Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Darcy

Darcy Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

2. katrinka

katrinka Well-Known Member

теж думала, що Ткаченко і Рак пройдуть. Кривошапко пролетів, чомусь Елка не змогла повністю висвітлити його талант. а Ткаченко чим ближче до кінця, тим краще себе показував. в Олексія сильні вокальні дані, але він не артистичний, скований якийсь, хоча це природньо, ніколи до шоу не виступав на сцені... дуже рада за Рак, вона на всі 1000% тягне на переможця, справді талановита дівчина.

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

Мій чоловік декілька тижнів тому, як почув, що Кузнецов з Донецька каже :"Певно в фінал вийде боксер,тато якого ходив на один горшок з якимось модним регіоналом" Я тоді посміялась...Мені тепер чомусь нецікаво дивитись.

4. ірен

ірен Well-Known Member

Бачила в неділю в нас в Тернополі в магазині Іру Борисюк,можливо навіть би її не впізнала,але люди шуму наробили -Борисюк йде,Ірина Борисюк))Була трохи шокована її виглядом,вона на сцені така гарна ,жіночна,справжня леді....а тут була в якихось широких і товстих спортивних штанах ,ті штани запхала в чоботи,причому чоботи чуть не попід коліна і в дутій споривній куртці...Якось так смішно виглядало))Як на мене ніякого смаку і стилю.Люди брали автографи,фотографувались з нею.
    Чесно кажучи мені би встидно було так вдягненою з дому виходити,але "на вкус и цвет....."

5. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я одразу своїм казала, що він пройде, але швидше тому, що "Донецькі скинуться на СМС" а не через тата. Тут, як на мене, суто підтримка регіону, як за Борисюк, попри її талановитість, щей голосували, як за україномовну землячку.... але у донецьких бабла більше. ІМХО звичайно.

6. kristas

kristas Well-Known Member

7. talja

talja Member

І я радше інерційно дивлюсь... Останні випуски такі нудні стали!:boredom: Ну і аж ніяк Кузнецов не фіналіст, (при всій симпатії до нього, не вміє він себе подати, хоча помітно підріс за час шоу) і не опонент Рак! Нецікавий фінал... :nea:шкода, бо згадую як початок дивилась зацікавлено.
    Ще здивував зовсім не святковий репертуар, це мабуть натяк що для всіх українців свято закінчилось... :sorry:Невже інших пісень немає? А також при оголошенні переможцем з пари Кузнецова така реакція у нього була ніби само собою все ясно, ніби він знав що оголосять! :wacko1:

8. Darcy

Darcy Well-Known Member

А я не дочекаюсь суботи. По-перше, все-таки цікаво, чим ж то все закінчиться. А по-друге - будуть виступати всі-всі-всі 12 "найкращих вокалістів України" :girl_cool:

9. Vendy

Vendy Active Member

і в мене вже нетерплячка, так хочеться, щоб Маша перемогла. І сам концерт має бути цікавим.

10. Wonder

Wonder New Member

і в мене таке враження було, ще до початку голосувань, він щось дуже щасливий стояв, і Марія теж посміхалась, коли решта сумині стояли...
    я ще подумала, чого вони такі усміхнені, ніби знають що пройдуть :)

11. Vendy

Vendy Active Member

може їм перед виходом сказали результати, бо і Кривошапко цього разу тримався, щей сказав, що думав, що так станеться, бо Маша сильний суперник.
    Тай Ірина Борисюк були така виважена, доцю заспокоювала...

12. Abraira

Ткаченко співав пісню, яка мені найбільше сподобалась у його виконанні. А Кривошапко починає співати Фабіан "Кохаю".....А! Початок шоу просто суперовий.

13. zaba

zaba Well-Known Member

І мені подобається сьогоднішнє шоу :girl_dance:

14. Abraira

Сафаров з Монатіком заспівали Сьюзі.... капець, в мене просто немає цензурних слів, щоб охопити як мені цей виступ подобається (з опери "Стояти і матюкатися на захід сонця, як пі-пі-пі гарно"):girl_blush2: Направду, переглянула цей виступ у записі купу разів, і от сьогодні такий сюрприз.

15. Пуся

Пуся Well-Known Member

і я потішилась... але тільки Кривошапком і Монатіками :) і все, ну така я вже бяка тільки їх люблю)))))) навіть вже всеодно, хто переможе, в мене інший переможець :girl_blum:

16. носик

носик New Member

А я побачила ДКГ.
    Чоловіку сподобались вони ну дужее силно, але ставить він на Кузнєцова.

17. Korona

Korona New Member

А я ставлю на Марію Рак.

18. Abraira

Я хочу, щоб Рак перемогла.
    Чомусь сьогодні шоу не обговорюють, так дивно:girl_in_dreams:

19. носик

носик New Member

Та чому ж? Дивимося на учасників і згадуємо про них)))
    Абрайра, а то Ваші кульчики на Ялинці. Такі прозорі із сніговою бабою.
    Може щось не додивилася.

20. Пуся

Пуся Well-Known Member

:girl_in_dreams: А я чекаю на виступ Елки ))))