Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Однодумці.І я дивитись почала тому шо Йолка там,а Сосєдов чудний,але "кльовий " такий.
    В Сєрьоги як на мене образ такий,має ж бути поганий "поліцейський"там.

2. Vendy

Vendy Active Member

і я так думаю, у всіх жюрі є строгі і добрі члени.
    До х-фактору я на ньогоі на Йолку не звертала уваги, мені не подобалися їхні пісні, тому ними і не цікавилася. А тут х-фактор, можливість їх роздивитися. Сєрьога мені дуже сподобався, такий симпатичний, хоча і строгий, а Йолка приємна, доброзичлива і дійсно як хтось вже писав без зіркової хвороби.
    Соседов - з нього можна насміятися, а Кондратюк - якийсь він на караоке приємніший (чи то мені просто здається)

3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Бо вони хочуть пробитися без мами і татка, думаю, це правильно, бо якщо мама випхне на сцену, це тавро лишиться на все життя, а якщо прорвуться самостійно, завдяки таланту і голосам глядачів - це самостійна сходинка до слави і допомогли їм батьки навчанням і грошима на репетиторів і інструменти, а за шкірку на сцену не тягнули. ІМХО.

4. katrinka

katrinka Well-Known Member

по мені мурашечки бігали від його співу, обожнюю такий голос і пісенька з моїх улюблених
    .... аж у Сєрьоги очі засвітились:girl_tender:

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

6. katrinka

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

не завжди, наприклад, про Енріке Іглесіаса ніхто не каже, що він випхався на сцену через татка.

8. Aelita

Aelita Well-Known Member

А в мене х-фактор асоціюється із Сюзанною,і хлопчиною що співав смереку(бо деякі його фрази стали в мене крилатими).Але я собі все думаю,судді говорять те що думають,чи їм кажуть,що казати в навушник.Бо вони після пісні так перемовляються,ніби прикидають хто що скаже зараз.

9. katrinka

10. Abraira

Погоджуюсь :) І вважаю, що є файні вийнятки.
    Просто вважаю, хай би вони йшли самі, так, як батьки, може тоді і тої зірковості менше буде. Бо в нас як виходить, тато дав гроші і дитина ЗВЄЗДА, а те, що та дитина навіть не хвилювалася як і що зробити краще, бо татко забашляв, віднімає той досвід і гнучкість розуму, який є у артистів, що і без акомпонементу співали і за гримерку билися. Цей досвід додає живучості і закарбовує в умовах жорсткої конкуренції.
    Знову ж таки, є і інші ситуації, я описую той шлях, який вважаю правильним для всенародного визнання, може трохи згущуючи фарби :)

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Якщо чесно, то мені Повалійки син сподобався співом більше за Павліка.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

а мені шкода Люсіне, яка перехвилювалась і трохи не вписалась в пісню Ніно Катамадзе. Хоча, голос у неї значно сильніший і приємніший ніж у Повалія і Павліка

13. anka

anka Well-Known Member

ех, не подивилася я програму-сподівалася тут знайти тих, хто "атлічілся". На тих, хто гарно співає можна і потім при бажанні глянути, а от якщо пропустити екземпляр типу Смереки- то дуже шкода. Я більше люблю дивитися в таких програмах перший тур, де є море самозакоханих шибзиків- хоч посиіятися можна:)
    до речі, розкажіть, будь ласка, хто знає, як насправді проходить відбір. Відбір же був у Львові, а по ТБ показували львівських на знімальному майданчику тому ж, що і з інших міст. Тобто вони спочатку просіюють на місцях, а потім найоригінальніших відсилають до Києва? Так само виглядало і з "Танцюють всі"

14. Abraira

Наскільки пам"ятаю, то лише сцена оформлена однаково, а у Львові дійство було в Оперному :confused:

Аналогічно. Тільки вважаю, що їй треба менше вимахуватися з піснями, бо та її хресна обрала пісеньку, яка щей специфічна, а могла взяти хітову зарубіжну композицію і пройти в другий тур.

15. Анута

Анута Well-Known Member

племінниця ходила. Вимерзла цілий день на стадіоні Україна (якраз жахливо похолодало).
    Там стояли палатки, в які стояли черги бажаючих. Там вони співали буквально кілька рядків і одних одразу відсіювали, інших пропускали на кастинг в приміщення, перед жюрі.

16. Abraira

І як?:girl_wink: Жюрі побачила, чи зарубали?

17. Анута

Анута Well-Known Member

зарубали ще на стадіоні. Але у Львівській передачі її показали крупним планом коли показували черги :)

18. Aelita

Aelita Well-Known Member

Львівський відбір був на стадіоні Україна,надавали перевагу тим в кого виходило гарно співати хіти.(так кажуть ті хто був) За їхніми ж словами остаточний вердикт на місцях був за Кондратюком та Пілютіковою(режисером).Я думаю це цілком можливо,адже бажаючих так багато...А сам запис програм відбору,скоріше за все був в Києві,зі справжнім жюрі.

19. Darcy

Darcy Well-Known Member

Я на стадіоні була на відборі, підтримувала двох подруг, які, між іншим, зовсім непогано співають, але вони не пройшли відбір...
    Намерзлися там страшно, кілька годин відбір не починали, бо мусіли відзняти потрібні їм кадри.. То тривало довго і нудно, по 100 разів всі мусіли там галдіти, тішитись, співати всім стадіоном, Марченко по 10 раз перезнімали, байкерів пару раз.... Людей прийшло десь на 1 сектор, а вони хотіли відзняти, ніби прийшов повний стадіон...
    А сам відбір пройшов досить швидко.

20. Vendy

Vendy Active Member

а мені, навпаки, Павліка син більше сподобався