Прогноз погоди на нині-завтра

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем maric, 11 Квітень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Погода і все, що з нею пов'язано

цікаво, а дощ нині зупиниться трохи? а то мені вже голова обертом вдома

2. DarkNess

DarkNess New Member

Дуже цікавить останні дні червня, Львів і Карпати. Коли найшвидше буде видна картина?

3. богдан

богдан New Member

marik ,а цьогорічний дощовий червень який він буде, дощ буде падати кожен день чи через день ,тому що я пам'ятаю мега дощовий червень 1993 року коли в червні дощів не було тільки 4 дні ,а 26 днів в червні падав дощ

4. natorella

natorella Well-Known Member

субота 1 червня львів
    шо чекати? хоч приблизно

5. magic

magic Well-Known Member

і мені на суботу Львів - температура і опади.
    і на завтра так само.

6. maric

maric Well-Known Member

Львів

Завтра - Зранку вже потрохи буде розпогоджуватись і будуть прояснення. І вже бличже до обіду буде світити сонце. Буде одним словом перемінна хмарність. Після обіду може трошки захмаритись і покрапати дощ. Температура - +15 - +17. Одним словом день буде хорошим.

Наперед кажу середа буде дуже гарним теплим сонячним днем так що можете взяти відгул з роботи щоб поїхати на природу.

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

на суботу не можу сказати вам бо там нічого ще не ясно.

7. Insolence

Insolence Living The Dream

Таке ге було аж до Житомира. А у столиці +25. Правда в обід як шарнула злива, я за 3 хв змокла вся, парасоля не спасла, зате посвіжіло-о-о-о.
    А у Львові що зранку було бр-р-р-р, що зараз =))

8. maric

maric Well-Known Member

так саме так! в Києві зовсім інша погода.
    Хочу вам таке сказати Україна найбільша держава в Європі. Уявіть з заходу на схід простягається на 1300 км тому погода завжди буде різною. В нас в Україні 4 погоди:
    - одна погода на Заході
    - інша погода в центрі України
    - ще інша погода на сході
    -і ще інша погода на Півдні.

В нас завжди буде найбільше опадів зі всіх бо ми навіть не Захід ми крайній Захід - біля самого кордону з Польщею. Не рідко в нас дощ і холодрига а на сході жара і сонце.

Я як їздив до Тернополя поїздами дального сполуучення то памятаю як їхав в поїзді Львів - Сімферополь і то був жовтень, то люди були шоковані як приїхавши до Львова падав мокрий сніг і було 0 градусів коли в той час в них люди загаряли і купалися в морі. памятаю я стою чекаю трамвай і зі мною жіночка з Сімферополя а вона не розраховувала на таку погоду - то нею аж трусило на тій зупинці.

ось тако то різниця в погоді і в тому немає нічого дивного.

9. VERO

VERO Well-Known Member

Дивилася на 3 польських сайти. Максимальна температура +19+20. Опади, швидше за все, будуть. Гарний день прогнозують на середу та п'ятницю.
    На наступний тиждень- є різні версії. В поляків такі розбіжності рідко бувають. Два сайти показують потепління до +27, третій- на рівні +22. Також два показують щоденні дощі. Третій- бездощову погоду.

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

на наступний тиждень ніхто не дасть достовірного прогнозу, поляки в тому числі. Тому не варто тому вірити.

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Нашо нам сайти, в нас Марік є :girl_wink:

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

мені здається травневі +10 тепліші на "ощуп" ніж листопадові, чи не так??? Бо в листопаді при такій температурі б-р-р-р дійсно, а учора терпимо навіть

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я начиталася, що нині буде тепліше і в результаті змерзла як собаця.))
    Зараз трошки сонечко виглядує, а ще годину тому так зимно було, просто жахи.
    Де літо?!:girl_mad:

14. Solomi

Solomi New Member

всюди, окрім західної України

хоча не всюди, у Франції вроді сніг падає

15. maric

maric Well-Known Member

Як я і казав буде розпогоджуватись і зараз в обід вже буде світити сонце і так до кінця дня - буде перемінна хмарність. Але після обіду посилиться вітер і буде вітряно.

Завтра дуже дуже гарний сонячний теплий день - можна буде відігрітись за завтра. Та і в четвер вже навіть жарко буде. Але після оібду буде затягувати хмарами.

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

оххххх на рахунок пятниці я б з вами поспорив - там ще нічого толком не відомо.

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

казати про погоду на наступний тиждень зараз то те саме що на двоє бабка ворожила

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

До речі Віторіє в вас сьогодні в Ольштині дуже буде вітер сильний особливо в обід буде такий вітер дути що голову буде зносити. Зачіску можете не робити))))

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

Моя вам порада візьміть реально собі відгул з роботи на завтра - проведіть десь на природі, бо хто зна чи в найближчі дні буде такий гарний сонячний день. Бо як почнеться червень так і з ним почнеться сезон дощів - така моя думка.

16. Insolence

Insolence Living The Dream

Не мене процитували, але так. Восени в таку погоду всі б вже дубльонки натягали і чоботи ;))

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Це Ви про Львів?
    Літо цього року буде?:)

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

воно вже, мабуть, було:girl_smile:... Цьогріч все "не як у людей": зима до квітня, потім- місяць літа одразу і зараз- осінь. Маріку, коли там снігу чекати?

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Знову дощі ? Ще травневий сезон не закінчився, і червень теж з дощами ...
    А коли реально потепліє і встановиться суха літня спека ?

20. maric

maric Well-Known Member

не тільки про Львів а й про всю Україну, думаю навіть в Криму будуть дощі.

сніг вчора в Карпатах падав.

не знаю но думаю що скоро.

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

Віторіє вас там не здуває?))))))

Статус теми:
Закрита.