Відповідь: Проколювання вушок ми прокололи в 1рік, пістолетом,після 1 вушка почала плакати, зразу тоді стрельнули друге, 5 хвилин плачу і все, краса вже є!!! місяць капала просто на вушко перекис і прокручувала, за місяць поки доня спала поміняла на золоті кульчики з анг. замочком)))нічого не гноїлось, задоволена! як на мене то краще до року бити вушка, поки дитина не розуміє що до чого,бо чим далі тим гірше....
Відповідь: Проколювання вушок чим гірше? я от в 4 класі сама пішла проколювати, знала що буде боляче і треба потерпіти, але сама цього хотіла і розуміла. так само, думаю, і моя доня зможе сказати одного дня "мам, хочу сережки" і буде розуміти і готова до цього. а стресувати дитину не бачу потреби. в мене є знайома дівчинка, яка після такого проколювання вушок в рік боїться всіх людей у білих халатах, навіть пекарів в супермаркеті).
Відповідь: Проколювання вушок ми нічого не капали, два вечори протерла серветками спиртовими, які мені в салоні дали і все. І не перетягувала кульчики, бо це були цвяшки...загоїлося за 2 дні, а прокололи як малій було 8 місяців. На мою думку проколювати треба або зовсім маленькій дітці, коли ше не розуміє нічого, або вже свідомій дівчинці, яка того сама хоче.
Відповідь: Проколювання вушок тим що прийдеться чекати поки дитина сама не захоче...або поки маленька або поки вже свідома того, ось що мала на увазі))) ---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ---------- так-так, саме це мала на увазі))) а хіба то не більше болить як протирати салфетками? вона(рана) ж ще "жива"?
Відповідь: Проколювання вушок я собі дирки постріляла пістолетом, і малій, і мама також і нас тисячі таких і ніц страшного не було (дякувати Богу), я наприклад більше схиляюсь до того щоб клац і є, сама б не дала гололкою собі колоти, не то дитині, не ті нерви))) в кожній сфері є щось небезпечне,але ми всеодно це робимо))) полунички ранні теж їсти небезпечно,але ж хочеться))))
Відповідь: Проколювання вушок прокручувати не радять: прокол - це рана, для чого її зайвий раз турбувати? в мене без промивань і прокручувань пробитий хрящик загоївся за 2 тижні (а я не скажу, що в мене все швидко загоюється) ---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ---------- як то кажуть, раз на рік і палка стріляє а ви знаєте, чому саме не радять робити проколи пістолетом?
Відповідь: Проколювання вушок Я СОБІ ТАК РОБИЛА КОЛИ НАСТУПНІ ДИРКИ БИЛА, БО ЯК НА МЕНЕ ВАТКОЮ ПРОМИВАТИ ТО ЩЕ БІЛЬШЕ ЗАЧИПАЄШ,то теж швидко загоїлося, тому і малій так зробила, кожна мама робить як вважає за потрібне... А прокручувати кажуть щоб шкірка з рани загоїлась і не прилипала до кульчика, капнув перекис, продезинфікувало, загоїлось, типу так.... перший раз від вас про таке чую! як знаєте то поділіться, бо я незнаю, от і іншим розкажіть, може хтось передумає))))
Відповідь: Проколювання вушок я вже колись писала в цій темі: * пістолет неможливо продезінфікувати, а він багаторазовий і все ж таки контактує із шкірою; звичайне протирання спиртом ніц не дасть. * вважається, що через пістолет для пірсингу може передаватись гепатит (В і С), який в т.зв. сухій клітині може жити, здається, до 2-х тижнів * при проколюванні пістолетом вухо травмується, оскільки кульчик сам по собі має тупий кінчик, що може спричинити різні келоїдні утворення (рубці) ну і, певною мірою, історична сторона питання: найперші пістолети для пірсингу використовувались для того, щоб клеймити худобу, а потім хтось вирішив їх "адаптувати" під людину для прискорення процесу
Відповідь: Проколювання вушок ліпше б того не знала)))дякувати Богові нас пронесло!!!! але всеодно голкою дуже страшно...(((( це так як з манікюром, ніби дезинфікують, а щипцями заразу всеодно можна занести, але всі ідуть.(майже всі)
Це добре, що не було. Особисто я знаю двох людей, в яких з"явились проблеми з зором саме після того, як вони прокололи вуха. Мені кололи голкою у віці 5 років. Своїй дитині дам дозвіл на таку процедуру тільки тоді, коли вона сама того захоче і 100%, що це буде зроблено голкою, а не пістолетом. Також колись писала, що моя косметолог, яка ще й займається в салоні проколюванням вушок діткам пістолетом, зараз в декреті з донечкою, якій скоро рочок, так от, вона своїй дитині пістолетом бити не буде, казала, що лише голкою і в старшому віці... Додам: кусочки шкіри залишаються на самому пістолеті, там в середині, де ніхто не дезинфікує, потім вони можуть контактувати і з голкою і з вушком іншої дитини.
