Прокидайся,коханий!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kiss, 27 Липень 2010.

1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: Прокидайся,коханий!

моя Риба теж ставить годинник на 8:3о, що дев.ять хвилин натискає "Пізніше" - і так як мінімум годину:girl_yes: спочатку я цьому дуже дратуваась, а потім сама захопилась цією "методою"; так от - у ці 9 хвилин ТАКі сни сняться!!! ну а будить нас переважно Тигрик, хоч він і теж спюх, але від ранкової вітамінки відмовитись не може - приходить і б.є нас лапкою по носі:girl_smile:

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

а я не люблю, коли є в мене ще півгодинки поспати, а мій коханий починає мене будити. він то робить ніжно і гарно, але коли я ХОЧУ СПАТИ, то дуже злюсь, бо ж і не розбудив толком і доспати не дав))

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І я то саме кажу. Дорослий ж мужчина - сам знає. Я он як просплю то мої проблеми а хіба ні? Хоча мій чоловік бачить так, що як я просплю йому це дає право повиховувати мене яка я незорганізована.

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

Я така сама. Потім злюсь на нього довго, поки два горня кави не вип’ю. :girl_haha:

4. Kiss

Kiss Well-Known Member

Дівчатка,я в шоці....Чи то так форум діє....чи то що???якась аномалія...Вчора писала про важку "побудку" коханого..А сьогодні.......Я прокинулась від дзвінка будильника, його поруч нема....ДУЖЕ здивувалась.Двері в кімнату зачинені..з кухні якісь аромати...Виявляється,моє чудо прокинулось швидше,і щоб даремно не валятись, зробив мені кавусю і сніданок)))))Приємно здивована була)))Правда гора посуду після нього, але ж.......заради такого можна і помити потім))):girl_tender:

5. tasha

tasha New Member

ви все добре говорите, проспить - його проблеми. Але я від нього залежна, бо везе мене на роботу. На таксі тратити гроші не хочеться, якщо є власна машина, а маршруткою дуже незручно добиратись, треба ще пів години пішки йти, офіс в задуп"ї. І нервує мене ця ситуація страшно, от колись як буду мати власну машину, то така його поведінка не проканає.

6. allja

allja Well-Known Member

В нас теж така ситуація, я вже не можу дочекатися коли буду мати права і власну машину!!!!! От тоді подивимося як він буде на роботу вставати!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

7. Lavrik

Lavrik New Member

Ой,в мене та сама проблема.не знаю як боротись і капка.жах якийсь.
    Схема кожного пробудження:
    1.кицю,прокидайся сонечко.
    2.рибочка,цьомчик мій,вже вставати пора.
    3.кицю,запізнимся.
    4.Я піду зроблю каву,а ти вставай,ліжко застелиш.
    5.ти ще спиш?в тебе совість є?
    6.кожного ранку одне і теж!та скільки можна?!(після чого слідує красномовний грюк дверима)
    і так кожного ранку,з можливими варіаціями деяких пунктів:girl_devil:

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

ой,оце мені б так...чи дочекаюсь?....по-доброму заздрю:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Перечитала усі дописи. Тепер сиджу і думаю, мені повезло, чи як?
    Коли треба йти на роботу, мене танком не піднімеш,, особливо взимку. Коханий встає хв 10-15 раніше будильника. Зазвичай кава і сніданок його рук справа, ну і в додачу ще і мене розбудити і з ліжка стягнути, а це не так просто.
    Одним словом - я соня.

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В коліжанки муж прокидається за секунду,коли вона каже :"Тобі в асьці повідомлення":girl_smile:

10. Lavrik

Lavrik New Member

Так то ж коли є півгодинки,а не коли будять з розрахунком,щоб нормално зібратись,а не в попихах вскочити в перші ліпші штани і обпекти язик кавою))))

11. slobodianka

slobodianka Member

От почитала вас і собі захотілось, щоби чоловік мене побудив.Цікаво, якби це виглядало?
    В нас якось не виходить будити один одного, встаєм зразу після того як будильник зазвенить (ну ще трошки поніжимось і стаєм:)).

12. allusya

allusya Well-Known Member

Невже він кожен раз ведеться????:girl_cool:

13. Korona

Korona New Member

В мене був один випадок. Однієї пятниці коханий засидівся з друзями на роботі і у суботу йому було зле.... Мені від цього аж підкидувало... Але я стрималась. Зробила каву ( в нервах, але показувала..), підігріла кисленького борщику. Чоловік від цьогь був дуже здивований, як це я не кричу. Йому було дуже незручно і почав сам все розказувати і оправдовуватись. Нам жінкам треба бути "не просто дурами", а "розумними дурами":girl_dance:

14. Персі

Персі Member

У нас донька всіх будить. Не любить до школи запізнюватись. :) Правда, мене будить раніше: "Поки мама збереться, знов через неї запізнимось". :))) А от коли канікули, то вже просипається все на світі. :connie_pull-pigtail Будильник не діє ні на мене, ні на чоловіка.

