Прогноз погоди на нині-завтра

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем maric, 11 Квітень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. maric

maric Well-Known Member

Відповідь: Прогноз погоди на нині-завтра

Завтра в Львові у звязку з проходженням через територію України циклону погода буде погана - дощ завтра в Львові і холодно буде. Так що завтра побережіться щоб не застудитися. Приготуйте на завтра парасолі. В пятницю вже погода буде гарною знову.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Почекайте, почекайте! А на вихідні?

3. maric

maric Well-Known Member

На вихідні погода буде суперовою - от тільки в неділю під вечір почне знову портитись.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

5. olangel

olangel Well-Known Member

Ну і погодка :sad: Сидіти б під ковдрою, дивитись цілий день фільми і не вилазити :sad:

6. maric

maric Well-Known Member

Хі хі хі)))) Невже літо починається? ухаааа хаааа іхіііііі хііііііі ухааа хаааааа хі хі хіііііііііііііі:D:D:crazy:

7. olangel

olangel Well-Known Member

А на наступні вихідні чого чекати?

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Серйозно? Конкретніше кажіть, коли вже та спека 30 градусна буде?
    На озеро хочеться!

9. APR

APR Well-Known Member

Марік, яка погода на вівторок,середу в Сколе, Гребенів?

10. maric

maric Well-Known Member

вночі там буде лити дощ.і з самого раненька буде ще лити. а потім ще до обіда буде невеличкий дощ. В середу вже дощу небуде-хіба що подекуди може покрапати після обіду. а з середи на четвер вночі знову буде там дощ.

В Львові теж буде вночі дощ особливо над ранок буде сильний. до обіду теж буде маленький крапати.

А на липень картина вималювалась знову така що буде цього липня норма опадів більша ніж зазвичай притаманна липню. В білорусії буже дуже дощовий липень - в сторону Білорусії будуть осідати циклони і таким чином і на нас буде впливати. На Чорне море їдьте там липень буде чудовий. Літо цього року в нас не складається - ще 2 роки назад вчені казали що вже таких спекотних літ не буде - щось в цьому є.

11. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тобто на Світязь в липні нема чого рипатися... :sad:

12. Osya

Osya Active Member

А я в 20 числах липня на шацькі озера поїхати хотіла, то немає потреби, краще в карпати????

13. maric

maric Well-Known Member

та рипнутись то можна звісно. але справді липень в Шацьку буде дощовий. Розумієте то невідомо - мається на увазі що норма опадів в липні там буде більшою - це може бути в кількох варіантах - може цілий тиждень дощити а потім погода буде а можуть через день проходити зливи.Тобто факт то що опадів буде більше за норму,але як ті опади розприділяться невідомо. Я дам знати коли їхати варто в Шацьк.

14. glasses

glasses Member

Можете хоч зорієнтувати чи 7 числа можна їхати на тиждень чи ні?

15. maric

maric Well-Known Member

тут ви самі розумієте що до 20 числа ще дуже далеко.
    не знаю - бачу що з 4 числа буде братися чудова погода,но скільки вона протримається невідомо.
    Зрозумійте в кожного є справи і життя непердбачуване - щоб попасти на суперову погоду ти моніториш її і бачиш що йде антициклон і все треба кидати всі справи і їхати - це особливо стосується поїздок в гори.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

а відомо вже щось на 5 липня?

17. kljysochka

kljysochka New Member

Привіт! цікавить погода на п"ятницю-неділю в Карпатах, точніше с.Дземброня.. або хоча б Ільці чи Красник...на крайняк Ворохта)) і яка тенденція на липень, дощовий місяць в карпатах, зимно?дякую!

18. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

Марік) мене дуже цікавить погода на Закарпатті (Берегово) на 8-14липня. буду вдячна за будь яку інформацію, зібралися їхати. боюсь, щоб погода не підвела)

19. Junita

Junita Member

і мене теж цікавить яка буде погода на Закарпатті (Мукачево, Берегове) на 7-9 липня.

20. maric

maric Well-Known Member

Всім рекомендую їхати відпочивати - бо до нас прийшла жара. і буде вона принаймі до четверга. Ось маєте вікно чудової погоди!

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

Хто їде в гори їдьте але в горах будуть грози зі зливами! Гори є гори без того ніяк. Та і в нас теж мабуть будуть грози зі зливами. Але я ще в цьому не впевнений.
    Но в горах точно будуть грози зі зливами!!!

Статус теми:
Закрита.