Проект "Здоров'я твоєї дитини" Кому це потрібно???

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем GaykaDesign, 28 Квітень 2012.

1. garnazirochka

garnazirochka New Member

Відповідь: Проект "Здоров'я твоєї дитини" Кому це потрібно???

Просто так такі опитування не проводяться - кому потрібно витрачати папір і час на обробку тих анкет, збивання тієї інформації докупи? Фармацевтичні компанії і фуд індастріз, звичайно:)) і з таких анкет вони дізнаються не лише на який товар буде попит, а й яким чином через рекламу легше буде вплинути на споживача, щоб він купив: суперкорисні пластівці, суперефективні ліки і т.п. На жаль, скрізь на першому плані маркетинг, а якість, склад, корисність товарів навіть не на другому...

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Перед Садовим вже ставили таке питання. А відповідь логічна - скарг нема, значить всі задоволені. Висновок- дзвоніть в міськраду, дирекціі школи.
    А якби мою дитину так вчителька застрашила, що дитина аж сльози проливала, то і вчителька і дирекція би точно знали, що так не можна.

3. Олька

Олька Well-Known Member

Нашу "адміністрацію" школи я аж НІЯК не захищаю, боронь Боже! Директор в нас ще той дебіл (вибачте за слово), але це вже в іншу тему! Але те, що МЕНЕ ніхто не примушував цю анкету заповнювати - це ФАКТ! А Ви, Мар"яся, мене знаєте? Чи просто знаєте в якій школі вчиться моя дитина?

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

прямо вас ніхто не змушував, зрештою про це ніхто і не писав, що конкретно ВАС взяли і примусили, проте опосередковано добровільно-примусово цю анкету за планом мали заповнити батьки 67 тис. школярів. Особисто мене обурив саме цей факт.

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

І мій приніс...Але в мого малого почуття гумору переважає над відповідальністю, тому сидів і сам заповняв, відповідно до свого гумору:girl_blum:

А вона звідки буде знати де чия анкета?

Та ладно, не треба так серйозно до того ставитись і ніхто ж не заважає або написати брєдятіну, або викинути ту анкету, або зробити літачок.

6. status quo

status quo New Member

В прошлом году в Севастополе и районе тоже заполняли подобные анкеты.
    Теперь в пригородных сёлах на " полную катушку " работают социальные работники . Были случаи изъятия детей из семьи.