Відповідь: Проколювання вушок ви про який кожний день? ви описуєте проколювання вушок дитині, як якийсь дуже страшний вчинок мами і зводити його до тату, дірок кожний день... для чого такі крайнощі? кожна мама вирішує, що краще, що хоче для своєї дитини...звичайно без фанатизму я вирішила так
Відповідь: Проколювання вушок Проколювання вушок вважаю подією в житті дитини,так само як і перший зуб,перші кроки,перші кульчики,перший клас і т.п. Я не описую це як страшний вчинок(може трохи не так висловилась),а просто не бачу потреби в тому, щоб манюні робити проколювання. А може дитина цього не хоче,але в нас мода така,що всі мають проколені вушка. Я за то, щоб проколювати вушка дитині,коли вона вже свідома і розуміє, що з нею роблять і свідомо йде на таку подію.
Відповідь: Проколювання вушок а може захоче потім і буде рада, що вони в неї вже є я на моду не дивлюсь не захоче потім-знімить, не проблема-заросте
Відповідь: Проколювання вушок і так думаю,я тоже хочу проколоти малій вушка,а коли вона виросте і їй несподобається,то дирочка заживе,хоча кульчики вже скільки років всі носять і чомусь мода не проходить.... а якшо зараз не проколю,то потім може хотіти,але боятись...так як моя свекруха,їй вже не 10 років,але дуже боїться,тому і непроколює.....
Відповідь: Проколювання вушок Погоджуюсь на 100%! Подарували нам кульчики на хрестини. Чоловік вмовляв мене зразу ж проколоти, але йому доню шкода. А я не хочу якраз через небажання приймати за неї таке рішення. Нічого, полежать кульчики, вони їсти не просять. Мені прокололи вушка в 14 років, а сестра вирішила бути не такою, як всі (погодьтесь, дівчаток з проколотими вухами більшість). Правда, в 28 років вирішила поміняти щось в іміджі і тепер має величезну колекцію всіляких кульчиків. Я за свідомість вибору!
Відповідь: Проколювання вушок 100 %! Для чого лишній раз травмувати дитину, потім ті промивання, і переживати, щоб ніхто не дьоргнув її за вуха? Ще може загноїтися. Ви згадайте себе в дитинстві коли вас вели брати кров з пальчика, подивіться чи ваші діти від того в захопленні. Це майже те саме. Давайте будем травмувати дитину бо мамі так хочеться, щоб її малеча хоч трішки була схожа на ворону
Відповідь: Проколювання вушок якшо мамі то лєнь робити ,то звичайно неварто проколювати....кожна мама кожен день,кожну хвилину переживає за своє чадо,щоб воно собі нічо незробило... шо тоді невести дитину здавати кров,бо то травма???)) а від коли ворона в кульчиках ходить???
Відповідь: Проколювання вушок А як то одночасно?Одна людина проколювала одразу одночасно дві дирочки?Щось слабо собі то уявляю...Розкажіть,як то?
Відповідь: Проколювання вушок У нас питання проколювання вушок постало,коли нам подарували кульчики. все обдумав - вирішили трошки зачекати,коли дитині буде 4-5 років. А можливо й скоріше проколимо-не знаю,але точно не зараз-щось боюся поки що. І трошки про кульчики...я ,коли приїхала з Росії до Львова десь 4 роки думала,що кульчики-це кульочки тільки по-українські))). Вже вчилась на першому курсі й хтось з дівчат сказав,що в мене гарні кульчики,а на неї подивилась,як на скажену й пояснює,що ніби кульочків з собою немаю!))) Вот сміху було,коли я все зрозуміла!)))
Відповідь: Проколювання вушок ну й порівняння! кров здають не через захцянки дорослих, а лише за потреби. не можна же відкласти таку процедуру на кілька років!
Відповідь: Проколювання вушок А я дуже шкодую, що мені в дитинстві батьки вуха не прокололи...теж так думали, як ви. Коли я виросла , то дуже хотіла носити кульчики, але не могла наважитись пробити вуха, боялась. Аж в 19 років мене переконали це зробити мої співробітниці. Якби батьки проколои вуха в дитинстві, то було би все набагато легше і простіше...
Відповідь: Проколювання вушок дитина була в мене на руках, сказали мені зафіксувала головку і ручки дитини рукою (одною рукою тримала за черепок зверху, другою рукою я тримала ручки) косметолог сказала, що проколе одночасно дві дирочки (я теж здивувалась як то), намалювала крапочку, зафіксувала інструмент на кінці якого голка (вигнута дугою) маленька не крутилась, навіть не плакала одна людина проколювала ---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ---------- давайте не бедумо називати діток з проколеними вушками воронами а коли проколоти вушка більшій дитині чи доролому - по вашому вони теж ворони тут ніхто не агітує - проколюйте вушками коли ще дітки маленькі не хочете - не проколюйте вушка, це ваш вибір чи пізніше буде вибір вашої дитини батьки вирішуть коли краще, зваживши всі -за і -проти- і чим краще -голкою- чи -пістолетом- як промивати...
Відповідь: Проколювання вушок вести, але я про те, що це необхідність, а проколювання - це просто травмувати, бо мамі так захтілось То не лєнь вуха промивати, це процедура не з приємних (знову ви будете травмувати дитину) Ви ж не даєте дитині бавитися вилкою, щоб додатково попереживати, щоб дитина нічого собі не зробила, а вушка проколюєте, щоб додатково попереживати, чи часом нікому не захочеться за них порухати (ух і написала) казки читали? мультики дивилися? порівняння колись чули?
Відповідь: Проколювання вушок моя на процедуру промивання вушок погано не реагує (сміється), моя любить коли її гладять по вушках і це другий день після проколу голкою і не трогає ручками сережки я так розумію своїй доці ви не проколювали? а пишете, що це травмування дитини, де ви таке бачили? не люблю, коли пишуть не з власного досвіду
Відповідь: Проколювання вушок Fast, ви так відстоюєте свою позицію ніби хтось вас заставляє вашій доні вуха колоти. Не хочете не коліть, ваше право, і ваша дитина. А хтось проколов і нормально це сприймає, і дитина їх нормально це сприймає і за вушка не дьоргає і кульчики не помічає зовсім... і вушка промивати то не проблема абсолютно і навіть не відчутно ( чи капнути перекисом чи розчином календули на дірочку з обох боків вушка і прокрутии кульчик то процедура не з приємних і страшенно травмує дитину? Дитина цього навіть не помічає......Про що ми говоримо... кожен має право і вибирає так як йому підходить, для чого тут дійсно дівчаток порівнювати з воронами? Це навіть якась неповага до маленьких донечок форумлянок.
Відповідь: Проколювання вушок і я про це вже писала явна неповага, потрібно вміти висловлювати свою думку не ображаючи інших
Відповідь: Проколювання вушок думаю,якшо б вашій доці сказали шо в неї імя як в кота чи їншої тваринки,думаю ні вам,ні коли малеча підросте не було б приємно таке почути,а навіть образливо....але ж кожен поважає вашу думку і то як ви захотіли назвати дитину....
Відповідь: Проколювання вушок Ми теж своїй молодшій прокололи вушка десь три тижні тому. такщо тепер ми красуня. Кололи нам пістолетом, пройшло все супер, маля тільки скривилося і все, ніяких сліз не було. Коли прийшли додому, то мочка вушка трішки почервоніла, але через 2 годинки все пройшло. І зажило також дуже добре, промивала перших 2 дні і все. Старшій кололи також в такому віці, але голкою (бо хотіли кульчики зразу золоті), крику було ого-го...... тай заживало поганенько. Якщо в нас колись буде щей 3-тя дівка, то колоти будем тільки пістолетом.