Відповідь: Проколювання вушок Хоча, звичайно, ніхто не скаже на дитя з кульчиками: "який у вас гарний хлопчик", ми все-таки вирішили зачекати. Зате у нас волосся багато! будемо чіпляти на нього заколочки - теж прикраса, зате без травмувань дитини і вагань для батьків
Відповідь: Проколювання вушок Читаю тут дописи і ніяк не можу визначитись: голкою колоти чи пістолетом... Я так розумію, що основна первага проколювання вушок голкою - це те, що можна одягнути одразу золоті кульчики зі зручною застібкою, а не "цвяшки". А як по заживанню та промиванню? Є різниця? Чи це індивідуально...
Відповідь: Проколювання вушок Аделя... ну як вам сказати що краще. Пістолетом вам в сукунду зроблять дюрку і одночасно вставлять кульчик і не будуть ту дирочку вже мучити. А голкою зроблять дирку, а потім в неї, почнуть прососувати кульчик... я думаю що саме ця процедура не з приємних, враховуючи що дитина може розплакатись і вириватись ( хоча не обовьязково) то при цьому ще пробувати в вушко кульчик вставити це буде знущанням. Чому вважаєте цвяшки незручними? Малюсінькі, ні за що не зачіпаються, промивати дуже зручно - капнули з обох боків вушка розчином, цвяшок по годинковій стрілці прокрутили .... от і все промивання. За місяць вушка добре вже заживають і можете любі кульчики вставляти. І цвяшками колоти ну дуже швидко - клац-клац і готово.
Відповідь: Проколювання вушок Особисто я голкою би не колола. Приємного там мало. Та й попробуй потім вдіти в ту малесеньку свіжу ранку кульчик. Пістолетом дійсно раз - і забули.
Відповідь: Проколювання вушок колись один хлопець (працює в тату-салоні, займається пірсингом) пояснив мені, що після проколювання голкою ранка заживає швидше, ніж після пістолета. особливо якщо колоти голкою з отвором, такою як для крапельниці, бо вона не "вибиває" дірку, а прибирає шматочок шкіри, через що легше вставити кульчики. правда для маленьких діток, може, і справді краще пістолетом: дитина не встигає зрозуміти, що сталося, як вона вже з кульчиками хоча кожного разу як мені проколювали вуха, я навіть не відчувала, як мені їх вставляли (маю 5 дірок, всі зроблені голкою ) п.с. він же ж радив промивати ранку не перекисом водню (бо він пересушує шкіру), а хлоргексидину біглюконатом (і ще чимось, забула чим) і не прокручувати кульчики, бо цим можна зайвий раз травмувати вухо. а у разі загноєння - змастити маззю (здається, левомеколлю). особисто в мене після проколів з дотриманням цих рекомендацій дірочки заживали за 3-4 дні
Відповідь: Проколювання вушок бррррр, таке краще було не писати в цій темі...бо мені аж самій страшно стало не те що наважитись проколювати малявці. Особисто я прихильник колоти вушка лише "пістолетом", моїй доці зажило через 3 тижні.
Відповідь: Проколювання вушок Ну і що маю робити? Моя красуня при кожній нагоді просить кульчики. Пояснюю, що треба зробити дирочки. А вона мені:"То чик і все, не болить" А я думала десь перед школою проколювати. Одним словом мама морально не готова. Я не проти, але боюся проблем при промиванні і загоюванні. То ж не так страшно, правда? За скільки часу в ваших діток вушка загоїлися?
Відповідь: Проколювання вушок то не так вже й страшно: голочка ж тонюсінька кожен вибирає те, що йому більше до вподоби мені, наприклад, голка підходить, бо я не боюсь болю (зрештою, то як укус комарика), але скільки людей, стільки й думок
Відповідь: Проколювання вушок Це, напевно від дитини залежить, але переважо вуха загоюються на протязі від тижня до трьох. Дівчата, а коли/як ви своїм малявкам міняли ті цвяшки на інші кульчики? Косметолог нам говорила, що цвяшки можна носити хоч все життя, але не менше трьох тижнів. Нам вже можна міняти, от я вчора пробувала, але нічого не получилося:8:. Не можу відєднати задню закрутку, мале постійно крутиться.:connie:
Відповідь: Проколювання вушок Я теж не люблю, і тому пишу саме з власного. Мені проколювали вуха декілька разів! Перший раз не пам'ятаю коли, але у садіку власне невдало "порухали" після того зняли. Потім мене уболтали в школі проколоти, також зняла. І вже третій раз я сама захотіла проколоти. Тому і доці своїй не хочу проколювати, тільки коли сама попросить!
