Відповідь: Проколювання вушок Прокололи ми в суботу вушка. Пішли в Біш компані, тфу-тфу, все добре і швиденько нам зробили і зараз вушка в доброму стані. Найбільше переживала, чи дасть манюня друге вушко - дала . Обійшлось нам разом з кульчиками з медичної сталі - 80 грн.
Відповідь: Проколювання вушок Проковали на Члоновола. Підхід приємний, забавили малу, посміялися і прокололи) трішки плакала( коштує це 120 грн з їхніми кульчиками. Тільки вибір кульчиків, як на мене - замалий(
Відповідь: Проколювання вушок Ми також вушка проколювали на Чорновола. Все чистенько, стирильно. Я все контролювала, бо колись мала відношення до проколювання вушок, все пройшло на відмінно а от в салоні не радила б проколювати. Цією справою має займатися майстер з медичною освітою. А в салонах дівчатка максимум на курсах вчилися, які тривають годину-дві. В гіршому випадку - самі вчаться. Це з досвіду кажу.
Відповідь: Проколювання вушок Нагадайте, скільки часу потрібно промивати вушка після проколу - тиждень, чи місяць?
Відповідь: Проколювання вушок А як знати, чи зажило? Бо у нас з першого дня все добре, жодних виділень крові, чи інших. Все сухееько там.
Відповідь: Проколювання вушок Крові і не має бути. А заживе, коли взагалі, без проблем, легенько зможеш прокручувати кульчик. А ти носиш кульчики?
Відповідь: Проколювання вушок Ношу просто в малої відразу нормально прокручувалося) певно лишнім голову собі заморочую)
Відповідь: Проколювання вушок Голкою чи пістолетом? Як згадаю як мені там кололи голкою...ух. І заживало місяцями. Читаю про 3 дні, для мене то як фантастика. Гг.
Відповідь: Проколювання вушок Голкою минулого року доці на Чорновола проколювали. Легко прокололи і скоро зажило.
Відповідь: Проколювання вушок за скільки часу можуть зарости вушка у дитини? Зняла малій цв*яшки, бо постійно біля дірочок насихало, і йшла кров, думала нехай загоїться, сьогодні хотіла дати золоті кульчики, а пропхати неможу((((
Відповідь: Проколювання вушок А я чогось дуже бобся малій проколювати((такий пунктик маю-шо можуть якусь інфекцію занести...а от тепер думаю чи то може на зиму проколоти? Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Проколювання вушок На зиму точно не варто. Шапки, одяг, шарфики. Треба щоб гарно все зажило, то вже краще ближче до літа.
Відповідь: Проколювання вушок Ну а літом вона буде пхати брудні руки...чи то вже в мене на параною подібне?))))) Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Проколювання вушок Ну а літом вона буде пхати брудні руки...чи то вже в мене на параною подібне?))))) Sent from my ST27i using Tapatalk 2