Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Нєєє, Марченко - не лице, вона - бюст програми :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

2. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Вони на сцені гарно дивляться , але як на мене , то в Маліки мало акторського таланту . Бракує їй в деяких місцях "іскри" до партнера. Розумію, що в неї є чоловік , і Аркадій для неї - чужий , але ж можна десь колись підіграти - погляд , жест , міміка мають працювати на неї . Як на мене , то вони далеко не зайдуть , хоча потенціал є

3. kitka

kitka Well-Known Member

Вони дивляться гарно, але чим далі, тим більше переконуюся, що вони один до одного не пасують по духу. Він для неї якийсь занадто культурний чи інтелігентний... Їй треба якогось "француватого" хлопця, який би її трохи розворушив. От хоч би взяти того попереднього її партнера. Так, вони сварилися. Але згадайте ту пісню, яку вони виконували тоді в будиночку. То була геть інша Маліка. Там була іскра, і не одна.

4. Fechka

Fechka Member

Дуже слушна думка.
    Проте мені теж подобається Аркадій і хочу аби він продовжував залишатись в проекті.
    Доречі:
    Таки його виступ був найкращим!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=tTY323fZluM

5. kitka

kitka Well-Known Member

Так, поза конкуренцією однозначно. І попереднього разу також дужжже сильно було. Хоча колись він мене кумарив своїм криком, а зараз так нічо, молодець. От шаную, коли артист росте. За таке не шкода й гроші дати:xaxa:.

6. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

І мені дуже подобається Віктор Романченко - в першому ефірі це був просто голос , а в останніх двох починає розкриватися хлопака .

7. Virner

Virner Well-Known Member

Помітно, що тут є багато прихильників Романченка, та й судді визнають, що він потенційний переможець... Може, це у мене нема слуху, смаку, стилю, але він мене зовсім "не чіпляє". Голос - так, а хіба таких мало було впродовж усіх відбіркових турів? Думаю, головна проблема шоу - це судді-продюсери. Направду, виглядає так, що вони себе вичерпали, втомились і звиклись більше судити, а ніж продюсувати. Якби не постановники виступів, то весь концерт виглядав би, як аматорський збір "Артистів України". Тріо "Максимум", до прикладу, мали б усі шанси стати переможцями, але...поганий репертуар (одноманітний кожного концерту), стиль самих хлопців - мені здавалось, що вони щоразу однакові, все це дало свій результат, негативний для тріо.
    Тому особливо яскравих, вражаючих виступів для мене на шоу ще не було. Подобається Веремейчик, але це лише завдяки його виступу в тренувальному таборі, коли обирали трійку. Тоді він співав "Time is running out" групи "Muse".

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Напевно... Але мені таки бракувало "драйву", якось трохи було... по-шкільному, чи що.
    Найбільш природньою мені чомусь видається на сцені Женя, хоча загалом не подобається. А взагалі "скучнуватий" проектець вийшов.

9. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Кензов "зажжог" - так розгаратав собі пальці - напевно пів сцени "закрасив", але файно співав - нарешті!!!
    А фізрук шось мені так-собі - хоча судді і хвалили.
    Марченко нині красуня - такі очі (ніби і не її)!, і декольте якраз нормальне... трохи скромніше, ніж завше.

10. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Оте "Йааа люблю тільки тебе", котре лунає зараз, звучить жахливо. На низьких нотах він просто ричить. А на високих - кричить.
    Слухаю - і не вірю. Якби мені так заспівали, я би втікала далеко, чесно :)

А оте "Я люблю тєбя!" в кінці пісні?
    Москальщина. Тьху.

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Ніхто ще не вразив...Фізрук заспівав кльово, тільки та масовка мені не сподобалась, ніби в метро в годину-пік їде. Курасов почав гарно, а от потім...мама дарагая, шо ж так волати!!!
    Шось всі слова забувають нині Женя забула, дідуська забув...якийсь "заворожений" ефір чи шо...

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене не вразив виступ Кензова. Занадто напрягався він на сцені, ну, вже такі ті емоції, так кожне слово напружено з нього виходило. То ж якось натуральніше треба виступати, а він так перегравав...:girl_nea: А, доречі, про пальчик, бо трохи відволіклась і не побачила. Дівчата, напишіть пліз шо то було, чому він такий обкровавлений був і чуть не зомлів нк сцені?
    Шкода виступ дідульки пропустила. Люблю його.:girl_tender:

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мені сьогодні так нічого концерт. Більше сподобася як минулого тижня.
    Чекаю своїх фаворитів Аркадія та Маліку!!!

14. zaderyshka

zaderyshka Member

А він коли співав-кричав, то кулаком в скло яке на сцені спеціально поставили вгаратав. Так ніби й мало бути. Чи то не туди лупнув, чи то засильно лупнув, ну, пальчик собі порізав, писок кров'ю замастив, ведучій ледь суконку не повимазував, співчуття в дівок викликав...словом, пройде хлопака в наступний ефір.

15. Natalia

Natalia Well-Known Member

Мені ефір сьогодні дуже подобається. Класно. Дідусь класно заспівав одну з моїх любимих пісеньок. Ромка сьогодні класний.А судді як гонять собі - цікаво пасматреть и паржать.

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Страждання на варгастій фізії (прасті, Уляночко)) було стіко, ніби як мінімум всі вітрини в сусідньому секонд-хенді перебив тим пальчиком.

17. МарянаК

Шось наш Рома трохи не "дотянув" чи шо - у Вакарчука енергетикою аж захльобує - а тут - шось "нема того драйву такого" - хоча я за нього і так вболіваю :)

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

Може то він мав на увазі Веремейчика і Романченка? Чи може Кривошапко слух втратив?

19. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Класнючо Свєтка співає оте "Парам-парам" Едіт Піаф.....але у минулому сезоні "Х-фактора" була дівчинка, манєнька, років зо 15 мала, і співала ту саму пісеньку набагато краще....забула прізвище:)

20. МарянаК

..ммм а Світлана така красуня - стилісти сила!!! - а, співає як весь час - суперово! Піаф вроді, легко так в неї виходить.