Прогноз погоди на нині-завтра

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем maric, 11 Квітень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Прогноз погоди на нині-завтра

та ну, якраз все навпаки - минулого року зима розпочалась рівно 1 грудня, весь грудень було море снігу, в січні трошки менше, а лютий-березень знов зима давала перцю - літо було не тепле.
    а тепер вже скоро половина зими - а нею і не пахне:girl_claping:
    ну а те, що березень холодний і сніжний, то кожен рік таке повторюється, тож сподіваюсь цьогорічна зима буде така слабенька, як було це літо.
    але очнвидно що тепла всеодно слід чекати не раніше середини квітня, як завжди.

2. natorella

natorella Well-Known Member

я і жари не тойво, не дуже люблю
    отака осінь як цього року і дотепер зима- то мій ідеальний клімат
    в якій країні таке роздають?

3. manka

manka Member

і мене така зима влаштовує, правда дітей шкода - щодня сніг виглядають: на сани їм хочеться

4. mitla

mitla All You Need Is Love

Прочитала я ваші прогнози і прикупила собі пуховик, щоб зустрічати класичну зиму:girl_crazy: А тут таке +8 і без снігу та морозу...

Але я не скаржусь, бо для мене це ідельна погода...Не люблю холодів...

5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Я б так не сказала....якби то в березні така погода була, тоді супер... а так, якесь нєдорозумєніє, а не зима. хочу снігу:girl_cray:

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

як і для мене. Ще би отак два місяці наступних- і я полюблю зиму
    якщо глянути архів грудня минулого року, то він був морозним і сніг був. Потепліло минулоріч лиш 25 грудня до +7 і вже до Нового Року було комфортно. А ось такий самий теплий і безсніжний грудень як цьогоріч по архіву був у 2011 році ( наприклад, 25 грудня- дощ і +1. Та і взагалі увесь грудень були плюсові показники, за вийнятком 5 днів з маленькими "мінусами"

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Штота с памяттю маєй стала )
    Мусила згадувати доовго яка ж то зимаминулоріч була. Але таки ви праві :girl_curtsey:
    Хоча я більше мала на увазі те, щоб не повторився сценарій антиідеальної весни.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я:)
    і на пуз нічо теплого не треба буде купляти))
    і мені треба туди...

9. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Маріку,де ж ви? коли вже сніг буде?:girl_smile:

10. maric

maric Well-Known Member

Цікава зима цього року - чесно кажчуи не очікував що так буде на жаль(((. Я дуже не люблю такої зими без снігу. Не зима а біс знає що. Одним словом зими до 10 січня не варто чекати.

думаю зима почнеться після 10 січня. Хммм цікаво то все невже потім зима забере знову цілий березень і початок квітня.

Так що чекаєм орієнтовно числа 10 січня а там вже буде видно що воно і як воно.

11. Олег

Олег New Member

А памятаєш як ти в жовтні -листопаді обіцяв, що грудень буде сніжним і морозним що ж таке сталось ,що грудень зараз як весна

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

12. maric

maric Well-Known Member

обіцяти я такого не міг. це могла бути тільки моя думка і не більше. я взагалі завжди пояснюю що прогнозувати на великі терміни то те саме що тикати пальцем в небо.

як я кажу що скажімо я впевнений в погоді то я і прямо пишу що наприклад йде до нас антициклон літом і кажу що він принесе жарку сонячну погоду.

так само і зараз сказав що на мою думку зима може прийти після 10 січня. але біс його знає як воно і що воно там буде. ви прото не розумієте моїх дописів.

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

Бозя зробив, що так сталось ))))

а от чого так Бозя зробив? Мабуть, щоб українцям було тепліше на Майдані стояти )))) Але то є тільки моє припущення..

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А дощі до 10.01 будуть?
    яка погода цього тижня буде у Львові?

16. maric

maric Well-Known Member

дощ буде і я впевнений в цьому. В неділю буде дощ і в цьому я впевнений. На жаль так січень і дощ. Різдво буде при плюсовій температурі. Одним словом не зима. І навіть ніхто не очікував що грудень такий буде аномально жарким.

До речі це не тільки в нас так. По всьому материку Євразія грудень виявився аномально теплим. Навіть в Росії,де б мали панувати морози. Москва скажімо побила 100 річний температурний рекорд по теплі в грудні.
    А от на іншому материку ситуація кардинально інша. Скажімо в штатах сніги шурують на повну і морози. Там зима на повну стоїть.

Зявляється тенденція що зима прийде до нас в середині місяця. Щось буде вже видно після 10-11 січня.

17. natorella

natorella Well-Known Member

угу, брат чоловіка дзвонив - томськ (сибір) БЕЗ СНІГУ!!!!! та в них певно в вересні вже сніг завжди лежав

18. maric

maric Well-Known Member

Що ж помаленько намальовуються якісь натяки на зиму в кінці наступного тижня. А ось в США засипало снігом ого го як - люди відкопуються, і ось щойно подивився карти погоди а там на заміну снгіопадам прийшли морози сибірські. В північних штатах буде -30 морозу. Уявіть собі мороз дойде аж до Флориди. Щоб мороз дойшов аж до тропіків ну то щось неймовірне. Одним словом лихо штатам зараз.

В них реально льодовиковий період.

19. Олег

Олег New Member

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.