Відповідь: Пропоную аватарку... Ці блимаючі аватарки заважкі, на ДП їх собі ніхто не зможе поставити.
Відповідь: Пропоную аватарку... Розміри можна підредагувати ось ТУТ, наприклад. Дякую, гарна! Тіки трохи засумна...
Відповідь: Пропоную аватарку... Може хтось десь знайде рудоволосу панянку-виставте будь-ласочка.А то мені моя аватарка вже набридла,а нового і симпатичного щось не можу знайти
Відповідь: Пропоную аватарку... І я поміняла....саме на таку, бо вже мої нирочки і печінка не витримує тієї кількості медикамендів, що довелось у себе запхати від жовтня...але я ж великий ОПТИМІСТ, а не хімзавод, як каже мій муж,тому...ось таке чудо знайшла!
Відповідь: Пропоную аватарку... Дякую,Лілю!Вибрала собі нову аватарочку. Сподобалась ще друга кубіта від пана Левандівки.ЇЇ я поставлю восени (щось вона мені асоціюється з цією порою)
Відповідь: Пропоную аватарку... ось ця мені здається на мене схожа... але щось мені шкода мою міняти наразі.... чи то поміняти?
Відповідь: Пропоную аватарку... Як я зрозуміла, то тільки першу аватарку "страшно" поставити, а потім можна міняти як шкарпетки Якщо не сподобається, завжди можна повернути собі стару аватарку, нє?
Відповідь: Пропоную аватарку... офф ліля давала котика - я на робочий стіл загрузила а мій муж (песікот) отаке зробивї
Відповідь: Пропоную аватарку... та я завжди обираю за внутрішньою теорією душі...а тепер побачила цей аватар і він мені нагадав мене ...проте каже народ, що не схожа...але був період, що колір волосся був саме такий і саме така зачіска, але фішка тут - ОЧІ.....вони , ніби з мене змальовані...