Проїзний документ дитини чи фото в закордонному паспорті батьків

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ума, 16 Серпень 2007.

1. solomka

solomka Active Member

Відповідь: Проїзний документ дитини чи фото в закордонному паспорті батьків

я вписувала дітей в березні то платила 18 грн з копійками (в один паспорт)
    невже так подорожчало?

2. Knopka

Knopka Well-Known Member

Дівчата, може хтось зна - якщо в мене дитина в паспорт вписана, потрібно тільки фото вклеїти, скільки часу це займе? Треба йти за місцем реєстрації мами, дитити чи можна в центральному ВВІРі все зробити?
    А проїздний документ дитині з якого віку роблять?

3. kati

kati Well-Known Member

незнаю скільки по правилах...але якщо попросити зроблять одразу при вас.
    з народження

4. Gala

Gala Well-Known Member

Дівчата, сьогодні подзвонила вчителька моєї доньки ( 9 років) і запитала чи є в малої проїздний документ закордонний, Нема...скільки це зараз коштує? Чула що терміновий коло 1000 грн, це правда? А не терміновий?

Останнє редагування модератором: 6 Червень 2012
  5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

600 грн в Оввірі і за 3 дні готовий! Просто треба підготувати довідки в нотаріуса від обох батьків, що даєте дозвіл на виготовлення паспорта для дитини!

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Це ціна термінового, хоча в деяких Оввірах беруть 500. Передзвоніть на Залізничну і вам підкажуть. Також треба довідку з Жеку про прописку дитини, свідоцтво про народження і фото!

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ми минулого тижня вписували і вклеювали фото малої в мій паспорт, робили терміново, так як було потрібне швидке виготовлення візи, було готове за 2 дні, це все нам коштувало 150грн, :girl_devil:, але можна і дешевше зробити:girl_wink:

7. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

сьогодні також вписували доцю в паспорт - сума 37грн., чекати 10 днів, ну і плюс 1,5 годиники в черзі:girl_yes:

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А при вписуванні дитини в паспорт, прописка теж потрібна? (у нас діти ніде не прописані )

9. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

в нас дивились де малеча прописана, коли вписували її в мій паспорт.

10. Maternity

Maternity New Member

підкажіть плз нотаріуса, який зробить довіреність для візи

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

будь-який зробить. ми робили біля податкової на зупинці

12. Liliya Savlyuk

Liliya Savlyuk New Member

Порадьте, будь-ласка, чоловіку, мені і дитині друзі роблять запрошення на культурно-масові заходи в Польщі, на основі чого чоловік робить собі візу, а в мене ще діюча польська шенген віза (бізнес віза). Дитину краще вклеяти в мій паспорт і чи не буде проблем, що різні типи віз? Або зробити окремо проїзний документ?

13. Dasmall

Dasmall New Member

"А при вписуванні дитини в паспорт, прописка теж потрібна? (у нас діти ніде не прописані )"
    В мене не питаи за прописку як у паспорт вписували, а от для проїзного читала десь, що обов'язкова вимога-довідка про прописку

14. Linet

Linet Well-Known Member

Порадьте будьласка, стикнулась з такою ситуацією ,в мене закордонний паспорт на дівочу фамілію ,хочу вписати сина на Батьковій фамілії , їдем в Туреччину ,проблем нема це зробити,але кажуть що митники можуть сумніватись що це моя дитина, мені це дивно томущо ,як неє але це важний документ паспорт ,чому вони невірять ,що там написано!!!!!!????? Може хтось стикався з таким порадьте що робити, бо завтра іду оформляти документи????

15. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Обовязково взяти ще свідоцтво про народження дитини - питань тоді не мало б виникнути, там же ви вписані з дівочим прізвищем.

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Чи ніхто не чув, що країни шенгену планують вимагати проїзний документ дитини, і не визнавати вклеювання в паспорт? Мені нотаріус сказала, що таке читала десь.

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

моя дитина вписана в паспорт. в Німеччині реагують нормально.

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми коли планували їхати в Грецію,нас таким турфірма лякала. А ще мали проблеми на кордоні Болгарія-Туреччина,їхали з сестрою,в якої син вклеєний в її паспорт, а син залишився в Болгарії в готелі з татом,а ми поїхали в Стамбул, так от на кордоні і туди,і назад нас дітавали- "а де Максим?", не хотіли пускати, аж поки ми нач.зміни не пояснили ситуацію - тоді він сказав, що дитина має мати свій докмент,бо мама поїхала, а дитина в чужій країні залишилась без документа.

19. kati

kati Well-Known Member

Вписати дитину в паспорт чоловіку. При модливості потім переробити собі паспорт на нове прізвище і вже заодно вписати дитину і туди

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

Знайома отак лишила дітей в Туречинні, а самі з чоловіком хотіли летіти далі- не випустили.

20. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Я хочу вписати дитину в обидва паспорти. Це потрібно носити документи в обидва овіра чи вони в одному можуть вписати в обидва? І чи треби фото для дитини до року?