Відповідь: Проколювання вушок Я вушка проколола своїй донечці в 9 міс, через 1,5 міс ми гвоздіки поміняли на кульчики, які купили у Львівському ювелірному заводі Кульчики дуже зручні, вушко не колять, легко повертаються, я ними дуже задоволена.
Відповідь: Проколювання вушок Ні не торкаються, і внизу від мочки вуха є місце. Ми брали трохи більші, ніж їй потрібно було.
Відповідь: Проколювання вушок В нас з вушком і далі нєпонятки. І ніби нічого страшного, але виглядає на те що в малої аллергія на золото, лише на лівому вушку, бо подразнення - дерматит лише навкруги дирочки, сама дирочка не запалена. Вже носили кульчики з круглою дужкою - поки мазала мазями ніби пройшло, перестала знов почалось за пару днів. Зараз носить нові цвяшки - такі якими вушка проколюють, вони гіпоаллергенні, візуально не помітно вже подразнення, лише шкірка тепер на тих місцях дуже дуже ніжна - подивимся що далі буде.
Відповідь: Проколювання вушок Своїй донечці буду проколювати вушка не раніше 3-5 років. Хочу, щоб вона сама була зацікавлена. Мені прокололи у 7 років(ще циганською голкою), сестрі у 4(пістолетиком)! Страху не було, було велике бажання бути як мама
Відповідь: Проколювання вушок Нажаль стаю постійним дописувачем цієї теми. Цікавить мене якщо кульчик зняти на тиждень наприклад, дирочка не встигне зарости? А якщо зняти взагалі....вона непомітно заросте? Якщо потім колись знов колоти, чи не буде стара заросша дирочка заважати новій...чи вони колять в тому самому місці.... в нас далі все те саме...ніби вже було краще і знов почалось те саме. Були сьогодні в дерматолога дитячого.....нічого конкретного мені не сказали.... Дівчата, хелп, в кого була аллергія на кульчики? В нас і на золоті і на ті цвяшки якими проколююсть - однакова реакція. Як і чим лікували оцей дерматит? Чи то тепер означає що моя Юляська ніколи не зможе носити кульчики? Я така розстроєна з тим всім що не знаю що робити....дати диркам зарости і не мучити дитину процедурами....чи таки намагатись лікувати, чи спробувати срібні кульчики.....ще трішки і вставлю у вушка ниточки аби подразнення пройшло і дирки не заросли.....але далі що робити, не знаю....
Відповідь: Проколювання вушок А я своїй дівчинці проколювати вушок не буду. Ні зараз, ні потім. Коли мені прокололи вуха в 2-му класі, в мене почав падати зір, одягла окуляри... В сестри та сама ситуація - проколола вуха під кінець навчання в школі - зараз ходить в лінзах... А все тому, що на мочці вуха, як на долоні чи на стопі, зібрані нервові закінчення, які відповідають за певні органи... Проколювання може мати свої негативні наслідки. (Не у всіх обовязково впаде зір, кому як "повезе"). Тому буду доню переконувати не робити дірок в вухах (чи в іншому місці), коли вона виросте і дуже цього захоче. Кліпси ще ніхто не відміняв...
Відповідь: Проколювання вушок Я не впевнена, що існує така алергія на золото, але якщо Ваша мала його не переносить, то срібло їй тим більше не підійде. В мене від срібла і біжутерії ужас, що робиться... Можливо попробуйте вдіти інші золоті кульчики ( може маєте ще Ваші дитячі ). Або тоді попробувати якийсь інший метал ( біле золото, платина ).
Відповідь: Проколювання вушок завжди було цікаво, чому одні кажуть, що зір може впасти (сталося з кимось знайомим моїх знайомих), а дехто, навпаки, намагається проколоти саме оту "зорову" точку, щоб його підняти (теж чула, нібито комусь десь там допомогло)... це так, роздуми, цікаво де правда
Відповідь: Проколювання вушок Голкотерапія - дуже хороший метод нетрадиційної медицини "розрухати" слабкі системи організму... Але не пірсінг.
Відповідь: Проколювання вушок Я вважаю, що правда і в першому і в другому випадку, просто треба знати в яких випадках і де колоти. Таку процедуру повинен виконувати спеціаліст, а не "девочка" яка вміє пістолет у руках тримати. Моїй подрузі вушка в дитинстві проколював спеціаліст з голкотерапії, батьки були дуже задоволені.
Відповідь: Проколювання вушок Та вже став, не чекай. Але грубшу ниточку візьми (склади у пару разів) бо потім дірочка буде дуже маленька і травмується при одяганні кульчика. Коли гарно все загоїться, спробуй якісь інші золоті кульчики, але одразу зніми, якщо побачиш реакцію. За той час може щось нове про таку алергію взнаєш, чи попитай по родині, чи у кого таке було, бо то диво дивне, щоб і на золото виникала реакція, і на хірургічний сплав
Відповідь: Проколювання вушок То де у Львові є добрий спеціаліст з проколювання вух дитині? В салонах я не хочу колоти, бо там явно ніхто не буде перейматися в яких точках колоти можна, а в яких не варто. Може якісь лікарі проколюють? Хто знає, підкажіть.
