Програма - Давай одружимось!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем bora, 6 Серпень 2009.

1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Програма - Давай одружимось!

ота моя коліжанка їздила, то казала що на 50% то підстава. бо кожен учасник ліпить про себе що хоче. історія щоб цікавіша була - щоб увагу привертало...
    а загалом терпимо. правда що сваха, що астролог нічого в реальному житті спільного з такою роботою не мають...

оце 2 чи 3 березня вийшла програма з моїм бувшим шефом.... мрія - стати президентом України...:girl_bye:
    і така історія... 3 роки з дівчиною зустрічався,а вона поганка його покинула... ха-ха
    але всі навколо знають, що нікого поруч не мав, бо до всіх кицюнькає і сонечкає з причиною і без...
    а тут такий трагік. хоч дівчинку і вибрав, але повечерялм разом і на тому все закінчилось....

2. Artemida

Artemida Well-Known Member

Я маю двох знайомих, які брали участь у цій програмі. Один навіть два рази. Нічого він там не знайшов, але дуже тішиться тепер, що добре себе пропіарив:girl_smile:(що дуже добре вплинуло на його бізнесові справи).

Другий товариш потрапив на програму після довгих наполягань мами і її коліжанок. Розказував, що в принципі все більш-менш реально, єдине, що після того, як він в процесі зйомки передачі після знайомства зі всіма дівчатами-нареченими сказав, що нікого не вибиратиме, йому відповіли, що вибрати когось потрібно,бо за умовами контракту, йому доведеться брати участь ще раз. Тоді він вибрав дівчину з найвіддаленішого міста)))))) (сам киянин, вибрав донечанку, бо дві інші теж киянки були)...після зйомки всі гуртом пішли випили-закусили...., на тому все і заглохло.....Каже, що ще раз би туди не пішов....

3. Holly

Holly Moderator

Раз-два подивилась, не сподобалось
    Все не по-справжньому, склалось враження, що люди наперед бачили одне одного, слова завчені. Взагалі не люблю таких передач, марно потрачений час
    А ще так дивно, ведуча говорить на російській мові, а в кінці так - Давай одружимось

4. Farfalla

Farfalla Member

Аналогічно! Особливо мене дратують коментарі дівчат та їх подруг про конкуренток. Так штучно та неприродньо...

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То у тему про мовних рагулів :girl_wink:

6. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я теж дивилась цю програму декілька раз .Все наскрізь просякнуто нещирістю чи це ведучі, чи це учасники говорять. Програма не варта, як на мене уваги, щоб витрачати дорогоцінний наш час, краще подивитись щось краще.

7. true

true New Member

Я дуже рідко дивлюсь цю передачу. Але запам"яталась мені одна, коли прийшла жіночка, гарна, доглянута, віком десь 42-44 роки, яка бажала вийти заміж. Я була шокована від тих претендентів на її руку, які її обрали. То були три дідуся, віком 58-60 років. Мені тоді так за ту жіночку образливо стало. Такі ті мужики всі вредні стали, що на 40-ка річну молодших бажаючих не знайшлося.

8. sofcja

sofcja Member

я часом дивлюсь куски передачі. веселить коли приходять дічата 20-22 роки, розказують які мужики сво, як важко знайти свою половинку, демонструють які вони гідні, чесні, добрі, правильні і розказують що 3-4 роки вже жили з колишнім разом в одній хаті:connie_pull-pigtail а ін ще такий поганий був! в кого пив, когось бив, всіх поголовно обманювали.....:scare:
    жах, а не життєвий досвід...:khomyak:

9. true

true New Member

Ну то все самореклама, мусять поплакатись, щоб той хлоп її вибрав. Там ж яка конкуренція:girl_wink: