Прогноз погоди на нині-завтра

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем maric, 11 Квітень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Погода і все, що з нею пов'язано

ггг :girl_crazy: а я в босоніжках, таких відкритих-відкритих. але мені нормально, люблю босоніжки, якби могла, то , певно б, і зимою ходила. сподіваюся, що до вечора не дуже похолодає.

а ми всеодно поїдемо ))) плануємо на зелені свята, навіть якщо буде дощ :girl_yes:

2. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

що що мамі спецовку, дітям спецовку і до них на паркову, ну а потім короткими перебіжками додому

3. maric

maric Well-Known Member

Зараз в Львові в обід і після обіду буде дуже лити і в Самборі після обіду буде дуже лити.

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

А можна просити про позитивний прогноз? (Не знаю, начаруйте чи як там хочете) але мені терміново потрібна гарна погода на цей тиждень в Сколе. Будь ласка! Ну что вам жалко что ли?(с)

5. maric

maric Well-Known Member

Цього тижня в Карпатах дощі в тому числі і в Сколе будуть кожен день переходити.
    Дівчата це червень - рідко коли червень в Карпатах з погодою. Якщо хочите щоб було найменше дощів в Карпатах то звісно що найкраще брати свої відпустки на Серпень.Серпень це найкращий місяць в Карпатах запамятайте.

6. irushka

irushka Well-Known Member

Марік, як думаєте, через два тижні в Болгарії можна буде скупнутись в морі, чи то у всій Європі така погодка?

7. maric

maric Well-Known Member

І то ще залежить від року.Але як правило найсухішим і найпрекраснішим місяцем в горах є Серпень. А найкраше то звісно подивитись прогноз і якщо бачиш що на нашу територію вступив антициклон який буде триматись на нашій території то тоді сміло можна пакувати речі і їхати в гори.

І в серпні буває що циклон приходить - як приклад то серпень минулого року - коли циклон прийшов і почало лити і різко похолодало. Згадайте в Львові теж така погода була. Тоді на вершинах йшов сніг в Карпатах - я це добре памятаю бо був тоді в горах.

Тобто коли видно по прогнозах що до нас йде антициклон який буде панувати над нашою територією то треба відпрошуватись з роботи любими способами і в гори їхати - тоді ви ніколи не прогадаєте з погодою.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

по правді кажчучи не знаю. Там теж зараз не жарко. ТО практично по всій Європі лиє.
    З впевненістю можу сказати - в Іспанії жара і сонце.От в Іспанію можна сміло їхати і не прогадаєте. В Болгарії теж червень думаю буде дощовим.

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

Сподівалась на чудо :) Діти поїхали в табір і так з погодою не повезло, аж жаль...

9. maric

maric Well-Known Member

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

А який найкращий місяць в Шацьку? ;)

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сонечко вилізає, то на довго?

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а точно буде лити? бо потроху розпогодилось, і де-не-де крізь хмари видніється голубе небо..

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Прошу третій раз (два рази лишилась напевно тільки я одна без відповіді. Цікавить погода в Мукачеві Закарпаття (Ракошино) пятниця,субота, неділя. Два рази відклала поїздку через погоду. Цього тижня можна їхати?

14. maric

maric Well-Known Member

ні не надовго.

точно буде лити.

Я ж не можу всіх памятати на жаль. До пятниці суботи неділі ще далеко. Нагадайте мені перед самим відїздом.Зараз я вам точно нічого не скажу яка там буде погода на вихідні - ви ж самі розумієте.

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

на Червоноград насувається сильна злива. Львів готуйся.

15. DarkNess

DarkNess New Member

Наразі так щедро сонечко світить і небо голубе, а хмаринки як павутинки прозорі...

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Гримить, чорно, влило щойно вже.

Блискає..........

17. Maksli

Maksli Well-Known Member

і в нас гримиииить, так різко потемніо!!!

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

:girl_mad: ща почнеться. темно-темно. пішла лоджію закрию....Тре повиключати все...

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А в нас вже почалось! ух лиє!

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

І у нас (верх Зеленої) вже лиє.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

П.С. Ще півгодинки тому планувала піколоти нашого Маріка на рахунок "дощового" прогнозу, бо сонечко світило ого-го)

Статус теми:
Закрита.