Відповідь: Проколювання вушок Можливо, тому, що Мені вуха прокололи в 9 років у косметологічній поліклініці на Чорновола - дотепер зір, ттт, 100%, як у молодої А коли ви прокололи вуха дитині? Коли мені проколювали, то казали, що рік не можна знімати, щоб не заросли, а потім можна. Моїй подружці прокололи вуха в 7 років, а потім вона зачепила кофтою (знімала через голову), подразнила собі вухо, стало кровити, вона зняла кульчики і згодом вуха заросли і на місцях дірочок з"явилися такі гульки-прищики. Вуха вона пізніше так і не проколювала, так і ходила. Навіть якщо й так, то не переживайте,
Відповідь: Проколювання вушок існує, я в неті багато про неї вичитала вже, досить розповсюджене явище а нам якраз сьогодні порадили спробувати срібні кільчики - бо срібло практично бездомішків, бо 92.5% чистого срібла.....а срібло взагалі має лікувальний і еффект, спробуєм, подивимось. моїх дитячих в мене не було, бо колола вуха в 17 років цвяшками а потім одразу сережки дорослі вдягнула. Але позичала в коліжанки її дитячі кульчики ще з радянських часів..... то саме було, подразнення.... Платіну я б спробувала....але наразі мені не зустрічались в ювелірках такі кульчики, і щоб вони підійшли дитині. Я зараз вдома її тримаю без кульчика, мастимо тим що лікар порекомендував, лише на прогулку вдягаю кульчик..... за тих пару годин ніби немає погіршення. Але якщо не пройде....повьяжу ніточки. Я ще маю надію на те що через 2 тижні будем на морі, і що морська вода позитивно вплине на наше вушко. Аллергії на металли в родині крім мене немає ні в кого, а в мене і на біжутерію, і на срібло ( не знаю як на наше, на польське жахлива ал-я). Але мене просто дивує як так що майже рік проходила нормально а тут такє..... в серпні 2009 Да я розумію що ця проблема не є проблемою, що і без кульчиків прожити можна не гірше .....але ж ви читали моє ставлення до дитячих прикрас в сусідній гілці, тому мені дуже буде шкода якщо Юлясіні вушка не будуть їх сприймати. Ще як варіант можуть бути кульчики з титану - це взагалі чистий гіпоаллерген.....але мені також такі кульчики не попадались.
Відповідь: Проколювання вушок ми прокололи в 1рiк i мiсяць ..та дарма. Пiдросла i не хоче носити, не любить.
Відповідь: Проколювання вушок Ніколь, якщо раніше алергії не було, і отак раптом з"явилась, то це може бути реакція на щось геть інше, просто вушка прореагували. Спробуйте не вдягати малій пару місяців в вушка взагалі нічого, і знайти хорошого дерматолога, щоб прописав якусь мазь. В мене було щось подібне після солрію - висипало руки і висипало сильнше на сонці. ЛІкуали від алергії на фрукти пару місяців - результату нуль. А потім лікар виписала мазючку і все пройшло, і на сонце могла нормально виходити. Тому все може бути не так страшно
Відповідь: Проколювання вушок я повьязую наш дерматит з жарою, бо в неї якраз це все почалось з першою червневою спекою. І читала що сполуки сплаву в золоті можуть вступати в реакцію з людьским потом і видавати отакі алергічні реакції.
Відповідь: Проколювання вушок А ми тиждень тому прокололи вушка, мала навіть не зрозуміла що сталося, проколювали пістолетом на Левандівці , навіть ніякого почервоніння. Зате тепер така красуня!!!! Нам 1р1міс
Відповідь: Проколювання вушок ми місяць назад прокололи малій вушка пістолетом, все ніби було добре, зажило, а коли поміняли через 20 днів на золоті кульчики, то почало вушко закисати......спереді ніби нічого, а от ззаду постійно підтікає гній і засихає промиваю вушка весь час розчином на основі срібла Арголайф і після того замазую маззю Аргосепт, ще промиваю перекись воднем. але результату нема......що далі робити?
Відповідь: Проколювання вушок в нас літом на одному вушку подібне було, лише шкіра подразнювалась зпереді, ззаду все було чистенько. В нашому випадку це був я так розумію контактний дерматит. На золото сильний, на срібло меньший. Після поїздки на море і носіння кілька місяців срібних кульчиків все ніби пройшло. З середини вересня носила золоті кульчики і було все в принципі нормально. От недавно знов почалось, лише тапере як в вас, зпереді чисто, ззаді від кульчика шкірка подразнюється і трошки сукровичка. Нічого кращого не знайшла як щодня малій мочку вуха протирати намиленим пальцем з господарським милом ( отим таким звичайним) Воно і мікроби вбиває, і підсушує, і якось після таких процедур ніби вушко краще. А поки до того пройшли пробували: перекис, мірамістін, левомеколь, хлоргексидин, с настойку календули спитрову, і Боро плюс, і ще багато чого. Що далі буде не знаю. Шукатиму певно маленьки акуратні кульчики з платини. Бо на неї аллергії не буває. Якщо ж в вас не аллергія, то спробуйте мірамістин або хлоргексидин - це досить сильні протимікробні і ранозаживляючі засобі.