Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Угу, то точно підозріло...

2. Tanju

Tanju Well-Known Member

В пісні за життя вони однозначно були сильніші і дуже мені сподобались , але їхній вчорашній виступ в загальному ефірі мені здався занудним. Чи то може пісня така?..

3. Lankoma

Lankoma New Member

Я жодного виступу не пропустила, а от вчора не вийшло подивится..(( То що, не цікаво вчора було? Нудно?

4. Lesja

Lesja Well-Known Member

Нічого дивного тут немає, просто прибирають сильніших конкурентів от і все. Мені теж шкода, що так проголосували судді, це свідчить про їх непрофесіоналізм, адже в виборі вони керуються лише власними інтересами. І взагалі, того сезону набрали "шо попало", за винятком 2-3-х конкурсантів, це мені нагадує ситуацію, коли дуже довго щось вибирати, вагатись, то 70% покупка буде невдалою. Так і журі, з такої кількості учасників, де були дійсно сильні, харизматичні виконавці, обрало таку дванадцятку. Є ще одне пояснення такого вибору - банальна корупція.

5. Lankoma

Lankoma New Member

За гроші зараз все купується, в тому числі навіть призові місця! Це дуже сумно!

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Якби я була в журі конкурсу, то також вибирала б на виліт тих, хто сильніший, щоб захистити своїх учасників. Це цілком логічно. Женя слабша від Максимумів вокально і зовнішністю зірковою не відрізняється. А Максимуми все таки хлопаки, за мужиків полюбе більше голосують, те, що вони вже були в номінації не показник, дівок в любий момент може пробити після сопливо-ванільної пісні і вони кинуться до мобілок відправляти смс. Рейтинг Жені навряд покращиться, тому її і надалі витягуватимуть з номінації, щоб убезпечити "своїх".

7. Tanju

Tanju Well-Known Member

8. Mаrsela

Mаrsela New Member

От зараз дивлюсь повтор так нудно що капці.Ну ні одна пісня не бере за душу,ні виконання,а те як коментують судді виступи виконавців нагадує вже наперід написаний сценарій:girl_mad: сумую за першим сезоном:girl_impossible:

9. Natalia

Natalia Well-Known Member

Таких як Кривошапко нема. А інші на стільки ж харизматичні як і учасники першого сезону. Мені вчорашній ефір сподобався. До речі тема - хіти 80-90х.

10. Lesja

Lesja Well-Known Member

Тема супер!!! Там стільки класних пісень можна було б вибрати, а вони справді, як сказав Соседов, зробили якийсь вечір - реквієм. Мені було нудно дивитись.

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мені дуже подобається пісня, яку співав Веремейчик - "Помолимся за родителей". Хотілося трохи більше емоцій, але взагальному непогано...

12. zaderyshka

zaderyshka Member

ага, з піснею не прогадали, якби там не було, то дуже близьке всім

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Щойно прослухала Кензова.. Ніби і нормально заспівав, але не вражає, не зачіпає, нецікаво.
    Що вражає - нахабність Марченко, яка в принципі лише на коментарях Сосєдова дозволяє собі сказати учасникам "Ой, та не слухай його"

14. Tanju

Tanju Well-Known Member

До речі, як вам вбрання ведучої цього разу? Мені було забагато тої ноги..І зачіска якось не дуже. Забагато кучерявих було цього разу. Особливо коли вони втрьох -Марченко, Йолка і Женя стояли поруч під час оголошення результатів, то це було якесь нашестя пудельків :)І ще на рахунок зовнішнього вигляду, класно виглядала Анна Охрицька, як все таки правильний макіяж може змінити людину!

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мені вже ведучої забагато :) Марченко красива кобіта, гарна, доглянута, але вона не надається до амплуа ведучої. Почнемо з того, що інтонації її голосу дерев"яні, наче то говорить робот. Вона не вміє передати голосом емоційні переживання, абсолютно.
    Плюс вона не є тактовна і говорить стандартними фразами.

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а мен цього разу зачіпила, на відміну від 2 попередніх разів..минулого разу ще зовнішній вигляд не сподобався...кобзон в молодості

але то моя любоффффффффф

17. Fechka

Fechka Member

[​IMG][​IMG]
    Вульгарна сукня, розріз завеликий. Зачіска -"я упала с самосвала тормозила головой".
    Залаголом нагадувала-вульгарну дівку.

О,з цим погоджуюсь. Емоції про які вона говорить відсутні, їх просто не видно, все дуже-дуже ШТУЧНО,та наіграно!!"

18. preciosa

preciosa Well-Known Member

Погоджуюсь з кожним словом!
    Ці її наряди зовсім не підходять для неї як для ведучої... Забагато тих величезних прикрас: на грудях величезний кулон, плаття блискче і ще й той розріз... Ногу повністю видно і ще й декольте... Це реально вульгарно... Невже не можна зробити так, щоб було хоча б трошки стриманіше. Тим більше, що майже на кожному ефірі у неї такі сукні... Є багато інших методів для підкреслення жіночої краси, привабливості і це не обовязково мають бути величезні розрізи у всіх можливих місцях.
    І мова її дійсно якась суха... Інколи інтонація якась така незрозуміла...

19. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

так, пісня гарна. а ВЕРЕМЕЙЧИК взагалі - найкращий! :girl_claping:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

То точно. Я так сміялася коли побачила в якому вигляді вона вийшла на сцену шоу.:girl_haha:
    А та нога, виставлена -то взагалі:girl_haha:. От теж не розумію для чого її так одягають. Ведуча ж повинна бути своєрідним лицем програми, а вона як якесь втілення вульгарнусті щей без смаку.