Прогноз погоди на нині-завтра (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Seshat, 21 Серпень 2014.

1. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Як же ви нас потішили, що спеки вже не буде. Це дуже важко стільки часу ту спеку витримувати:girl_impossible:.А осінь - чудова пора, якщо вона звичайно вдала. Дуже люблю її золоті теплі дні:girl_in_love:. Літо майже пролетіло, але воно було чудовим і незабутнім:girl_in_dreams::beach::girl_in_love:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

@maric, Ви вже повернулись до нас (до України і людського інтернету?)
    Якщо так, ми раді Вас знову тут бачити! :girl_claping:

• Подобається Подобається x 2
  3. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

То капець, що на тому городі виросте при тритижневій відсутності дощу?! В нас вже люди беруть воду зі скважини і собі в кірницю лиють, бо нема води.((

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

4. invisible

invisible Well-Known Member

А що чекати в Закарпатті з вівторка по суботу? (Берегово, Мукачево)

5. maric

maric Well-Known Member

Дівчата цей серпень увійде в історію як найпосушливіший. Дощу не буде і не відомо коли буде. Я думаю нормального дощу не буде аж до кінця серпня. Дощі тільки зараз в Карпатах і то тільки приграничних областях з Румунією. Хочите поринути в осінь - тобто в дощі і холоднечу то вам треба в Карпати.
    З неділі знову почнеться сонячна тепла погода.
    До речі з неділі знову вертається сонце і тепло - буде +28 - +30. Тому мабуть то останній шанс в Шацьк поїхати

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Дощу дуже треба, але хай ще сонечко погріє нас!

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Кхм, на городі вже все давно виросло, пора урожай збирати :mocking:

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не знаю, як у Вас, а у нас врожай бідненький через посуху(. Я вчора, щоб морквину викопати стрибала на лопату двома ногами з усіх сил :dash1:
    А я всерівно так сятішу тому теплу, най ще буде подовше:yes:

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В нас дуже навіть добрий врожай. Тільки зараз, через посуху, дійсно моркву важко видобувати з землі.
    Але то таке, головне, що погодка суперова і я не те, що тішусь, я нарешті влітку зігрілась :connie_pull-pigtail

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Ну, капуста зимова не росте, картопля сохне, хоч могла би ще цілий місяць серпень рости, перець сохне у свекрухи на городі, а зело росте, правда як його вирвати невідомо, бо не город, а пустеля((

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

@maric а можна запитати, яка погода буде у Львові на 1 вересня? :)

• Подобається Подобається x 1
  12. maric

maric Well-Known Member

А серпень так і хоче показати що він мабуть найспекотніший за всю істоію метеоспостережень - бо на наступні вихідні знову зажарить до +33 - +34. Оце так так - такого сухого серпня ще не булооо. Що ж то остання нагода і шанс при такій спеці поїхати на Шацькі озера та і взагалі покупатися в озерах - щось переконаний то остання така жара. А дощів так і не видно...Але незважаючи на такий посушливий і спекотний серпень я думаю що вересень своє візьме(тобто дощі таки почнуться).
    Думаю і щось в мене така чуйка що дощі почнуться після 5 вересня.
    А я готуюсь в поїздку в Карпати(бо дуже хочу поїсти ще чорниці),але факкк - так хочеться в ту таку останню жару поїхати покупатися на Шацькі озера,бо вже такого шансу в цьому році не буде! Ехххх хочеться аж розірватися:girl_cray:.
    Тому всім рекомендую при такій нагоді поїхати покупатися,позагаряти так як це будуть останні вихідні цього літа і провести таким чином літо.

• Подобається Подобається x 14
    • Інформативно Інформативно x 4
  13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то на 1 вересня теж може бути +30?

14. maric

maric Well-Known Member

швидше за все так і буде

• Подобається Подобається x 2
  15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Маріку, а що Ви нашаманите мені на Ужгород в кінці вересня? То ще місяць, але все має бути по плану. Хочеться на термали і в Косино, і в Берегово...

16. Strelka

Strelka Member

@maric,скажіть будь-ласка,яка погода буде в залізному порті наступного тиждня.

17. maric

maric Well-Known Member

Нарешті сьогодні(тобто завтра вже) вночі пройде дощ. І завтра зранку ще буде падати. хоч трошки змочить ту пересохшу землю...

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Щоб б я без вас робила?
    В мене цибуля сохне на сходах :)))

19. maric

maric Well-Known Member

Що ж зараз нас найближчими днями чекає ще спека. Ще не пригадую,але цього року на 1 вересня зашурує +32-+33!!! Спека буде тривати до середи або четверга наступного тижня,тобто до 2-3 числа. Після цього спека впаде і буде комфортна температура. А після 4-5 вересня вже сформувалася тенеденція що пончнуться такі добрячі осінні дощі і по осінньому похолодає. Що ж подивимся.... Але тенденція що пісдя 4-5 числа почнеться як то кажуть справжня осінь набирає сили щодня. До речі як я і казав американська модель прогнозу погоди на місяць малює нам що вересень буде осіннім, а не як останні роки продовженням літа. Ось такий то поки стан речей. А я ловлячи цю останню жару їду нарешті в гори...

• Подобається Подобається x 11
  20. orange girl

orange girl Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1