Проколювання вушок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем ВІРА, 20 Січень 2009.

1. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Відповідь: Проколювання вушок

проколювала доці вушка в косметологічній лікарні на Чорновола, то якраз лише перекис і порекомендували для обробки.
    це як? перекис водню- антисептик. Ним хірурги післяопераційні рани обробляють. Якщо хочете більш підсушуючого ефекту- після обробки перекисом можна спиртом обробити.

2. Solomi

Solomi New Member

сумнівно, бо саме хірурги з різних лікарень мене переконували що перекис для вух не підходить
    перепробувала на дитині ВСЕ, бо кололи 2 рази,

3. Marmulyadka

і що порадите, з досвіду? Бо я поки лише перекисом промиваю (вчора прокололи), може дійсно щось ефективніше спробувати...

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не раджу але з досвіду "тих" літ можу сказати, що всі кого знаю промивали відваром ромашки. Багато разів на день і пертягувати кульчиком постйно

5. Fast

Fast Well-Known Member

1 квітня, як тільки зняли шапку Мійці прокололи вушка. Вона ще минулого літа хотіля кульчики, але я їй розказала, що це голкою будуть проколювати вуха, що це боляче, як беруть кров на аналізи (якраз минулого року наздавалися по повній програмі) і Мійка перехотіла проколювати. Цього разу вона твердо сказала, що потерпить. Як результат тільки перед самою процедурою пустила сльозинку, але я її обняла і сказала, що давай може ще не зараз проколимо, тоді моє дітьо витерла сьозу і навіть не ворухнулась і не пискнула, коли їй проколювали вушка і повна щастя вийшла з кабінету.
    Проколювали в косметологічній на Чорновола.
    Проколювали голкою, такою закрученою (пістолетів я страшенно боюся) і оділи наші золоті кульчики, які перед тим ще полежали в спирті.
    Промивали фурациліном і перисю.
    Уже готова постійно міняти кульчики

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

З досвіду - поменше туди лізьте і все буде гуд ))). Проколювала обом своїм дівчаткам і промивала може по 2 рази... Зажило абсолютно без всяких проблем...

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

Тобто постійно травмувати ранку і не дати їй спокійно зажити?:girl_wink:

7. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Ми теж донечці проколювали у косметологічній на Чорновола, у рік, голкою. Все пройшло дуже швидко, мала заплакала аж коли другий кульчик одягали і то до того часу, поки косметолог іі не відволікла, попросила піти до крана і ручки похлюпати водою. Промивати радила хлоргексидином, бо спирт сушить, а перекись розмякшує ранку. Одягла зразу наші кульчики, перед тим як одягти, забрала замочити іх на 15 хв у спирті поки ми були у черзі. Зажило за 2 тижні, через місяць трошки одне вушко почервоніло, я промила кілька днів і все пройшло. Мені здається, що пістолета мала би більше злякалась, а гострою голкою вона і не зрозуміла нічого, відчула, що болить, коли на дирки стали кульчики одягати. Не жалію, що прокололи у рік, впевнена, вона всеодно б про це попросила рано чи пізно, а чим менше тим заморочуватись, тим швидше заживає:)

8. NataliaFed

Мій досвід показав, що ніц таким чином не травмовано і зажило, як на псові:girl_haha:

9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Моїй сестрі проколювали вуха в перукарні Легенда що біля Океану. То вуха після їхніх сережок почали гноїтися(

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

Якщо кульчик не рухати, то він присохне до шкірки вуха. Не дасть добре зажити. А потім як десь потягне- буде кровити ранка.
    Треба легенько прокручувати кульчик. Ще часто радять брати кульчики не з англ.замком, а такі, як радянські були.

11. NataliaFed

Так, щоб можна було рухати безболісно- тільки такі. Я б ще радила не важкі, бо в мене перші були важкі і дирочки великі зробились

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Мені в дитинстві проколювали вуха голкою, десь в першому класі, і я сама хотіла, все добре загоїлось, кульчики одягала золоті з дужкою, кажуть краще для промивання такі. А малій проколола як їй минуло 2 роки, пістолетом (в тому віці певно у дитини стрес не сильний від самої процедури, хоча проколювання у дуже маленькому віці не розумію, як кількамісячним немовлятам вже колять вуха), нам видали спеціальний антисептичний гель для обробки пірсингу і казали більше нічим не рухати, не лізти туди і не мочити. Все загоїлось так що й не помітили, довго тих "цвяшків" ми не міняли, потім почали вже золоті вдягати. Ще читала на спеціальному форумі про пірсинг, то майстри радять обробляти прокол хлоргексидином, і ні в якому разі не перекисом водню і не спиртом, бо вони палять, сушать і на рану безпосередньо не можна наносити. А хлоргексидин якраз дозволяється, він і не пече, і добре дезинфікує, і дозволяється наносити на ранки. Та й відварами трав я б не дуже радила промивати, може бути алергічна реакція і вони не так дезинфікують.

