Відповідь: Пропоную аватарку... Ай да Kati, ай да :cesoredдалі по Пушкіну):xaxa:. Але шустра:D! Я ж казала, що жартую! Мені вже хіба з гумором ті всі соплі-кашлі сприймати:xaxa:. Я свою кицьку ще не хочу міняти (я її так довго вставляла:ninja. Хіба знайдете десь аватар кицьки з валер'янкою (в чому я і не сумніваюся):xaxa::xaxa::xaxa:. Ждьомс!
Відповідь: Пропоную аватарку... тиснеш на аватар,вибираеш зберегти як....вона збереж. ,а потім через радикал вставляеш в панель керування-аватар
Відповідь: Пропоную аватарку... я візьму з Ліліних орхідею. аті картинки де Орхідеї на канві кольору кави з молоком- то моя мрія. хочу таке вишити, бо є такі набори. але в америці коштують 19 дол. а в нас поза 250 грн. а так хочеться!!!
Відповідь: Пропоную аватарку... А зайчиків нема?Хочу на якогось іншого поміняти,але нічо цікавого не знашла.
Відповідь: Пропоную аватарку... Закидаю я вас малюнками. :xaxa: Настрій у мене зовсім не робочий. А за вікном дощ до всього... Помучу вас ще трохи. :xaxa::xaxa::xaxa: Це мій улюблений малюночок, але ніколи не мала настрою на нього. Може, комусь буде до душі. А це для Уки. Трохи симпатичних звіряток. У цікавому вирішенні. Дітлахи й забавки Мордашки
Відповідь: Пропоную аватарку... Скопіювала собі тих двох товстозадих котиків на підвіконню, а рука не підіймається стерти свою сіру кицьку:no:...
Відповідь: Пропоную аватарку... Тішуся, що сподобалося. Я дуже люблю шукати гарні малюнки в неті. Рада, що є з ким поділитися. :shy: Останнє на сьогодні. Ще трохи жіночих фейсів... І ще трошки веселих і не дуже тваринок.
Відповідь: Пропоную аватарку... Трохи є:xaxa: Ага, бачу....., як Штерліц якийсь:ninja:, не встигаю привикнути, а Ліля вже знов інакша:xaxa:.