Відповідь: Прогулянка в Краків З того що сподобалось у Кракові: http://www.booking.com/hotel/pl/art...g;sid=0668ede235b9cc4db4a8b9362223eb2d;dcid=2 http://www.booking.com/hotel/pl/col...g;sid=0668ede235b9cc4db4a8b9362223eb2d;dcid=2 http://www.booking.com/hotel/pl/pok...g;sid=0668ede235b9cc4db4a8b9362223eb2d;dcid=2
Відповідь: Прогулянка в Краків а мені навпаки подобається там взимку))) Плаваєш собі, а за склом сніг лежить...щось в тому є казкове.
Відповідь: Прогулянка в Краків підкажіть, а чи працює галерея Краковська 1 січня? чи їздив хтось туди?
Відповідь: Прогулянка в Краків 1 січня переважно всюди вихідний. Сумніваюся, що галереї працюватимуть. Завтра будуть .
Відповідь: Прогулянка в Краків А хтось був на скалах Твардовського? В музеї авіації? Варто відвідати? І ще цікавить кафе Алхімік, чим воно таке незвичайне і популярне?
Відповідь: Прогулянка в Краків В музеї авіації були, там на газонах стоять літачки. Хто таке любит, тому буде цікаво. Там файно літом, чиста водичка, але для тих, хто вміє плавати. Гарний краєвид відкривається з гори на Вавель. Там ставлять різні виставки, концерти, тематичні вечірки.
Відповідь: Прогулянка в Краків Дівчата, а я якось мала вільний вечір у Кракові і пішла у театр-Teatr im. J.Slowackiego на сучасну виставу, квиточок був зовсім не дорогий, але яка насолода, одна вистава на сцені, а друга у залі- такі гарна і вишукана публіка! отримала неймовірне задоволення від вечора!
Відповідь: Прогулянка в Краків Треба буде дійсно на літню подорож такі місця запланувати + шлях орлиних гнізд навколо Кракова.
Відповідь: Прогулянка в Краків Тему перечитала, можливо ще хтось підкаже, що варто відвідати і у якому готелі можна зупинитись . Дякую.
Відповідь: Прогулянка в Краків Старувка, замок Вавель, Каземеж (єрейський квартал), копец Кракуса (звідти такий класний краєвид на Вавель і Старувку, ми там з коциками і канапками постійно таборилися), старе Подгуже, копец Костюшкі, зоопарк там класний, дуже гарний ботанічний сад, Аквапарк. Закупи в Краков Плаза, Галерія Краковска, Галерія Каземеж, Теско, Реал, варта відвідати Санктуаріум Божого Милосердя і старовинний монастир, де служив Папа Кароль Войтила, ще коли молодим був, копальня солі в Велічці. Файне проживання колись було в готелі Прокоцім і кормили там не зле.
Відповідь: Прогулянка в Краків Я була в березні (якраз коли так сніжило), то дуже сподобалось. Під ногами чавкало, було досить холодно, але враження все-одно неймовірні! Краків, як і Львів - красивий в будь-яку пору Головне вдітися по погоді
Відповідь: Прогулянка в Краків мені видається, що у будь-якому місяці він вартий уваги я вперше була ніби в листопаді, то застала і сонце і дощ і сніг, щодня іншу погоду, потім була на Старий Новий рік, дуже гарно погуляли. Головне правильно спланувати відпочинок, дивлячись ще який то відпочинок, врахувати погоду і правильно одяг підібрати
Відповідь: Прогулянка в Краків ТА. Це було останнє місто з подорожі. Тепер будемо відкривати візу чоловікові і їхати самим. Там стільки всього цікавого - треба на декілька днів їхати
Відповідь: Прогулянка в Краків Ми в лютому цього року там вперше побували, прокатували першу шопінг візу. Їхали на два дні самостійно, без та. У наших краях тоді вже снігу не було, ми одягли досить легкі куртки, але вже в Жешуві зрозуміли, як може кардинально відрізнятися погода - аж ялини похилилися від кількості налипшого снігу. Було дууже холодно, ми гуляли по Кракову, все світилося новорічними прикрасами, гарніше і більше, ніж у Львові. Забігали кожну годину погрітися гарячим вином, і я тоді зрозуміла, що хочу туди ще раз повернутися тільки і тільки, коли буде тепло. Можливо, то не для всіх так, просто ми змерзлюхи і одягнуті були не відповідно. Тому дійсно тут важливо Спланувати-то я спланувала все. Все, крім одягу, і це виявилося найбільш важливим тоді. А в ікеа яку класну штуку знайшли, щоб грітися - у них там, виявляється, на другому поверсі "напої до волі". Платиш за пусту чашку чи склянку, а далі в кавомашинах набираєш собі каву, лате, чай, спрайти, соки і т.д.
Відповідь: Прогулянка в Краків ага, я через Ікею до Вавеля тільки під час третьої! поїздки в Краків дійшла мене таке чекало в Амстердамі, перший день купила ще кофту і куртку і всі дні ходила як капуста хоч ніби було сонце, але там якось вітряно і не звично холодно мені було
Відповідь: Прогулянка в Краків Ми вдвох з чоловіком плануємо їхати до Кракова вперше у першій половині вересні. Дівчата, підкажіть які там ціни зараз на екскурсії, проїзд, житло, поїсти... А ще, може хтось чув про Chinatown? Що там за закупи і як туди доїхати?
Відповідь: Прогулянка в Краків А мій брат літав там на повітряній кулі!!!! Тепер чекаю на візу і теж хочу!!! Тільки буде запізно певно(((, бо віза буде десь аж у середині листопада, якщо відкриють, звичайно. Блін, хочу на кулю!!!
Відповідь: Прогулянка в Краків а з карткою Ike family в будні дні взагалі безкоштовно Але я тепер їдальню Ікеї згадую з неприємністю. Бо так втравилася їхніми фірмовими м'ясними котлетками, дося як згадую, то зле стає... ---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ---------- Краків не може бути не вартий уваги, незалежно від пори року погоди, чи часу.