Відповідь: Проколювання вушок Коли мені давним давно проколювали цвяшками, я їх біля 2-х років носила бо не мала інших кульчиків, і все було гуд, лише позолота з кульчиків трішки обтерлася. Малій вчепила золоті десь верез місяць, зачекала поки вона сильно втомиться і буде дуже сонна і поміняла. В перший раз та застібка дуже міцно тримається на цвяшку і її важко відчепити, ну але можлово. Але і якщо донечка ваша походить в кульчиках кілька місяців чи більше - нічого страшного не буде
Відповідь: Проколювання вушок В моєї доці вушка досить "приплюснуті" до голови, і мені чомусь здається, що вони можуть їй заважати, наприклад, під час сну...
Відповідь: Проколювання вушок Кілька днів тому прокололи моїй Ганнусі вушка. Я думала, що рочків до трьох це питання взагалі не буде поставати, але в 1,9 р. моя дитина сама захотіла собі кульчики Десь два тижні вона показувала на свої вуха, і казала, що хоче кульчики і я "здалася". Пішли ми на Чорновола. Прокололи голкою, вушка попередньо знеболили, але все одно мася трохи плакала поки кололи. Зате тепер тішиться, показує всім, що в неї є кульчики)))
Відповідь: Проколювання вушок можете пояснити як то знеболюють вушка? Чимось мажуть чи укол дають....?:confused:
Відповідь: Проколювання вушок Дівчата хелп! В малої без явної причини запалилась дирочка у вушку. Носить золоті кульчики вже більше ніж пів року і от на днях почервоніла дирочка в одному вусі.....з неї щось типу сукровички виділяється, на кульчику постійно оце збирається і навколо самої дирочка таке якесь подразнення як дерматит.... малюсенькі прищички... в мене так виглядає нариклад аллергія на прості металли, але ж тут золото, і стільки часу було все нормально... і це лише в одному вушці так, що робити? І промиваю перекисом, і настойкою календули, і левомеколем мащу і вже кульчики вділа з дужечкою круглою.... і ніби нічого аж такого страшного і немає з одного боку, але біло б краще якби взагалі все пройшло. Промиваю і перекисом, і настойкою календули, і евомеколь ма
Відповідь: Проколювання вушок В мене колись таке було. Можливо мася десь потягнула за кульчик нечаяно і там утворилась ранка - ну ніби надірвала трошки. Мені такого промивання вистарчила, за деякий час все пройшло. Ну і краще кульчики з дужкою, їх легенько прокручувати.
Відповідь: Проколювання вушок Ніколь, в мене самої так періодично буває. Що дієво допомагає на період запалення - промивання дирочок спиртом (голку замочуєш в спирті на 10-15 хв і тоді вушком голки проводиш в дирці пару раз по колу) + проспиртовування щодня сережок
Відповідь: Проколювання вушок В нас вже запалення так виглядає що пройшло, все зажило... і я тепер чомусь думаю що в нас були просто навдалі кульчики ( золоті доріжки з камінчиками на аглійському замочку) які повністю з обох сторін дирочки прилягали до вушка і дирочку не було видно, щось туди попало і почалось запалення. Позичили в знайомої звичайні дитячі кульчики на круглій дужці.....за пів дня вжя було явне покращення. У звязку з тим хочу купити малій інші кульчики на кожен день. Дуже подобаються такого плану: Може хтось десь бачив такі суто дитячі? Бо мені чомусь лише попадаються звичайні поцілуйчики - половинки шариків чи сердечка ну і з камінчиком найпростіші..
Відповідь: Проколювання вушок Мені здається, що оті сережки типу яблучка і кицьки не дуже практичні (мають гострі елементи). У нас були бантики, то постійно зачіплялися за одяг, а одного разу навіть за тюль, що вушко аж до крові роздерла. Після цього ми купили, як ви пишете, золоті доріжки на англ. замку. Але брали не впритик, а трохи більші. І вже рік нормально носимо. Великий вибір дитячих сережок на початку вулиці Шпитальної (по дорозі до Краківського р-ку), там такий великий ювелірний магазин, точної назви не пам"ятаю.
Відповідь: Проколювання вушок Я тоже так думаю..... я їх для прикладу навела, мала на увазі що хочу кульчики з дитячими фігурками симпатичними. і оті дорожки з обох сторін до мочки вуха не торкаються? Бо наші торкаються вплотну.