Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

І я рада, якщо це правда. Цього разу чомусь повідбирали не найкращих конкурсантів. Не розумію, чому прогнали Аркадія. І навіщо взяли ту (не кидайте тапками) істеричну рижуху.

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

І я не розумію, він так гарно співає, і симпатюлька такий :)
    Рада, що буде в дуеті, у Маліки теж дуже гарний голос.
    Цікаво, як прозвучать разом:)

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І мені цікаво. Думаю має бути файно. Недочекаюсь :)

4. Materynka

Materynka Well-Known Member

Мені тут вже розказали, що Аркадій грає в КВН за Тернопіль, і засвітився ще на якихось там шоу "комічних". А ще я забула, дуже подобається дівчина з низьким голосом, обожнюю такі голоси.

5. kitka

kitka Well-Known Member

То точно. Але я не здивуюся, якщо вона буде в фіналі:girl_crazy:.
    Так, голос дуже незвичний і цікавий. Але картинка... Я завжди з нетерпінням чекаю прямих ефірів, щоб побачити роботу стилістів. От дуже мені цікаво, як ці дві дєвушки будуть виглядати, коли їх приведуть в порядок.

пс Може побавимся в гру на найкращого угадька майбутніх фіналістів:xaxa:?

6. Fechka

Fechka Member

власне дивилась на нього і гадала звідки знаю???!!! Виявилось, що бачила його на деяких іграх Галицької ліги КВН.
    Команда ViP-Тернопіль
    Бажаю йому успіхів!

7. Fechka

Fechka Member

я теж цього чекаю :girl_yes2:...цікаво....

8. мамочка

мамочка Well-Known Member

то треба гопитування в темі зробити
    але спочатку треба знати склад всіх учасників

9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я вже переконалася, що часто беруть учасників, неординарних своєю поведінкою, щоб цікаво було за ними спостерігати, вболівати і голосувати. Рижа гарно співає, істерична не істерична, але безхарактерних амеб там ніколи ніхто не вибирає...І я рада, що судді роблять свій вибір не тільки за зовнішніми даними. У Серьоги теж є своя "красуня"

10. kitka

kitka Well-Known Member

Та ясно, шо так. Мені просто запам'яталася репліка Сосєдова (коли судді вибирали учасників над тим великим "монітором"): "Ребята, ну надо, чтобы порода какая-то была!":girl_crazy: От хлопчики, як на мене, всі були породисті:), я би всіх шістьох залишила (замість всіх дівчат). Ну не сприймаю наразі жодну :girl_nea:....Але, тим не менше, чекаю суботу:girl_yes2:.

11. DILEMMA

DILEMMA New Member

І я не сприймаю..ніякі вони..а хлопці справді класні,всіх затьмарюють,напевно знов переможцем буде хлопець!

12. sani

sani New Member

чо там всі такі страшні?

13. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

ну, я не буду обговорювати симпатії форумлянок :). Скажу свою думку :). Коли вона співає, то мені здається, що у неї хворе горло. Хрипить вона якось так і співає нечисто, наскільки я можу судити. Здається, от-от "півника пустить".

14. tsyganka

tsyganka Member

Скільки на кастингах було кльових дівчат і то треба було таку трійцю підібрати!?Ну і "звезда" Серьоги теж мені ніяка, ця друга була симпатичніша і класно співала!

15. kostuk

kostuk New Member

Ось це точно підмічено!:girl_yes: Мені на кастингу сподобалась така мила рижа жіночка (на жаль, не пам'ятаю імені), її ще заставили співати акапельно, бо думали, що фонограма...могли її вибрати...:dntknw:

16. Natalia

Natalia Well-Known Member

А потім вона заспівала ніяк - досвіду замало, мабуть.

17. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ну я дивилась не все і не так уважно, але щось не чула щоб вона співала нечисто. З голосом в неї все ОК. Просто не уявляю яка з неї зірка.

18. Fechka

Fechka Member

Аида Николайчук-касир, 29років
    Голос у неї є! Проте слова вона не вивчила слів чи з хвилювання забула. З їхнього тріо,перша дівчинка все зіпсула, забула слова,потім щось намагалась заспівати, а Аіда взагалі розгубилась не там вступила.. і виступ все тріо провалили.В висновку судді сказали: "До побачення!"

19. Fechka

Fechka Member

До суботи залишивсь мало часу. Побачимо як буде,кому вдастся нас вразити,а кому ні!

20. галичанка

галичанка Well-Known Member

І я за Аїду вболівала, так шкода, що її не обрали далі, голос такий незвичайний...
    А з минулого ефіру - дуже шкода хлопчину з Тернополя (хірурга). Я би обрала його далі замість того малого, ще зовсім хлопчика