13. Solomi

Solomi New Member

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А ми сьогодні нашій Дарусі прокололи вушка ,малявка помінялася на очах, така поважна)))) Перед нами були дітки старшого віку, то так плакали, що вже думала тікати, але наша донечка трошки хникнула і все, їхали додому то вже спунькала собі. Я за те, щоб проколювали вушка швидше, поки тепло, нема шапочок, і дитина не лізе ще до них і не дьоргає.

15. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

ми проколювали донечці в 2,5 роки, коли вона усвідомлювала, що хоче кульчики і сама погодилася. відповідно й не плакала, тільки від звуку скривилася. майстер, що проколювала - дуже приємна жінка, і вміє знайти підхід до дитини, бо навіть я переживала більше, як вона до цього поставиться, але майстер дивувалася, що ще такого не бачила, щоб дитина так спокійно дозволила колоти друге вухо (пістолетом, звичайно)
    от щодо шапочок - дуже підтримую, але за умови, що дитина не смикає себе за вушка, коли починають лізти зубки. ми якраз і не кололи раніше, бо вуха при прорізуванні зубів були "бідні", донечка від дискомфорту і болю дряпала вуха іноді до крові (без кульчиків), вже коли кололи, такої проблеми не існувало.
    була інша проблема - замінити ці тимчасові з хірургічного металу на золоті.
    радили мені, щоб я сплячій дитині це робила, але пішла іншим шляхом - я показувала нові кульчики, нагадувала, що вони є і донечка одного дня сама захотіла їх одягнути, відповідно і терпляче дозволила зняти й одягнути.

16. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

от і наша вже хоче :) киньте, будь ласка, контакти чи місцезнаходження майстра в карму
    і я таке знаю, що діти тягають за вуха, коли лізуть зуби...В знайомих мала так тягала і викручувала, що мусіли замінити знову на вкрутки. Я вважаю, що в дуже ранньому віці то більше мамська захцянка оці кульчики, і часом дуже тішусь, коли молоді тати стають у букву "фе" і відтягують той процес прколювання до старшого віку. Принаймі, маю таких знайомих свідомих татусів.

17. Marmulyadka

на мою думку, таки найбільш надійно з точки зору дотримання всіх правил асептики, звернутися в косметологічну лікарню. Там дуже приємна молода лікар нам проколювала вушка. Доня навіть не скривилася, чемно дала друге вушко і щаслива вийшла після процедури. Знайома 6-місячній дівчинці теж там проколювала, так само лише позитивні відгуки

18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Надіюсь нас це омине.
    Я з Вами згідна, от хотіла я і все. Але дівчинка без кульчиків, теж якось не дуже дівчинка, ну маю на увазі 3-5-10 років.

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мій чоловік був категорично проти, але хто б то його слухав, якщо мамусі то сильно треба. Прокола я самовільно (добре хоч не самостійно) Марусі вушка в кінці травня, то їй майже 6 місяців було, потішилась як все гарно зажило і милувалась донечкою до кінця серпня. А тоді через ото тягання-смикання пішло загноєння одного вушка.
    Я в паніці зняла кульчик, а коли через пару дннів після мазі вушко трохи зажило, то мій вертюх категорично не давала його одягнути. Навіть в сні. Попросила чоловіка допомогти і потримати дитину, так він мені сказав що він в моїх гестапівських операціях участі не бере і дитину мучити не буде. Отак я кілька днів намагалась, а дзюрочка тим часом затягнулась.
    Коротше, ходило моє дитя з одним кульчиком 10 місяців, поки перешлов шапковий період, вилізли зуби і минулого червня ми повторно прокололи те вушко. Марусі було рік і 6, вона чемно дала дяді поміняти спочатку кульчик на інший (бо не змогли підібрати такий самий), і проколоти вушко, навіть не пікнула. Ну якщо б довелось колоти друге, то була б трохи проти, напевно :)
    Тому з Данусею я точно спішити не буду. Будем проколювати тільки тоді, коли сама попросить.

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

а чому? поясніть будь ласка