Відповідь: Пропоную аватарку... Візьму, як наквакаюсь трохи. У нас тут дощі, болото... вже котрий день...
Відповідь: Пропоную аватарку... Десь Коза-Дереза писала що хоче аватар з Деніелом Крейгом отут є більше
Відповідь: Пропоную аватарку... Наперед перепрошую форумний народ за таку авку Просто добряче дістали клони в пп. :8:
Відповідь: Пропоную аватарку... От я між тими двома найбільше вагалася... Ок, ставлю другу! Дякую, Іринко!
Відповідь: Пропоную аватарку... Та то не така глобальна проблема. Побуде трохи ця, а за пару днів наступну поставлю. :xaxa:
Відповідь: Пропоную аватарку... О мама, куди ж я цi всi автари собi налiплю??? Хiба шо роздрукую i поначiплюю на монiторi. Ех, шкода що не можна на роботi собi на комп поставити його хфотку у синiх трулях...шкода ДЯКУЮ!!!
Відповідь: Пропоную аватарку... дуже мені сподобались такі аватарчики....тому майбутні мамці прошууууу!
Відповідь: Пропоную аватарку... о, а запропонуйте щось мені, будь ласка Щось, що б могло зі мною асоціюватися ))
Відповідь: Пропоную аватарку... Якщо про мою асоціацію говорити - ця найкраща: http://www.youtube.com/watch?v=3nBlUN-VqTI (пропозицію київської форумівки дружненько віддинамили )
Відповідь: Пропоную аватарку... прикольна асоціація я так розумію, це через те, що я до сих пір на київську форумівку не втрапила Дякую, з дитинства Маркіна люблю )))