Дякую, то я собі з нових шпалерок владстудіо вирізала. :shy: Я три штуки зробила. Але перший варіянт мені не дуже. От останній - найбільше подобається.
Відповідь: Пропоную аватарку... перший не видю, а останній дійсно суперський! а я щось хочу змінити - кожен вечір підбираю, і.. ніяк. Хочу щоб була з Еммою (маю цілу колекцію), а вибрати не можу. Якщо хтось знайде класну аватарку з Еммою Вотсон - не встидайтеся мені пропонувати
Відповідь: Пропоную аватарку... пропоную аватарку для Liliyah Romanova-тільки вона підійде вам на весну,після зимових свят... ІМХО:shy: а ця авка підійде для пані Цокотухи:
Відповідь: Пропоную аватарку... А я хочу отаку аватарку... дістала та бабівщина І отаку б на конкурс... мо комусь підійде, гарнюня Хто вміє, зменшіть будласка мені ці аватарки до 100х100, як комусь подобається для форуму - прошу дуже
Відповідь: Пропоную аватарку... Пані Цокотуха НАДЗВИЧАЙНО ВДЯЧНА!!!!! Солнушко, приємно вражена, що так тонко відчули мої вподобння!!!
Відповідь: Пропоную аватарку... Tsokotukha,я рада!!! і щоб не офтопити: вибачайте,не зовсім правильно написала ваш Нік...:shy:
Відповідь: Пропоную аватарку... А я собі поставила таке ось містерійне зимове дерево... І ще таку собі поставлю згодом.
Відповідь: Пропоную аватарку... Liliyah Romanova,де ви такі казкові аватарки знаходите??? мені наразі тільки пару штук попалось такого плану....:shy:
Відповідь: Пропоную аватарку... Вирізаю зі шпалер www.vladstudio.com. Я в нього маю довічний абонемент.
Відповідь: Пропоную аватарку... Тут такі аватарки.... я майже в кожну закохалась http://www.wmos.ru/blog/Avatars/index.php?PAGEN_1=10 ---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ---------- Для Hruska , завжди читаю як Грушка Для Росинки Для худаючих