Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Wonder

Wonder New Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

це ще раз доводить, що цей громила Кузнєцов підкорив Йолку :sad:
    (от вона і заганяла іншого підопічного -Кривошапка :sad: )

2. нталька

нталька Well-Known Member

якщо йдеться про суддів, то у них не лише "смаки" мають бути, хіба ні?

3. Liona

Liona Well-Known Member

ІМХО так, дует набагато універсальніший вийшов, ніж Кривошапко. Та й ріст вони показали чудовий - від ефіру до наступного ефіру номери кращі, виступи впевненіші...
    В Кривошапка акторська майстерність - на нулю. Репертуар, в якому він "блищить" - дуже обмежений. Не може він спіавати однаково добре оперні арії та рок.

от я й кажу - не розумію цього психозу :) Є правила проекту, які ніхто не порушив. В чому тоді проблема?

правда ваша, саме тому для мене загадка, як в дванадцятку потрапила Зотова та Скалозубов. І що тепер?

4. нталька

нталька Well-Known Member

знову ж таки, хіба X-фактор позиціонувався як "шукаємо універсальності"?

5. TASJA

TASJA Well-Known Member

Та власне! Як тільки почалися розмови про X-фактор, то наголошувалося на тому, що це буде саме вокальний конкурс. Таким і було аналогічне шоу за кордоном. Це ж не мала бути чергова "фабрика зірок", де вокальні дані були не на першому місці.

6. allja

allja Well-Known Member

це точно!чому при рекламі ішов наголос,що може будь-хто спробувати себе у цьому шоу?Якби вокальні дані були на першому місці,то це був би вокальний конкурс, а не шоу, ІМХО.
    Цілком згідна!Якщо говорити про те,хто з хлопців мав би піти, то я вважаю,що Кузнєцов мав скоріше піти, але якщо рівняти Кривошапка і дует Павліка і Семенова, то добре,що дует залишився!

7. SovaBa

SovaBa noctua

Ага... ще й не відразу з неї вилетіли:girl_devil:

8. Annabela

Annabela Happy Member

О, можливо вони Кривошапка повернуть якимось чином. Ну не уявляю я без нього шоу. Як таке можливо-Кузнєцов лишився, а він пішов! Я вболівала лише за Кривошапка, ех...... На мою думку, він вартий перемоги, не зважаючи на малий сценічний досвід!!!

9. Annabela

Annabela Happy Member

А дует Павліка і Семенова може співати оперні арії, якщо ви вже про однаковість і універсальність заговорили??? Та їхні голоси (дуета і Кривошапка) до порівняння нема чого ставити. А акторська майстерність-діло наживне, він ще молодий! Головне в нього є голос і особливий шарм! І як вже тут неоднарозово писала, це перш за все ВОКАЛЬНЕ шоу!
    Дует лишили тільки через те, що хлопцям вже тридцятка і іншого шансу у них не буде. Та й дружні зв"язки Кондратюка і Павліка старшого......людський фактор теж відіграв роль.

10. Annabela

Annabela Happy Member

Те що він не унікальний-погоджуюсь, але назвати його так посередньо- "непоганим"??? Що ж тоді говорити про більшість "зірок".

11. Annabela

Annabela Happy Member

І у мене тепер такі відчуття......(((

12. Liona

Liona Well-Known Member

Вас обурює моя особиста думка? ))))
    Добре, поясню :) Для мене чудовий співак - це той, котрий НЕ ФАЛЬШИВИТЬ. Кривошапко не раз грішив хибними нотами.
    Взагалі - про смаки не сперечаються, своїм дописом я ніяким чином не хочу сказати, що хтось - фуфло, а хтось - цяця. Просто я намагаюся зрозуміти, через що такий лемент. Врешті-решт, це лише гра. І програвати треба вміти :)

13. SovaBa

SovaBa noctua

Liona, гра грою. Наразі, багато-хто сумнівається, що вона була чесною. А фальшивили там всі, та це й логічно.
    "Лемент" через те, що вилітає претендент на перемогу. Я не фанатка Кривошапка, і на проекті є хороші співаки, проте є і слабші. А от хто і для чого так карти підтасував- вже версій достатньо висловлено, і я особисто в об"єктивність рішення не вірю.

14. Liona

Liona Well-Known Member

От поясніть мені, в чому та нечесність полягає?

15. Wonder

Wonder New Member

ось відповідь

16. Liona

Liona Well-Known Member

та ну! За весь проект лише раз порушили правила і вчинили нечесно - коли в номінації були ДКГ та Скалозубов, тоді ніхто не покинув проекту, хоча мав би. А чекати кришталево-чесного суддівства від людей, які прямо зацікавлені у самому проекті - то взагалі смішно :) Як, зрештою , і від глядацького голосування чекати об'єктивності.

17. Wonder

Wonder New Member

нарешті я з вами згідна :)

18. Darcy

Darcy Well-Known Member

Фуууух.... Ледь перечитала всі ваші повідомлення за ті три дні, поки мене тут не було.... Отож, почнемо потрошки:

про Сашу Кривошапка
    він ще потім сів на сцену і плакав (чого вам в ефірі вже не показали)
    [​IMG] [​IMG]

а ви питайте, а то я довго розказувати можу))

суконка в Марченко зблизька виглядала жахливо, уявляю, як вона її мабуть гризла і кусала... Тонесенька тканина, на яку нашиті пайєтки шарами, як риб'яча луска. і отой шлейф вона в перервах весь час в руці носила))) Зате в неї були дууууже красиві туфлі на сережки!

я його абсолютно не захищаю, але він співав з температурою... до речі, в залі його виступ був не таким нудним, як по телевізору...

змінив "тунелі", бо він тих металевих в вуха зимно...

під час тої непланової перерви судді не вставали з місця і ніхто до них не підходив. і Оксана мовчала. тільки зал обурювався..... підозрюю, що вся інформація передавалась в вуха тим, кому треба...

він подякував Лізі, а Ліза - це і є Йолка.

19. Пуся

Пуся Well-Known Member

А Кривошапко повинен в суботу бути на х-факторі :girl_tender:Правда невідомо в якості кого.... Ось тут детальніше:

мушу тепер подивитись, що ж там таки відбудеться... :girl_crazy:

20. RUSlana

RUSlana Active Member

От знову боюсь, що всі хороші проекти рано чи пізно трохи споганюють як не режисери чи продюсссери то великі гроші (маю на увазі коли переможець відомий на перід, а всякі смс голосування є способом як його туди протягнути - бо хто там знає як проходить то голосування:girl_sad:).
    Надіюсь цього разу може все хоч пройде ок.