Проколювання вушок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем ВІРА, 20 Січень 2009.

1. byzja

byzja New Member

Відповідь: Проколювання вушок

ми прокололи в 1рік, пістолетом,після 1 вушка почала плакати, зразу тоді стрельнули друге, 5 хвилин плачу і все, краса вже є!!! місяць капала просто на вушко перекис і прокручувала, за місяць поки доня спала поміняла на золоті кульчики з анг. замочком)))нічого не гноїлось, задоволена! як на мене то краще до року бити вушка, поки дитина не розуміє що до чого,бо чим далі тим гірше....

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

чим гірше? :)
    я от в 4 класі сама пішла проколювати, знала що буде боляче і треба потерпіти, але сама цього хотіла і розуміла.
    так само, думаю, і моя доня зможе сказати одного дня "мам, хочу сережки" і буде розуміти і готова до цього. а стресувати дитину не бачу потреби. в мене є знайома дівчинка, яка після такого проколювання вушок в рік боїться всіх людей у білих халатах, навіть пекарів в супермаркеті).

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

ми нічого не капали, два вечори протерла серветками спиртовими, які мені в салоні дали і все. І не перетягувала кульчики, бо це були цвяшки...загоїлося за 2 дні, а прокололи як малій було 8 місяців.
    На мою думку проколювати треба або зовсім маленькій дітці, коли ше не розуміє нічого, або вже свідомій дівчинці, яка того сама хоче.

4. byzja

byzja New Member

тим що прийдеться чекати поки дитина сама не захоче...або поки маленька або поки вже свідома того, ось що мала на увазі)))

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

так-так, саме це мала на увазі)))
    а хіба то не більше болить як протирати салфетками? вона(рана) ж ще "жива"?

5. nattsol

nattsol Well-Known Member

до речі:

6. byzja

byzja New Member

я собі дирки постріляла пістолетом, і малій, і мама також і нас тисячі таких і ніц страшного не було (дякувати Богу), я наприклад більше схиляюсь до того щоб клац і є, сама б не дала гололкою собі колоти, не то дитині, не ті нерви))) в кожній сфері є щось небезпечне,але ми всеодно це робимо))) полунички ранні теж їсти небезпечно,але ж хочеться))))

7. nattsol

прокручувати не радять: прокол - це рана, для чого її зайвий раз турбувати? в мене без промивань і прокручувань пробитий хрящик загоївся за 2 тижні (а я не скажу, що в мене все швидко загоюється)

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

як то кажуть, раз на рік і палка стріляє
    а ви знаєте, чому саме не радять робити проколи пістолетом?

8. byzja

byzja New Member

Я СОБІ ТАК РОБИЛА КОЛИ НАСТУПНІ ДИРКИ БИЛА, БО ЯК НА МЕНЕ ВАТКОЮ ПРОМИВАТИ ТО ЩЕ БІЛЬШЕ ЗАЧИПАЄШ,то теж швидко загоїлося, тому і малій так зробила, кожна мама робить як вважає за потрібне... А прокручувати кажуть щоб шкірка з рани загоїлась і не прилипала до кульчика, капнув перекис, продезинфікувало, загоїлось, типу так....
    перший раз від вас про таке чую! як знаєте то поділіться, бо я незнаю, от і іншим розкажіть, може хтось передумає))))

9. nattsol

я вже колись писала в цій темі:
    * пістолет неможливо продезінфікувати, а він багаторазовий і все ж таки контактує із шкірою; звичайне протирання спиртом ніц не дасть.
    * вважається, що через пістолет для пірсингу може передаватись гепатит (В і С), який в т.зв. сухій клітині може жити, здається, до 2-х тижнів
    * при проколюванні пістолетом вухо травмується, оскільки кульчик сам по собі має тупий кінчик, що може спричинити різні келоїдні утворення (рубці)

ну і, певною мірою, історична сторона питання: найперші пістолети для пірсингу використовувались для того, щоб клеймити худобу, а потім хтось вирішив їх "адаптувати" під людину для прискорення процесу

10. byzja

byzja New Member

ліпше б того не знала)))дякувати Богові нас пронесло!!!! але всеодно голкою дуже страшно...((((
    це так як з манікюром, ніби дезинфікують, а щипцями заразу всеодно можна занести, але всі ідуть.(майже всі)

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Це добре, що не було. Особисто я знаю двох людей, в яких з"явились проблеми з зором саме після того, як вони прокололи вуха.
    Мені кололи голкою у віці 5 років. Своїй дитині дам дозвіл на таку процедуру тільки тоді, коли вона сама того захоче і 100%, що це буде зроблено голкою, а не пістолетом.
    Також колись писала, що моя косметолог, яка ще й займається в салоні проколюванням вушок діткам пістолетом, зараз в декреті з донечкою, якій скоро рочок, так от, вона своїй дитині пістолетом бити не буде, казала, що лише голкою і в старшому віці...

