Прогноз погоди на нині-завтра

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем maric, 11 Квітень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Прогноз погоди на нині-завтра

тобто, літо прийде? жарке, сонячне літо?

2. maric

maric Well-Known Member

з четверга погода буде зумовлена впливом антициклону - буде сонячно і тепло. в Пятницю теж так буде - але ще такої жари по 30 не буде. Як буде далі побачимо.

Дівчата я щось з кожним днем впевнююсь що і липень буде зі зливами. В мене щось вже сформувалась думка що цього літа опадів випаде багато,хоча і тепло буде.

Мені здається що цього літа буде на зразок типу погоди,що тепло тепло в першій половині дня а потім злива.

А за справжнім літом в липні мені здається треба буде їхати на Південь або Схід України - я маю на увазі де буле триматися погода без дощів

3. AilataN

AilataN жива

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

А чи можете Ви, хоч приблизно, сказати погоду на суботу/недiлю в Карпатах (Туркiвський р-н), бо чоловiк з друзями хочуть туди з палатками, i не знають чи jiхати , чи переносити. Якщо зараз невiдомо, то ближче до вихiдних, дякую.

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

так і зробимо :girl_yes2:
    бо нема ради з тими дощами
    вчора налаштувалась на шось страшне в обід, взяла таксі, а в результаті в районі політеху трішки скропило і все. обійшло стороною :)

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а ше, будь-ласка, в районі скель Довбуша на ці вихідні

7. maric

maric Well-Known Member

звісно що ближче до вихідних вкраще дати прогноз - але я би їхав на ці вихідні в гори якби питання їхати чи не їхати треба було вирішувати вже сьогодні.

розумієте як буде йти гроза зі зливою важко прогнозувати - хоча при новітніх технологіях можна знати дивлячись на знімки з супутника як вона рухається і то десь за 2 години як вона вдарить.
    Ну сьогодні я щось переконаний що буде злива з грозою.

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

З громом і блискавкою? Будьків зачепить сильно?

9. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Марік, а завтра як з погодою? як завжди дощик?

10. maric

maric Well-Known Member

я кажу якби стояло питання зараз їхати чи не їхати я б їхав - зараз вам ніхто не скаже чи буде там злива на вихідні чи ні. Злива може пройти але то вже треба дивитись в той самий день.

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Думаю буде і грім і блискавка.Чи Будьків зачепить сильно вам точно не скажу.

Завтра буде без дощу але буде хмарно.

На рахунок сьогоднішньої грози поки по прогнозах я бачу що моє місто Червоноград зачепить сильно і Радехів і села навколо.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

На рахунок сьогоднішньої грози зі зливою думаю вона утвориться на Польськими Карпатами і буде переміщатись на нас - побачимо мені самому цікаво.

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Маріку, скажіть яка погода буде в суботу / неділю ? Сестра хоче святкувати своє дн в ліску?варто їй розраховувати на сонечко?

12. maric

maric Well-Known Member

варто. Мабуть найкраще на неділю святкувати.

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Минулого тижня не їздили в Ракошино (Закарпаття), цього хочемо, буде тепло? Дякую наперід

14. maric

maric Well-Known Member

Цього тижня дуже варто їхати. Буже жарко.

15. maric

maric Well-Known Member

Ну що ждьомсссс тої грози але мені здається більше зачепить Червоноград ніж Львів. Вже насувається з Польщі велике страшне і чорне.

16. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

а я все дивлюсь і де ж та гроза?))а може Львів і не зачепить, як думаєте Марік?

17. maric

maric Well-Known Member

Львів може і не зачепити або тільки трошки а вот на Червоноград насувається буря.Мені вже з вікна видно.

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

З якої сторони? Мене зачепить?

19. maric

maric Well-Known Member

От тільки щойно буря перетнула кордон України з Польщею - насувається на Новояворівськ.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

найімовірніше якщо зачепить Львів то думаю перше зачепить Рясне.

20. glasses

glasses Member

а Самбір на завтра, Марик, що там буде?

Статус теми:
Закрита.