Прогноз погоди на нині-завтра

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем maric, 11 Квітень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Прогноз погоди на нині-завтра

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Годинку тому у Равді (Болгарія) пройшов дощик, як ви і прогнозували мені раніше, Маріку.
    Скажіть, чого очікувати нині-завра і найближчі 7 днів?
    Дякую.

3. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

ой, мені теж +30 не підходить, я тоді з хати вийти не можу, а так як сьогодні, то в самий раз.

4. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ой мені теж екстремальна спека з температурою за 30 градусів зовсім не подобається. а така погода як зараз просто чудесна:girl_tender:

5. maric

maric Well-Known Member

Сьогодні в Львові в проміжку 17.00 плюс мінус 2 години пройде дощ.
    Завтра буде найкращий день в плані погоди - і сонячно і жарко.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

Знаю точно що найближчі три дні в вас буде сонячна жарка погода.

6. Iryna

Iryna Well-Known Member

Маріку, яку погоду хоч приблизно можна очікувати на суботу? маємо великий святковий захід, тому дуже переживаємо чи буде сприятлива погода?

7. oksitigra

oksitigra Member

Марік, а вже відомо, яка погода буде в перші дні серпня?

8. maric

maric Well-Known Member

скоріш за все буде погода з перемінною хмарністю і без дощу і з температурою +20 - +21.

Якщо заглядати наперед то прогнози невтішні на жаль - з наступного тижня погода скоріш за все дуже спортиться - це повязано з переміщенням циклону з півночі. А циклон з півночі це погана погода в квадраті - тобто якщо приходить циклон з півночі то це означає що він приносить і дощ і низьку температуру. В горах мабуть випаде мокрий сніг.

З впевненістю можна сказати що липень холодний цього року як і прогнозувалось. І літо цього року ніяке. Червень залило а липень холодний.

Серпень мабуть буде найкращий серед трьох літніх місяців. На мою думку серпень буде таким як серпень - тобто ні жарким ані холодним а з температурами характерними серпню.

Щось мене прихід того циклону який планується не радує так як зриваються плани на жаль((. Но що поробиш така реальність.

9. Котя

Котя Оптимістка :-)

:khomyak::khomyak::sad:
    Марік скажіть, будь-ласка, ми їдем в суботу на тиждень в Закарпаття з малими дітьми. Можливо краще відмінити цю поїздку ? Бо я не дуже хочу там мерзнути....І чи є ще шанс, що там таки буде тепло і сонячно :girl_in_dreams:

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Надовго спортиться? Тільки в нас спортиться чи по Україні взагальному? Надій що циклон мине нас немає?

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Вже на початку серпня у Львові буде справжня літня погода, чи пізніше?

12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Маю таку смутну надію - а може то значить, що вересень буде теплий і файний? а може й жовтень... Що скажете?

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Марік, скажіть чи буде сьогодні тепло без змін? Маємо плани і не можемо визначитись.
    Щось таке мені те небо не зрозуміле)

14. maric

maric Well-Known Member

Та їдьте чи йдіть куди вам треба - все буде без змін - сьогодні жаркий сонячний день ніякого дощу не буде.

---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

ще нічого не відомо на рахунок осені.

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Чого ви все так прямо сприймаєте - я ж сказав що тенденція на довгостроковий прогноз показує погану погоду - але то дуже далеко заглянув - я ж не сказав що я в впевнений в тому всьому і що точно така погода буде. Ще точно нічого не відомо.

Ще нічого не відомо точно. Чи прийде чи ще той циклон не відомо. Просто подивився на довгострокову перспективу і побачив там таке - я ж кажу я не впевнений що то так все буде.

15. Fleshka

А про вихідні щось скажете?

16. maric

maric Well-Known Member

От сьогодні і завтра в нас буде погода сонячна тепла погода характерна для наших широт - як то кажуть класичний липневий день з температурою +25 -+26.
    Кожен з батьків наших може сказати що за Союзу власне була така температура літом а не така як останні роки +30 і більше.

Як то кажуть повернення до температур характерних для нашої кліматичної зони.

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

Вихідні бачу будуть без дощу з перемінною хмарністю і вітряні.

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

ви дуже далеко заглядаєте - звісно невідомо що буде на початку серпня, но моя думка така що серпень буде найкращий серед трьох місяців.

Але ви самі розумієте - в серпні вже ночі холодні. Ще перша декада серпня то ще ні а от потім вже ночі холодні стають - то характерна особливість серпня.

17. Fleshka

Тоді надіятимусь що не прийде. Або якщо і прийде, то антициклон.:girl_yes:

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

Що чекати на вихідні у Відні? а то наполеонівські плани, головне щоб погода їх не зіпсула.

19. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Марік, напишіть, що чекати на найближчі дні у Львові?:girl_wink: і про пятницю, детальніше

20. maric

maric Well-Known Member

Завтра сонячний жаркий день. Після Обіду вітер зросте і буде вітряно. В ночі завтра пройде дощ. В суботу зранку буде дощ. Потім буде сонячно і тепло. в суботу температура впаде до +20 - +21.

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

не зіпсує - погода буде чудова

Статус теми:
Закрита.