Відповідь: Проколювання вушок Ми проколювали в 6 місяців і голкою. Відразу оділи кульчики які хресна подарувала. І все було супер. Софійка скрикнула під час одівання кульчиків. Два раза промили розчином фурацеліну і забули.
Відповідь: Проколювання вушок а можна питання??? НАВІЩО ПРОКОЛЮВАТИ ДІВЧАТАМ ВУШКА У НЕСВІДОМОМУ ВІЦІ? просто,обгрунтуйте мені,будь-ласка,темній
Відповідь: Проколювання вушок Моя власна думка....чим менша дитина тим менше травмується вона отим проколюванням(чисто емоційно). Хоча відповіді одностайної немає, бо всі діти різні , як і іграшку не підбереш для дитини, так і не вгадаєш як дитина реагуватиме і в якому віці краще. Є дітки яким проколють вушка в 5-6 рочків, то вони плачуть(я така була) , не дають колоти, ходять по місяцю з одним кульчиком поки їх вмовлять на другий. А є дітки, які в 3 рочки маму просять проколоти їм кульчики бо вони хочуть бути гарними. Кожна мама робить свій вибір, може взагалі не проколювати вушка, з аргументом, "проколю тоді коли дитина захоче сама". Я зробила вибір, виходячи по своєму досвіду, вважаю що тим я абсолютно нічого поганого не зробила, маю тепер красюню з кульчиками.
Відповідь: Проколювання вушок Повністю згідна що нічого поганого в тому немає,щоб проколоти малечі рано вушка.Нехай краще хто проти напишуть,що в тому поганого?
Відповідь: Проколювання вушок Я також згідна з тим, що проколювати вушка потрібно рано. Але в мене поганий зір і дитина можливо також має схильність до цього, мені відомо що на вушних мочках є точки які відповідають за зір.Може хтось знає чи перед проколюванням вушок в такій ситуації потрібно проконсультуватися з окулістом чи ні? Моїй доці 7 з половиною місяців. Буду вдячна за пораду.
Відповідь: Проколювання вушок в принципі нічого...просто не хочеться нарушати природню ніжність і робити ляльку з дитини..от і все.справа особисто кожної мами..хай хоч пірсінг в пупець колять... а я не плкала..кололи в класі 5-6..дуже просила маму проколоти.мені заговорили зуби і вкололи.але зараз техніка куда далі пішла,тепер то ше безболісніше роблять.
Відповідь: Проколювання вушок Я не окуліст або ще якісь лікар,але напишу як в мене було.Коли малій надумала вуха проколювати чоловікові хтось наговорив ,що це може зашкодити дитині на зір чи на слух,а ми якраз були в полікліці всі разом тож я і спитала в декількох лікарів при чоловікові чи може проколювання вушок зашкодити якось дитині,ті відповіли що ні до зору ні до слуху ніяк не може зашкодити.
Відповідь: Проколювання вушок Думаю, що якогось одного правильного рішення стосовно того, коли найкраще проколювати вушка дитині, НЕМАЄ... кожна з нас краще знає свою дитину... можу лише поділитись власним досвідом. Дочці ми проколювали вушка пістолетиком в 3,5 роки. Вона сама дуже тоді просилася зробити ій дірочки в вушках, бо хоче як мама носити різні сережки. Але сама процедура - це був жах і кошмар. Поки ще ставили цяточки, то все було нормально, але коли їй прокололи одне вухо, то вона верещала так, що мабуть її було чути за 3 квартали. Потім година плачу, вмовлянь і якось з "горем пополам" нам вдалось таки проколоти їй і друге вухо. Я тоді дуже шкодувала, що не зробила їй цього раніше. А стосовно того, що вуха краще проколювати в дорослому віці (самому приймаючи рішення), то в мене на прикладі є моя мама, яка спромоглася нарешті проколоти вуха в 40 років (і то попередньо 50 гр коньяку для заспокоєння ), а також співробітниця, яка проколола вуха в 30 років, бо її мама не хотіла "травмувати" дитинку в ранньому віці. Так от вони обидві дуже шкодували, що цього їм не зробили в дитинстві. Тому вибір залишається за кожним з нас... надіюсь, що цей вибір буде правильним для наших дітей...
Відповідь: Проколювання вушок Не правду Вам наговорили. Справа в тому що на вушку є дуже багато точок що відповідають за зір та слух. Це в принципі любий лікар знати має. Зачепивши одну з цих точок можна власне пошкодити(здається навіть вправа є-помасувати мочки вух коли втомилися очі). Ось чому не рекомендують маленьким дітям колоти вушка. А з плюсів дійсно добре що дитина ще не буде великої уваги приділяти кульчикам і тягнути їх, тим самим дасть ранкам загоїтись. Ось цікава стаття І ще звідти ж, але не знаю чи в нас такі спеціалісти є Взяла звідси http://www.nanya.ru/beta/articles/9939.html
Відповідь: Проколювання вушок В кожного свій досвід проколювання вушок, а я поділюся своїм. Як на мене, то я б проколювала вушка ще в 3-4 місяці(не знаю чи можна у такому віці) або вже у шкільному, щоб легше було промивати вушка і як найшвидше вставити золоті, які добре крутяться. Я донечці проколола вушка у косметичному салоні пістолетиком у 1,10 р. Плачу було море, та й сама процедура дуже голосна. Саме головне, що донька не дозволяла навіть закапати перекисю. Ці цвяшки з медичного сплаву хоч і можна прокручувати та це нічого не давало. Вушка не заживали, з дірок завжди сочилася водичка. Це тривало доти (аж 4 місяці) поки я не вдягнула доньці ще мої шкільні золоті кульчики, які можна добре крутити і промити дірки. Змащую кремом Рятівник. З першого дня побачила зміни. Все підсохло. Надіюся, що заживе без проблем. Бо був період, що думала- зніму і викину ці цвяшки далеко-далеко- нехай заростуть дірки. А кульчики з англійським замком я б не радила діткам одягати, вони дуже тяжко защіпаються і відщіпаються, та й і до цвяшків у мене довіри немає. А щодо проколювання у літку, бо немає шапок, то це не так. Такого роду процедури краще робити взимку або в холодну пору року, бо в спеку рани погано заживають і легше занести інфекцію, а шапки зовсім не мішають.