Додам: кусочки шкіри залишаються на самому пістолеті, там в середині, де ніхто не дезинфікує, потім вони можуть контактувати і з голкою і з вушком іншої дитини.

12. рижик

рижик Well-Known Member

А яка альтернатива - голкою, де в нас це роблять і як це виглядає, напевно, болить? Бо в нас зараз постало питання проколювання вушок - Віка вже просить кульчики. Шукала в нас у Львові, де роблять повністю одноразовими пістолетами - не знайшла.

13. byzja

byzja New Member

я наразі жодного разу не пошкодувала про це, моя дитина ходить і тішиться що має кульчики,можливо б тепер робила малій голкою,але мене б там не було, ну боюсь я голок!!!! зрештою я думаю кожна мама своїй дитині поганого не хоче, а тільки добра,а негативні випадки нас чекають в житті на кожному кроці і пістолетики для пірсингу ще одне цьому підтвердженя(((( а проблеми з зором -це тому що не там вдарили, в мочці вуха є канальчики які відповідають за зір.... теж чула про таке! але це може статись і від голки якщо не "там" дирочку зробити

14. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Роблять на Чорновола, в косметологічній. Не так болить голкою, як ви собі уявляєте. Косметолог, що колить голкою робить це швидко, зовсім не страшно і біль терпима, тупа, я би сказала. До речі, при проколюванні голкою дирочки завжди получаються рівненькі, а при пістолетному проколюванні, можливі відхиленні.
    При проколюванні голкою ймовірність значно нижча, якщо це робить спеціаліст.
    Виправте мене хтось, якщо я помиляюсь :girl_wink:

15. рижик

рижик Well-Known Member

А кульчики після проколу голкою які одягають, якщо свої золоті, то їх потрібно якось стерилізувати?

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Проколювала доці на Чорновола голкою. Перед тим пшикнули на вушко якимось знеболюючим. Все було скоренько. Наші золоті кульчики протерли перекиссю і одягнули.
    Зручно проколоти до року, бо дитя ще не свідоме, не боїться лікаря чи голки і не втікає. Мені проколювали вушка в садочку, то 2 рази ходили в Чародійку, бо я хотіла але боялась і плакала і не давалась. Тому моїй доці прокололи в 5 міс. Вушка відразу зажили, без проблем.

17. byzja

byzja New Member

якщо спеціаліст то повністю з вами згідна))) Знайома колола малій вушка в косметологічній, то пішли додому з 1-м кульчиком, оскільки мала почала плакати, а в тієї панянки почали руки трястись, що так і друге не проколола... аж за 2 тижні доколювали в іншої, тому, чесно кажучи, і не йшли туди, хоча, думаю, там не всі такі, треба просто файно попасти!))

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А з якого віку діткам найраніше на Чорновола беруться колоти голкою?

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Власне мені кололи вже в досить дорослому віці, і саме на Чорновола, і саме голкою, то то був кошмар. Одне прокололи, друге я не давала. Бо боліло направду. З горем пополам прокололи обидва. Потім вдома мені то все гноїлось і не заживало місяцями. В результаті кинулась я тих сережок і заросли ті дві дзюрки.
    Повторно проколола вже дорослою тьоткою.

19. Shamna

Shamna Мамуся

Перший раз мені прокулювала наша дитяча в 1 рік голкою, то не пам’ятаю які були відчуття. А дві інші дірочки проколювала сама голкою вже в дорослому віці. Зовсім безболісно вийшло і нічого після того не гноїлося, але думаю, що то було чисте везіння.

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Коліжанці в дитинстві медсестра проколювала голкою і гноїлось дуже але їй замість кульчиків нитки вчепили, зате тепер вона може любу залізячку собі вчепити і хоч би що, а мені голкою проколювали, золоті кульчики відразу одягли і крім золота я нічого не можу більше носити(гниє). Чоловіка сестра сама собі подірявила всі вуха і теж носить любий метал)
    Може, то від організму залежить:girl_in_dreams:
    Я вже тут писала, що маю досвід проколювання вух голкою і пістолетом, то ніколи в житті більше б на пістолет не погодилась(добре,що тоді потрібно було одне вухо проколоти, друге б не дала)