Відповідь: Пропоную аватарку... Jasmin у Вас симпатична аватарка.Маю для Вас таку ж ,лише інший ракурс . Лише тепер помітила,що вона анімована .
Відповідь: Пропоную аватарку... карапуз дякую!!!! дуже класна аватарка але, мені ще не можна анімовані та я її перероблю і всерівно поставлю! ДЯКУЮ ДУЖЕ!!!
Відповідь: Пропоную аватарку... у дівчат такі гарні нові аватарки - і я хооочу! Але з тою роботою нема коли шукати - похапцем перечитую посиденьки, поки тато ввечері бавиться з дитиною, а потім спати....Найдіть мені, будь ласка, щось цікаве
Відповідь: Пропоную аватарку... Мені ні попередня, ні теперішня не подобається. Не пасують вони вам. :confused:
Відповідь: Пропоную аватарку... а як вам моя дівчинка? шось не дуже вдалась, мо настрою власниця не мала, попробую мо потім ще разок
Відповідь: Пропоную аватарку... і в мене нова аватарка сказав мій коханий чоловік забрати малу з автарки мені сподобалась ця понка
Відповідь: Пропоную аватарку... а мені Богданкина попередня аватарка більше подобалась - схожіша із власницею була....
Відповідь: Пропоную аватарку... Колись теж там бавилась створенням аватарки: Той капелюшок там класний.
Відповідь: Пропоную аватарку... А я вчора робила ворота-корову для дітей (гра у нас така є закочувати м"яч), то мені результат дуже ся сподобав і тепер моя корова - мій аватар
Відповідь: Пропоную аватарку... Може мені не пасують...не знаю...збоку краще видно.... Але вони найкраще передають стан моюї душі....задуманий...неспокійний..... П.С.: а щоб Ви мені порадили...що найкраще мені пасувало би...???
Відповідь: Пропоную аватарку... Лілю, а можна мені песика того біленького? ну чисто як я після пологів