Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Wonder

Wonder New Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

а в Кузнєцова взагалі на всіх ефірах відсутні акторські здібності, навіть на обличчі ніяких емоцій, крім дурного типу звабливо(тільки на його думку) погляду,
    не можу це обличчя згадувати :sad:

2. Farfalla

Farfalla Member

3. Wonder

Wonder New Member

та то і так зрозуміло, просто невже за нього так мало голосують людей :sad:

4. Пуся

Пуся Well-Known Member

:girl_sad: хочу щоб Кривошапку повернули...

5. Anelija

Anelija New Member

http://www.youtube.com/watch?v=n6sKtDWx24k
    Вибачте за неспівпадіння звуку і відео. Я інакшого не знайшла. :sad:

Останнє редагування: 14 Грудень 2010
  6. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

і я також!
    мені здається, що тут ше був присутній тиск Віктора Павліка і Сєрьоги на Кондратюка, бо той дует досить слабенький, і їх тягнуть зі всіх сил! А Кривошапко ще на оголошенні результатів (загальних) був заплаканий. Значить там не все так прозоро, як нам розказують

7. Farfalla

Farfalla Member

А мені здається. що заплаканий був тому, що розумів, що не варто було в ефір казати, що пісня йому не подобається. Та й взагалі з сюжету склалось враження, що якийсь він відлюдькуватий. Мабуть і жалкував про це.

8. Wonder

Wonder New Member

то краще б було не давати ту пісню :sad:

9. Liona

Liona Well-Known Member

Чесно кажучи, не розумію загального психозу з приводу вибуття Кривошапка з проекту :girl_nea: Комусь він подобається, комусь - ні. Те, що голос Кондратюка вирішальний - хіба новина? З самого початку правила були прописані саме так, що ж тоді змінилося? Фактично кожен ефір Кривошапко шалено лажав у виступах, те що в номінацю потрапив лише минулого ефіру - цілком і повністю заслуга шанувальників. З такими успіхами, ІМХО, наступний кандидат на виліт - Кузнецов.

10. Wonder

Wonder New Member

я з вами не згідна абсолютно

нажаль цього не буде, бо Йолку не залишать безспівака, поки в когось їх двоє

11. Aelita

Aelita Well-Known Member

Ну тут я з вами абсолютно не погоджусь,мене,як музиканта,дуже вразив такий перебіг подій насамперед тим,що з людей зробили повних лохів-в шоу, де за анонсами,пропагувалось шукання талантів,насамперед,співочих у виборі між відверто гарним,класичним,перпективним,насиченим голосом,який подобався будь-якому поколінню і повсякденними,нічогоособливого,невирізняючими голосами стався такий результат. Це все наблизило шоу до стандартних співочих шоу нашої країни-виграє суцільна попса. Крім того,у Британію(як засновницю проекту) направили лист зі скаргою,про те,що у фонограмі опонентів Кривошапка був присутній голос Лепса,особливо,коли Павліки плутали слова. Ось така печаль. А на рахунок пісні Сашка,яку йому вибрала Елка-вона йому не підходила по тембру абсолютно,він не мав змоги вікритися,не було красивих кульмінацій,які йому так вдаються,польоту голосу,так сказать... Тому,як на мене,психоз оправданий,гірше би було,якби все було тихо

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

і я, і я таво же мнєнія
    можливо, цей хлопчик і справді такий талановитий як ви пишете, але.. не склалось, та й по всьому..
    артистові замало бути гарним, замало бути красивим; скільки є виконавців, які не володіють здавалось би нічим основоположним, але у них є харизма, на якій вони виїжджають

мені хочеться втулити ше сюди "справедливість" проекту Танцюють всі; якби кожного ефіру люди так би горювали за своїми улюбленцями - передачі не було б кінця-краю..

ну і сам кривошапко не дуже, шоби дуже:girl_blush2:

13. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

як на мене, то Павлік з напарником біля Кривошапко і не валялися, в них лажа траплялася значно частіше. Не всі виступи Кривошапко були ідеальними, але голос в нього дужеееее сильний!

тааааааа, тут дійсно все вирішують глядачі :girl_crazy:

14. Liona

Liona Well-Known Member

прошу дуже :) маєте право )

Я понад 10 років займалася вокалом ;) Будемо далі мірятися причинними місцями? ;)

Ваша думка - суб'єктивна :) Для мене голос Кривошапка - НЕ унікальний. Так, непоганий. Так, перспективний. Але без глибини і, як писсала Леді_Опіум, без харизми. Співаку самого голосу замало для успіху, розумієте?

Розумієете.... хороший співак, ІМХО, це той, який зможе будь-яку пісню заспівати бомбезно. Справа навіть не у вокальних даних! Марк Бернес ніколи не був професійним співаком, але його "Тёмную ночь" і досі ніхто не зміг достойно переспівати. Розумієте, про що я?

ВООООТ! Тут просто-таки ППКС! :)

Щодо сильного голосу - я ж не сперечаюсь ) Павлік з Сафаровим також лажали, погоджуюсь. Але виступи В ЦІЛОМУ в них набагато сильніші завжди, вони душевніші, харизматичніші, якісь вони мені тепліші від Крпивошапка. Знову наголошую - це лише моя особиста думка :)

15. Wonder

Wonder New Member

власне тут не хвалять Кривошапка, що він найкращий, просто серед 2-х претендентів на виліт, він сильніший
    (тай не лише серед претендентів на виліт)

16. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

17. Aelita

Aelita Well-Known Member

Ні в якому разі :nea: Йдеться про конкретну ситуацію-дует і Кривошапко.Ех,все-таки розчарована я вибором суддів :scratch_one-s_head: хоча і вболіваю, взагалі-то, за Борисюк,Кривошапко у всьому був для мене зе бест-і у харизмі,і у теплі,і у глибині,і в універсальності....

Останнє редагування: 14 Грудень 2010
  18. Liona

Liona Well-Known Member

безперечно :) Так само, як і смак Кондратюка і будь-якого іншого судді ;)

19. SovaBa

SovaBa noctua

Я думаю(за умови, що результати голосування правдиві)- Кривошапка викинули як найсильнішого конкурента, оскільки більше такої нагоди б не було. Від початку проекту я була переконана, що він переможе, проте майже у всіх ефірах йому підбирався не по голосу і можливостям репертуар, який не дае можливості в повній мірі показати його потенціал. Хоч дует в боротьбі за життя виступив непогано, проте до Лєпса їм було далеко.
    Особисто для мене проект втратив цікавість((

20. Wonder

Wonder New Member

але з цим мало хто погоджується...
    тай посудіть самі, попередні ефіри такого ажіотажу не було :)