Відповідь: Проколювання вушок Я вважаю, що проколювати вушка треба по бажанню дитини.Своїй доні я проколювала в салоні пістолетом, їй тоді вже було 9 років.Вона знала, що буде трошки боліти але навіть не скривилась бо сама хотіла гарні кульчики, а ще в мене багато знайомих які не мають проколених вух і не переймаються тим... Тому, на мою думку, спішити з цим не треба.Мені проколювали в 13 років і теж без загального наркозу
Відповідь: Проколювання вушок Читаю я ось цю тему і диву-дивуюся.Ну ніяк не можу зрозуміти навіщо дитині в рік(чи пару місяців кульчики).Ну може відразу і тату зробити дитині(щоб потім як буде дорослою не боялась робити, через біль). Дитині треба дати можливість самій свідомо обрати: проколювати вушка чи ні. Це ж буде один з перших її самотійних рішень,дитина знає на що йде і які наслідки.Дайте дитині самостійності,не вирішуйте за неї. Коли в мене буде доця,то заведу її на проколювання,якщо вона цього захоче і сама мені про це скаже.
Відповідь: Проколювання вушок Мені власне доця моя сама сказала майже в 2 рочки, але це не означає що треба було бігти мені зразу в салон. Тепер я б цього нізащо не робила. Не скоріше як в 8-10 років.
Відповідь: Проколювання вушок Моя ще минулого року просила кульчики, але я як уявила ту "подію" у всіх барвах:tanksmile:... одне то проколимо, а щоб друге проколоти, то по всьому тому кабінеті за нею бігати прийдеться і силою тримати. Вирішила я відкласти. Недавно мала знову згадала. Я пояснила, що для того, щоб одягнути кульчики треба проколювати дірочки у вушках. Питала чи то дуже буде боліти, ну та кажу, трохи буде. Потрималась моя дитина за свої вушка, скривилась, потім запитала, чи то можна купити такі вушка в яких вже є дірочки і вроді передумала, бо наразі не просить. Тож чекаємо далі
Відповідь: Проколювання вушок Дівчата, а де точно знаходиться та косметологічна лікарня що на Чорновола? Чи там можна проколоти вушка пістолетом?
Відповідь: Проколювання вушок А хто знає де проколюють одночасно два вушка, якісно і стерильно. Моя красуня старша вже пів року просить проколоти вушка, і знає що це боляче, тому просить 'обезболююче'. ТОму хочу облегчити їй цю процедуру, проколовши одночасно. буду дуже вдячна за інформацію.
Відповідь: Проколювання вушок мама каже проколюють там і пістолетом але будемо голкою проколювати і зразу золоті сережки одягнути нам теж говорять, що з застібкою № 1 краще, щоб промивати і прокручувати сережку їх не радять як перші сережки, краще з такою застібкою
Відповідь: Проколювання вушок проколювали ми сьогодні з донечкою вушка в косметичній лікарні на Чорновола голкою спочатку мені прокололи (в мене були проколені, але третя дирочка не симетрична була) відчуття-щось трошки запекло, я зрозуміла, що тут нічого страшного не має і тоді вирішили доці проколоти донечка не плакала, тільки пікнула (два вушка їй одночасно прокололи голкою і одягнули золоті сережки) не хотіли ми пістолетом людоньки, всьому мають бути межі а красивий одяг, іграшки... дитині теж не потрібно сережки це не такий вже і великий крок в житті дитини, щоб давати можливість самій свідомо вибирати: проколювати вушка чи ні. буде ще в дитини багато її самотійних рішень така я мама, що вирішила це без дозволу дитини, думаю вона в майбутньому не пожаліє про це
Відповідь: Проколювання вушок якщо дивитися на головний вхід готелю Львів, то ця поліклініка знаходиться на розі першої будівлі зліва. Там проколюють і пістолетом(ціна в районі 75грн разом з їхніми кульчиками) і голкою(ціна десь від 42грн..) нащо так буквально порівнювати одне з іншим... Інколи дівчатка просять ті кульчики свідомо, маючи два рочки і більше....але через страх болю не можуть наважитись. Є такі діти що і в ..надцять років бояться.
Відповідь: Проколювання вушок Нічого собі невеликий.Зробити малявці дірочки в шкірі.....що тут такого,кожен день так робимо. Ну чесно , не розумію проколювання вушок в маленькому віці.Не засуджую(подобаються коли в дівчаток з гарні кульчики),просто не розумію. Скажу ще таке,в мене вуха ще досі непроколоті.Коли була малою ну дууууже хотіла,але мама все відкладала через брак часу.А потім я вже і не хотіла.І зараз не хочу.Зато всі оточуючі люди наполягають, щоб я проколола вуха,бо так всім дівчатам роблять.Напевно не хочу вже бути, як всі.