Прогноз погоди на нині-завтра

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем maric, 11 Квітень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Відповідь: Прогноз погоди на нині-завтра

2. maric

maric Well-Known Member

Завтра в Львові буде дощ зранку. До обіду він припинится і буде похмура і холодна погода. Температура - +15 - +16.

Якщо дивитися на вересень - то він скоріш за все він буде осінній - будуть дощі.Прогнози амерканців помінялися на більш песимістичніші. Зато згідно прогнозів буде вересень грибним - про що і свідчить нам величезна кількість білих грибів які полізли в Карпатах.

3. AilataN

AilataN жива

Краще би вони полізли в районі парку Франка:girl_in_dreams:.

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Марік, будь ласка, терміново коли буде погода добра наступного тижні з вівторка до пятниці Воловець-Колочава?????Мені туди по роботі треба, але погода грає роль велику

5. maric

maric Well-Known Member

важко сказати настільки днів наперед - але поки що найкраще туди їхати в середу або в пятницю

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

значить буде середа, дякую.

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Маріку, а що чекати в районі Солінського озера в Польщі цих вихідних?

8. maric

maric Well-Known Member

Я практично вже переконаний що цього року вересень буде по осінньому холодний і дощовий.
    Цього року вересень буде відмінний від усіх попередніх. в Карпати йдуть сильні дощі і ще крім того суттєве зниження температури,що повязано з напливом арктичного повітря. До Львова також йдуть дощі.
    На найвищому масиві Карпат Чорногірському хребті випаде сніг. Знову повторення ситуації яка була 2 роки тому коли в перших числах вересня вже випав сніг перший.

Та і взагалі осінь прийшл рано цього року - навіть на сході зараз дощить і холодно. Тільки в Криму ще зберігається тепло.

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 08:45 ----------

Сьогодня після обіду в Львові подекуди може накрапати невеликий дощ.

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

10. maric

maric Well-Known Member

так! таке і скоріш за все буде - но я думаю максимум буде тиждень такої сонячної і теплої погода в Вересні. Якщо взяти місяць загалом я більще схильний до думки до вересень буде дощовий і прохолодний. Поживем побачим. Але таку аномалію опадів і температури дають американці які добре спрогнозували наше літо - червень був дощовий липень холодний а найкращим був серпень.

11. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ну от, в червні казали, що липень буде гарний і сонячний. липень - дощовий, кажуть в серпні потішить нас погода - трішки потішила, але нас знову втішили, шо вересень буде з гарним бабиним літом - і от вересень вже теж дощовий. ну що за...?

в мене залишається питання

12. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ага, ще в червні...
    ех, скоро прийдеться перевзутися в осінні чобітки...((((

13. manka

manka Member

Марік, а яким буде 1 вересня?

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Маріку, що на завтра очікувати?

16. Олег

Олег New Member

Напишіть в фейсбуці Наталка Діденко ,вона 20 років працювала в Гідрометцентрі України, а зараз в себе на сторінці фейсбуку пише прогноз погоди для України ,прогноз в неї дуже точний і користуються ним дуже багато людей

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

17. AilataN

AilataN жива

Та то добре, але я би Маріка хотіла почути... На ФБ не ходю,ліньки :)

18. maric

maric Well-Known Member

Завтра в перший день осені(ехххх як то печально звучить і водночас закрадається купа думок в голову) буде звичайнйи вересневий день - температура +19 - +21. Буде перемінна хмарність - сонце то буде світити то заходити за хмари. Но на вечір буде дощ. Десь годинка 18.00 плюс мінус 2 години почнеться дощ.

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

А з понеділка погода буде ще мінятися в гіршу сторону. В понеділок ще зарнку буде сонячно но вже небо почне вкриватися хмарами і в понеділок буде вітряний день. Ащо це означає мої любі коли вітер?Так саме так що той вітер щось нажине - а нажине він нам велику КАКУ)) І та КАКА називається Циклон і ще й до того з півночі циклон, а циклон з півночі як ви знаєте це погана погода в квадраті - бо і дощ і низька температура. І вже з ввечора почне відчуватися дія циклону - буде накрпати а на ніч взгалі буде повна КАКА...В таку погоду як то кажуть добрий господар і пса не вижине на двір.

Хто планує в гори з понеділка то забудьтеся бо там взагалі ЗАГРОЗА ЖИТТЮ буде - бо буде падати сніг і буде ураганний вітер - це такий вітер,особливо на Чорногорі що ви хочите впасти на землю,лягаєте на вітер і не впадите. Так такі вітри є на Чорногірському хребті.

Ну а з середи вже погода буде супер.

19. olangel

olangel Well-Known Member

То завтра вдень дощу не буде? ;) І можна брати дитину, фотік і йти тішитись жовтому листячку? :)

20. maric

maric Well-Known Member

Так але краще то зробити до обіду.

Статус теми:
Закрита.