Відповідь: Проколювання вушок А яка альтернатива - голкою, де в нас це роблять і як це виглядає, напевно, болить? Бо в нас зараз постало питання проколювання вушок - Віка вже просить кульчики. Шукала в нас у Львові, де роблять повністю одноразовими пістолетами - не знайшла.
Відповідь: Проколювання вушок я наразі жодного разу не пошкодувала про це, моя дитина ходить і тішиться що має кульчики,можливо б тепер робила малій голкою,але мене б там не було, ну боюсь я голок!!!! зрештою я думаю кожна мама своїй дитині поганого не хоче, а тільки добра,а негативні випадки нас чекають в житті на кожному кроці і пістолетики для пірсингу ще одне цьому підтвердженя(((( а проблеми з зором -це тому що не там вдарили, в мочці вуха є канальчики які відповідають за зір.... теж чула про таке! але це може статись і від голки якщо не "там" дирочку зробити
Роблять на Чорновола, в косметологічній. Не так болить голкою, як ви собі уявляєте. Косметолог, що колить голкою робить це швидко, зовсім не страшно і біль терпима, тупа, я би сказала. До речі, при проколюванні голкою дирочки завжди получаються рівненькі, а при пістолетному проколюванні, можливі відхиленні. При проколюванні голкою ймовірність значно нижча, якщо це робить спеціаліст. Виправте мене хтось, якщо я помиляюсь
Відповідь: Проколювання вушок А кульчики після проколу голкою які одягають, якщо свої золоті, то їх потрібно якось стерилізувати?
Відповідь: Проколювання вушок Проколювала доці на Чорновола голкою. Перед тим пшикнули на вушко якимось знеболюючим. Все було скоренько. Наші золоті кульчики протерли перекиссю і одягнули. Зручно проколоти до року, бо дитя ще не свідоме, не боїться лікаря чи голки і не втікає. Мені проколювали вушка в садочку, то 2 рази ходили в Чародійку, бо я хотіла але боялась і плакала і не давалась. Тому моїй доці прокололи в 5 міс. Вушка відразу зажили, без проблем.
Відповідь: Проколювання вушок якщо спеціаліст то повністю з вами згідна))) Знайома колола малій вушка в косметологічній, то пішли додому з 1-м кульчиком, оскільки мала почала плакати, а в тієї панянки почали руки трястись, що так і друге не проколола... аж за 2 тижні доколювали в іншої, тому, чесно кажучи, і не йшли туди, хоча, думаю, там не всі такі, треба просто файно попасти!))
Відповідь: Проколювання вушок А з якого віку діткам найраніше на Чорновола беруться колоти голкою? ---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ---------- Власне мені кололи вже в досить дорослому віці, і саме на Чорновола, і саме голкою, то то був кошмар. Одне прокололи, друге я не давала. Бо боліло направду. З горем пополам прокололи обидва. Потім вдома мені то все гноїлось і не заживало місяцями. В результаті кинулась я тих сережок і заросли ті дві дзюрки. Повторно проколола вже дорослою тьоткою.
Відповідь: Проколювання вушок Перший раз мені прокулювала наша дитяча в 1 рік голкою, то не пам’ятаю які були відчуття. А дві інші дірочки проколювала сама не кидайте тапками голкою вже в дорослому віці. Зовсім безболісно вийшло і нічого після того не гноїлося, але думаю, що то було чисте везіння.
Відповідь: Проколювання вушок Коліжанці в дитинстві медсестра проколювала голкою і гноїлось дуже але їй замість кульчиків нитки вчепили, зате тепер вона може любу залізячку собі вчепити і хоч би що, а мені голкою проколювали, золоті кульчики відразу одягли і крім золота я нічого не можу більше носити(гниє). Чоловіка сестра сама собі подірявила всі вуха і теж носить любий метал) Може, то від організму залежить Я вже тут писала, що маю досвід проколювання вух голкою і пістолетом, то ніколи в житті більше б на пістолет не погодилась(добре,що тоді потрібно було одне вухо проколоти, друге б не дала)