Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Як на мене, то вчорашнє диско Ірині Борисюк не вдалося :girl_cool: і загалом вчора вона мені не сподобалася, але дуже шкода що вона покинула шоу.
    Я думаю що і серед нас знайдуться вболівальники Кузнєцова:girl_blush2:, але чесно слово не розумію за що він таки "добрався" до фіналу, були значно сильніші вокально і артистично аніж він :girl_cool:. Із тієї славнозвісної четвірки вболіваю за Марію Рак:girl_dance: і тільки за неї :girl_yes:, стосовно інших фіналістів: Ткаченко - сильний вокал (але якось занадто переграє артистично), Кривошапко - (отут зараз багато хто мене не зрозуміє) але він мені не сподобався з самого першого ефіру:beee:, незважаючи на сильний голос, його виступи дивитися мені не цікаво.
    Отож, буду тримати кулаки за Марію Рак.

Останнє редагування: 26 Грудень 2010
  2. yaskrava

yaskrava Active Member

Ой а я вже певно навіть буду раду перемозі Ткаченка, лиш би не Кривошапко.
    :girl_nea:

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Просто Машка найуніверсальніша... Ті два зависли на класичному вокалі, решта звучить у їх виконанні або смішно, або страшно. А цій дівчинці, здається, все під силу))))
    За Ткаченка мовчу, щоби не отримати капцями)))

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

Яка різниця хто виграє???
    В кінцевому результаті виграє той, в кого буде продюсер... Я вже з кимось сперичалась в темі про Фабрику і хтось мені доказував, що якщо виграє Матіас, то його хоча б розкрутять... ой, а де ж Матіас???

Думаю, що в Кузнєцова є якась "криша", бо він мав вилетіти ще в першому ефірі. Хоча б тому, що він боксер, в нього перебитий ніс і він ніколи не зможе нормально (не через ніс) співати. Видно комусь то мичання дуже подобається.
    За Ткаченка, також, міг хтось замовити словечко...
    За Рак, думаю, справді голосують... ну і Кондратюк не остання лдина в укр. шоубізі...
    А от за Кривошапка... шось не можу придумати, чого його так тримають... хоча співає він найкраще зі всіх (на мою скромну думку)... а вчора як співав "Сіній іній", то я цілу пісню посміхалась до нього... так він мені сподобався. Він симпатичний, з гарним голосом, але характер в нього якийсь "сквєрний", не можу оприділитись, чи то суїцидальний, чи то маніакальний:)

А Марченко - Ксена - принцеса воїн!!! ( в скромній версії)

5. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Дуже шкода Ірини і Дітей капітана Гаранта :no::no::sad: Я б хотіла , щоб замість них пішли Ткаченко і Кузнєцов. Ткаченка я взагалі терпіти не можу. він мені з самого початку шоу не сподобався. А як починає його хвалити Сосєдов, то аж злить. ткаченко типічний співак-жополиз, який вже відчу смак тої слави і буде триматися за останній шанс всіма руками ногами і не тільки) Надіюся він не буде фіналістом!!!!

6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Прочитавши сьогодні вночі десятки сторінок на офіційному сайті СТБ на форумі х-фактора, я зрозуміла, що це не так, і є підозра на несправедливість рішення. Також пишуть про те, що Ірину "спеціально зливали у тому ефірі" - зробили найскупіші постановки, особливо для диско, та й плаття на ній під час диско було якесь не таке (якась вона товста виглядала в ньому чи що)...

7. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

В будь-якому випадку все вирішую продюсери, а оте голосування для викачування грошей з народу) Звичайно, більше перспектив працювати з Марією Рак , якій 22 роки, ніж 33-річною Іриною Борисюк) А то вона ще візьме їх 2млн, і потратить на себе, а не на їхню розкрутку)

8. Wonder

Wonder New Member

сумніваюсь :)
    боюсь, щоб не Кузнєцов :sad: адже він так жахливо співає :sad:

9. Wonder

Wonder New Member

погоджуюсь з вами, мій чоловік так вчора і сказав :)

10. Wonder

Wonder New Member

він же нюня, мужній вчинок не про нього :)

11. terezka

terezka котяка-вишивака

Кривошапко навіть не хвилювався під час оголошення результатів, не зрадів ні на грам, все так, наче він 100% знав про те, що йде далі. Він точно знає, що вилетіти не може, інакше знову буде буча за нього.
    Як на мене - тепер жодної цікавості, бо якщо виграє і не Кривошапко, то СТБ примусять віддати перемогу Кривошапко

12. LILY

LILY Well-Known Member

100%, він взагалі дуже самовпевнений, харить він мене, а спів його зовсім мені неподобається!

13. Wonder

Wonder New Member

не знаю хто переможе, не думаю що йому віддадуть, якщо не переможе
    але нецікаво дивитись то точно, тай вчора усі жахливо співали :sad:

14. Пуся

Пуся Well-Known Member

я б на його місці теж не раділа... тут пишуть про форум СТБ Ви почитайте скільки г...на на нього там вилили... Пів України його не переносить (через Павліків, через те що вернули), учасники його не долюблюють, що вже про суддів говорити?? Він сказав на ефірі, що кожну пісню співає за життя, і це дійсно так було... от тільки тепер його перемога - це поразка для його "ворогів", і якщо він все ж таки виграє, повірте шанувальники усіх 11 учасників піднімлять неабиякий бунт.. Так що незнаю чому тут радіти, мені наприклад зрозуміла його поведінка....

Вчора розмірковувала і тепер чомусь на 90 % впевнена, що виграє чорний бріліант Соседова (Ткаченко).... А мені вже всеодно хто, лиш би не він... Він мав свій шанс на естраді, хай молодь пробивається...

Щодо Борисюк, то ніякі петиції не подіють на хід подій. Ще вчора коли Рак і Борисюк лишились, я мамі кажу Борисюк піде, бо за неї лише захід голосує, так і було... Тай тепер всі претензій до самих себе, з Кривошапком була зовсімм інша ситуація... Там Кондратюк "рішав".

15. LILY

LILY Well-Known Member

а мене інтерес розпирає, хто саме, реакції учасників, емоції)))

а мені дуууууууууууже сподрбалось диско Кузнєцова, хоча його нелюблю, і М.Рак теж бомбезно відспівали на всі 100!а от Кривошапко і Борисюк диско стиль не їхнє, К. жахливо співав, а Б. як дерево була....
    а той чоринй "бріллліант" Соседова то взагалі, нерозумію чого його ше не поперли.Хоча вчора йому класний причухан забацали!

16. Пуся

Пуся Well-Known Member

Дуже б хотіла, що б вони у фіналі хоть один раз сказали хто на якому місці (так як в "Танюють всі")

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Якраз і не тільки Захід, почитайте, якільки людей зі Сходу на форумі СТБ вболівають за Ірину (і Луганськ, і Донецьк в т.ч.)..

18. ірен

ірен Well-Known Member

Мені також вчора Кривошапко не сподобався.Гарно співала диско Рак і хоча він мені дуже не подобається,але таки сподобалось як заспівав Ткаченко другу пісню.
    Шкода мені Борисюк,подобається вона мені як жінка,хоча заспівала диско ніяк

19. Пуся

Пуся Well-Known Member

а Ви почитайте скільки людей там не переносить Кузнєцова та й тут на посиденьках, всі б зробили заміну на Борисюк чи ДКГ, а толку... хтось же за нього голосує, чи то вже дійсно якийсь сценарій під то шоу написано... Я вже геть запуталась... Щось Україна має талант спокійніше проходило і все якось чесно, а тут...

20. Wonder

Wonder New Member

чоловік так вчора і казав, що вона вилетить, бо на українській розмовляє :sad: