Відповідь: Як вам моя нова аватарка? Irynka в вас чудова аватарка, а якщо ще й будете писати в існуючій темі то ціни вам не буде
Відповідь: Як вам моя нова аватарка? Тю... Де "пропоную для когось", а де "хвалитися"... Я спочатку довго думала, перед тим, ніж створити нову... Але як тема недоречна - можете видалити, нічого не буду мати проти
Відповідь: Як вам моя нова аватарка? ну так , можна щк створити тему" Все про аватарки"," найкраща аватарка" не ображайтесь, але ото створення щодня подібних до існуючих тем страшенно напрягає...
Відповідь: Як вам моя нова аватарка? Я навіть не пробую захищатись, бо розумію Вашу правоту. Але ж ви можете видалити її... чи ні?
Відповідь: Пропоную аватарку... О, які гарнеькі аватарочки... Так цікаво спостерігати за асоціаціями.... Якщо б хтось підібрав для мене цікаву аватарку, я б була дуже вдячна (по асоціації)
Відповідь: Пропоную аватарку... для Hruska а це хто захоче а якщо Hrus'ці не підйде - беріть хто хоче
Відповідь: Пропоную аватарку... Одрі,у Вас така файнюча попередня аватарка - ваше фото була! (вертайте її)
Відповідь: Пропоную аватарку... я от думаю що нашій Natka 75 тре поміняти аватару....ну якась вона в тебе холодна і зовсім мені не асоціюється з тобою
Відповідь: Пропоную аватарку... Згідна з Каті, аватарка насторожує, мабуть тому, що в темних тонах. Як хтось надибає гарну ластівку, закиньте мені. Буду вдячна)))))))))))))))
Відповідь: Пропоную аватарку... Отаке знайшла: Щось мій бровзер вимахується, поклик на другу ось: http://img.liveinternet.ru/images/attach/4/12533/12533366_swallow.jpg
Відповідь: Пропоную аватарку... Направду, знала, що візьмете саме цього котика, тому старанно його вирізала!