15. La esposa

La esposa Moderator

Як то цікво — читати, хто як прокидається :) В декому і себе впізнаю :)

Мій чоловік любить довго поспати, на роботу раненько зриватися не треба, тому спить до дванадцятої, а то й до першої. А раніше, як тільки одружилися, то я намагалась його будити, щоб разом снідати, він тільки дратувався, і нічого з того доброго не було. Тепер він любить наставити будильник на 9 - 9.30, і не встає. Раніше було так: телефон зранку тарабанить, я зриваюся виключати, бо чого той будильник, якщо не йдемо нікуди, і відключаю ф-цію щоденного будильника. До вечора чоловік знов чогось вмикає будильник, і знову я зранку через нього не сплю, а йому хоч би що.

А тепер я взялася на спосіб: як тільки чую будильник (а заставити чоловіка не вмикати його взагалі не виходить), беру і кладу чоловіку під вухо. Собі наставляв - сам і прокидайся. А я далі сплю.

Знаєте, допомогло. Кілька тижнів такої муштри (бідака), і вже про будильник забув :)

16. Svet

Svet миється в бані

А у нас все просто!!мій громадянський чоловічок завжди встає сам як тільки зазвенить будильник навіть в вихідний день як то он на рибу зібрався то наставив телефон на 5год а сам встає в 4 год так вже йому на рибалку хочеться ,в робочі дні зранку грає будильник встаю я спершу ,а то ж мені марафет тре наводити пів години вистачає включаю телевізор і малююся а лапа за пів години сам встає і ніхто нікого небудить в вихідні спимо хто сільки хоче

17. WildWind

WildWind Member

Дівчата, а ви не задумувались чому чоловіку так важко вставати? О котрій годині лягає? Декому потрібно 9 год, щоб виспатись, декому і 6, і якщо переспить, то знову ж таки важко вставати. Де стоїть ліжко? Ми як тільки поставили ліжко в іншому місці, одразу стало легше вставати. Взагалі кажуть люди мають спати головою на схід. На ніч багато їсть? Шлунок працює всю ніч, на ранок людина стомлена, і не хоче прокидатись. Чи зручний матрас, подушка?
    Причин може бути безліч. Не варто все скидати на лінь коханого.
    А може він довго не може заснути, прийшов з роботи перенапружений? Засинає над ранок і важко прокидатись.
    Інколи допомагає гаряча ванна з ромашкою або ефірними оліями на ніч, мій тоді розслабляєтья, спить як дитина, над ранок сам прокидається, інколи навіть на годинку раніше.

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

це точно. все залежить від обставин. Була в селі - прокидалася в 7 сама, приїхала в місто - в 9 важко підняти себе.

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я колись собі таке хотіла чудо! Вичитала інтерв'ю з О. А. Ширвіндтом, де його дружина розповідала, як вони прокидаються. Вона - вихователька в дитсадку, потрібно кожен день прокидатися о 7.00. А він, Ширвіндт, людина творча, йому можна і до обіду у ліжку ніжитися. І ось вона каже, що 35 років вони разом, і всі 35 років, кожен-кожнісінький ранок, у неї дзвонить будильник, чоловік вскакує і питає:
    - Це що?
    Вона:
    - Будильник.
    Він:
    - Ти куди?
    Вона:
    - На роботу.
    Розповідає, що спочатку було нормально, потім дивувало, потім дратувало, а тепер вже кожен раз з нього сміється! Сподобалася мені така сімейка весела. І я так хочу!:girl_tender: Щоб усе з гумором і весело!!! :girl_haha:Навіть через 35 років!!!:girl_in_love:

20. Масік

Масік Well-Known Member

У нас схожа ситуація, як тільки я піднімаюся з ліжка (після того як будильник мого коханого тризвенить з 7.30 що 5 хвилин) він привідкриває одне око і здивовано каже ти куди ? Колись мене також дратувало, коли посередночі встаю у вбиральню а він знову слідом кричить ти куди ???и Зате тепер я вже з цього сміюся кажу до сусіда.Коли бужу його , ніколи не чує, а врто мені перевернутися тут же на чеку :)