Проїзний документ дитини чи фото в закордонному паспорті батьків

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ума, 16 Серпень 2007.

1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Проїзний документ дитини чи фото в закордонному паспорті батьків

Рішення, яке вступило в законну силу (підписане суддею з печаткою).

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Я коли прийшла перший раз то у мене було все просто чудово і зайняло 15 хв. Черга була під дверима, але такої черги , що вписувати дитину не було, тому я сказала , що зайду і тільки запитаю. Підійшла до вільної жіночки і вона у мене прйиняла документи.
    А ось недавно їздила забирати паспорт, черга велика, думала пройду як минулого разу , ага , вони там позакривалися на ключ. Відкрив той хлопчина двері, я кажу , що мені забрати паспорт дитину вписували, а він мені чекайте, як мені скажуть вас викликати я покличу і відразу закриває не дає слова сказати. То я простояла дві години і забралася бо дитину мала з садка вже забирати,але паспорт я так і не забрала. Завтра у мене буде спроба №2,сподіваюсь вона буде успішна.

3. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Таки моя спроба №2 була дуже вдалою, поїхала сьогодні забрати паспорт, і забрала , а ще це все зайняло 3 хв. то я дуже з того тішуся.

4. kljysochka

kljysochka New Member

дівчатка, хто знає- на проїздний дитині облікову картку заповняти тра самому? і чи треба щось оплачувати в ощадбанку на проїздний?

5. kljysochka

kljysochka New Member

і ще- в списку документів пише 3 фото, а нам в фотосалоні видали 4 , і 2 ми вже наліпили на облікову картку. то крім тих двох треба ше три? тра доробляти? чи вистарчить тих двох? Підкажіть, будь-ласочка!!!, бо немаю як ходити туди довідуватись з дітисками:)

6. kljysochka

kljysochka New Member

народ! то якийсь капєц з тою обліковою! в ЖЕКу не заповняють, в школі на пустій не ставлять печатки, а самі теж не заповняють, каже шо має бути напечатано... у ВВІР додзвонитись нереально:girl_cray: хто то має заповнити!!!!!????:girl_cray: поможіть, дівчата, пліііз!

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я заповняла сама - що знала, то і заповнила. Фотки також сама ліпила і мені на тих фото поставили печатку садка, казали що нічого завіряти не будуть, просто поставлять печатку, і так здала.
    Фоток треба всього 3 - 2 на ті облікову картку і заяву, і одну на сам проїзний - тут є список

8. kljysochka

kljysochka New Member

дуже дякую за відповідь! я, правда, нині була на залізничній, і мені хлопець сказав шо можна самому, і від руки...але він то говорив так невпевнено, шось пишучи і з тааааким важним виглядом, шо я засумнівалася:girl_flirt: ви мене заспокоїли:d7: а ви на залізничній здавали?

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

сорі, вже прочитала- на залізничній:girl_blush2:

9. kljysochka

kljysochka New Member

привітики, давно мене тутки не було:)
    я знов з вапросіком, ггг! була нині на Залізничній з документами на проїзний малому, і, О, диво! , треба ше одну писульку! виявляєтся, шо вже давненько, проїзний роблять при наявності заяви про підставу вироблення проїзного( на лікування, виїзд зі школою, змагання, спортивні тренування...):girl_feminist: ніде про то не пише, на питання, чо ніде нема інфи про то - стиснення плечима, мало бланків, тому тепер так.:girl_emo: хто про це знає? мо хто тепер виробляв і з тим стикався? то справді так?

10. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Скажіть будьласка, завіряти ноторіально цей дозвіл потрібно? і якщо дозвіл на позбавлення батьківства видано мамі на дівочу фамілію, а зараз в неї інша фамілія( другого чоловіка), то потрібно свідоцтво про одруження?

11. kljysochka

kljysochka New Member

завірення в нотаріуса не потрібно, але це не дозвіл, а рішення суду про позбавлення батьківських прав.ви напевне говорите про дозвіл, який дасть дитині її батько. його треба завіряти, і думаю, що свідоцтво буде потрібне, але про нього я не впевнена, хоча...

12. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Якщо вже є рішення про позбавлення батьківських прав, то дозволу цього батька вже не потрібно.

13. kljysochka

kljysochka New Member

14. solomka

solomka Active Member

Скажіть, хто вписував недавно дітей в закордонний паспорт, чи потрібен нотаріально завірений дозвіл іншого з батьків?

15. kljysochka

kljysochka New Member

якшо лиш у ваш, то треба

16. solomka

solomka Active Member

а якщо ми з чоловіком обоє вписуєм двох дітей?

17. kljysochka

kljysochka New Member

тоді не треба:)

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а нам говорили що потрібно 2 нотаріальні згоди. А мене цікавить хто нещодавно вписував дитину в закордонний паспорт які потрібно оплати квитанції і яка сума?

19. Олька

Олька Well-Known Member

Обов"язково треба! Це дві заяви, в одній Ви даєте згоду чоловікові на вклеєння, а в другій він дає Вам.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а давно такий порядок?
    Бо в березні цього року ми робили терміново паспорти, то лише нам заповнили анкети наші, сфотографували, і ми дали 2 фотки малої нам з чоловіком в паспорти, але ніяких нотаріально засвідчених згод ми не робили і не давали відповідно.