Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

3. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

4. panna

panna New Member

Те що в шоці і тд., і т.п. хотіла писати вчора ввечері, а сьогодні просто хочеться сказати,що це все чітко сплановано організаторами шоу.На різних форумах дуже багато висловлювань про виліт Іри, про те,що смс-голоси просто невраховувались,не приходило підтвердження(не важливо за кого йшли ті голоси).Не потрібно вести суперечки про те, хто кому більше подобається, той і кращий.Головна мета цього шоу відкрити талановиту людину і дати їй за це винагороду.Так ось талановиті,принаймі 20-ка була, точно на всі 100% .А вже кого винагородити вирішують "своїми інтересами".

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

А мені чомусь здається, що на цьому шоу розкручують саме Кривошапка, або у нього вже все "куплено". Він навіть не радіє кожній своїй перемозі, таке враження що чітко усвідомлює її.
    Я особисто вболівала за Ірочку Борисюк. Тепер навіть не знаю. З тих що залишилися, напевне за Олексія Кузнєцова. Маша чомусь мені не до душі.

6. Korona

Korona New Member

І мені теж так здається. Хоча я вболівала за Борисючку, класна вона сама та й співає гарно.

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

чудово, але просто в мене до нього якась незрозуміла антипатія

Перший раз - перший ефір, разом в номінації була з третім учасником від Сосєдова, тим що з КВК, прізвища не пам"ятаю.
    І коли Ткаченко був у номінації, то тоді таки відкрили конверти і вилетіла Стасюк

Останнє редагування: 26 Грудень 2010
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

в попередніх ефірах було дуже добре видно усі його переживання, мабуть найбільше за всіх учасників

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

я дивилася усі ефіри, як на мене, він просто хороший актор

10. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

12. panna

panna New Member

Та молоденький він ще, навіть не знає,як себе вести тепер. А от хто хороший актор, то Ткаченко, такий хороший, що аж деколи переграє.

13. носик

носик New Member

Я взагалі в шоці від вчорашнього ефіру. Думала, що пройде Борисюк і Діти капітана гранта. Вони круті!!!:girl_cool: А от, "поспорила" із знайомими, що вийде із гри Ткаченко і Рак.
    Так шкода було дивитися, як люди із величеееезним талантом покидають проект. і все чекала, коли той Серьога скаже, що буде і надалі продюсерувати ДКГ. А він не сказав:girl_sad:.... я ледь в телевізор пультом не швирнула.
    А ще вночі мала погано спала і я уривками спала. і от наснився мені Сосєдов, що я йому чай ношу. а він мені щось втуляє.. Треба таке приснитися))))

14. Gerbera

Gerbera Member

І я в шоці!!!!!!!!!! Думала, що "вилетять" Кузнецов і Ткаченко. А тут :girl_cray:

15. Gerbera

Gerbera Member

і мені так здається

16. носик

носик New Member

Але він був справді розчарований своїм вибуттям. Просто хотіли зробити інтригу на проекті і показати яке це шоу справедливе і більше бабла скосити. Тепер же ж є єдиний суддя- народ.
    А Кривошапко Минулої суботи, коли повернувся не міг грати у ньому було стільки болі і розчарування.
    Або то я настільки симпатизую йому

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

напевне спершу думали авось сам переможе, "а не тут то било"

скоріш за все:girl_dance:

18. allja

allja Well-Known Member

і я так думала, але я не думаю,що він їх покине...можливо просто не сказав, а можливо то я так хочу і тому так думаю...:girl_in_dreams::girl_cool:

19. носик

носик New Member

Дкг зі всіх 3 гуртів Серьоги були найкращі. Настільки добрі та милі хлопці не зіпсовані всією вульгарністю. В них величезний потенціал. Але відразу можна побачити, що над ними "Криші")) нема( щоб далі пропихнути). І ще вони не такі пробивні як Рак.

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка