпсований файл:no:
Відповідь: Пропоную аватарку... Спрбуйте трошки пізніше:umbrage: - в мене вдаеться змініти аватар, щойно пробувала.
Якщо якась сподобається, можу вирізати квадратну, бо маю більші зображення цих зменшених. Крім того, тут я трохи стиснула їх і якість сіла. Так що звертайтеся, перероблю трохи, котру треба. Крокуси Може, не дуже весняне, але свіже. Отакий квітковий вибух.
Відповідь: Пропоную аватарку... Так, ще трошки і досить на нині. Прорвало мене. :xaxa: І трошки неквіткового, але кольорового.