Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Кензов місцями гарно звучав, вражав, зачіпав душу. А місцями - "продовжував кричати".
    Ставлю 4 з 5.

2. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Та де він співає? Він волає!! Ні емоцій, ні відчуттів ! Мимоволі порівнюю із "Плачем Єремїї" (роково), із Віктором Морозовим (лирично та ніжно) А тут - казна що.....Тратата...відтарабанили...ура:8:

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Кензов не Чубай, але загалом непогано, мені сподобалось.
    А що співали Аркадій і Маліка, бо малий пити захтів і я пропустила?

4. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А я даремно тішилась - розчарував мене своїм співом , фейс взагалі не відповідав настрою пісні .

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

От реально не розумію чого Кензов так сильно напружується на сцені і виходить з себе, а рухи такі ніби щось рубає.:xaxa: Загалом він стильний чувачок, але так з себе виходити не треба, бо рано чи пізно людям то надоїсть.
    На рахунок Марченко, то у мене таке враження, що то платтячко з неї от-от злізе.:girl_blush2: Може хто відкриє мені секрет на чому воно сьогодні тримається?

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ще додам що пісня, яку виконував Кензов мені настільки подобається, що словами важко передати, тому сьогодні він мені сподобався тільки завдяки цій прекрасній пісні.

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Романченко виступив файно. Чистий, приємний голос. Розуміння того, про що співає. Рокерська твердість і романтична лірика.
    Ставлю 5 з 5.

8. Mamusya

Я щось взагалі не розумію тих його потуг . Єдине що мені подобалось в його виконанні , то пісня , котру він співав хворий , забула назву ...

Певно наварила собі клею , намастила і приліпила

9. Mamusya

Як же я люблю Серьогу !

10. Mаrsela

Mаrsela New Member

на силіконі...:girl_haha:

11. murawka

murawka New Member

Курасов- повний :khomyak::khomyak::
    Не розумію, до чого була вставка про Спірз. Це що вона у ролі Кевіна Костнера???

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А я люблю Сосєдова. Він розбирається в тому, про що говорить. Малий співав не дуже, заважка пісня для нього.

13. Mamusya

Нині Соседов лютує - лишився тільки з одною дівчиною, а в Кондратюка і Серьоги по троє учасників . Щось в цьому сезоні для мене малувато цікавих учасників . Красиві є, а от такі , котрі би затягували - хіба певно один Романченко . От як говорив про тата сьогодні , то я навіть просльозилась сама .

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Не сподобалось мені виконання пісні "Вона"(( зовсім.
    Аркадій і Маліка -дуже мило. Навіть не знала, що минулого ефіру там були такі страсті...

15. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Прикол... Після виступу Кензова написала тут, що мене бентежать його очі, бо вони постійно слідкують за камерою і намагаються в неї витріщитись, але видно бояться її трохи, тому перелякані.
    А тепер дивлюсь - а допису нема(( Уляночка часом не модерує цю темку? Але ж я про губи ніц не писала:girl_blum::girl_wink:

16. Mamusya

Для мене "Вона" - це лишень Чубай зі своїм заворожуючим хриплим голосом . А ось ці реперські махання руками "не в тєму". Розчарована взагалі ним ...:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

17. hrystusja

Взагалі, таке враження, що він не зовсім розумів, про що співав. Головне було емоційно її проспівати. Одним словом не задоволена.

18. kitka

kitka Well-Known Member

Йооой, але я насміялася сьогодні:D:D:D! Одна фраза Йолки тільки чого вартує - "Ігоре, фас!":xaxa:
    Сосєдов маладєц!:girl_yes:

Поняття не маю, кого нині викинуть... Бо Охрицька лежачи достойно проспівала:). Най би вже дєдушка йшов (хоча хочеться ще послухати пісню на англійській) ,....або Курасов.

19. diedyk

diedyk Member

Сподобався Віктор Романенко))) Гарно співає))) А голос Курасова - ну що сь всім недуже...

20. hrystusja

О і я за то. Ну файний дідусь, ну нічого так співає, але не сприймаю я його.