Відповідь: Пропоную аватарку... Мила Лілю! Змилосердіться і допоможіть, будь-ласочка, бідолашній Irus'ci манюсіііінькою аватарочкою!!! А за одно і в асоціації до аватрарок побавимось???
Відповідь: Пропоную аватарку... А хтоб був таке сонце і знайшов мені якусь класну Козу? Або класного Джеймс Бонда (Брознана чи Крега) чи щось з самих фільмів. Будьласочка, бо я щось нічого путнього не знайду.
Відповідь: Пропоную аватарку... Я вже стільки пропозицій виклала. Вам нічого звідти не підійшло? Скажіть хоч приблизно, до чого маєте настрій, то я вам щось підшукаю.
Відповідь: Пропоную аватарку... Надійко,дякую.Скористалась вашою пропозицією і вибрала собі у вас аватарку.
Відповідь: Пропоную аватарку... Дякую, Світланко! Це не я себе, це один поважний львівський пан, а мені дуже добрий друг, любовно асоціювали мене із зеленою мавпочкою з бананом і обовязково дупою комфортно на ліанах...:dance: Твоя мавпочка дуже мила, ховаю її собі до скриньки- до відповідного настрою. Лілю, теж дякую, що не забули...Іноді буваю і такою.... Власне, спочатку ввела новий аватар , а затим побачила цю тему. Отож, маю нагоду вам ще раз подякувати за Зелену панянку... (от тільки ліани все бракує для повної гармонії...)
Відповідь: Пропоную аватарку... Надійко, ти не проти, що я собі позичила? Надіюсь її ще ніхто не вхопив.
Відповідь: Пропоную аватарку... Дякую, хельго.Але ж то моя аватарка на ЛФЗначить вона правильна, раз асоціюється зі мною