Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. TASJA

TASJA Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

А що вже переможець відомий? Там хіба не по глядацькому голосуванню визначають?

2. terezka

terezka котяка-вишивака

син повалійки потім вилетів

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

Програма йде в записі. Можна на ютубі подивитись

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

ураааа!
    а сумської?

5. дашулька

дашулька Well-Known Member

Я щось не зрозуміла...переможец вже відомий? тю....не цікаво. А де інтрига? прямий ефір? голосування?

6. terezka

terezka котяка-вишивака

ні, переможець не відомий, будуть прямі ефіри, з яких будуть обирати потім переможця самі глядачі
    а от хто потрапив у сотню-двацятку відомо, звичайно ж
    от дехто з учасників спочатку подавав надії, а тоді почав гордувати, проявляти свою "зірковість"

спитаю в чоловіка, може розкаже, як схоче (він там працює, просто)

7. terezka

terezka котяка-вишивака

ні, вона нічого не виграла, бо ще попереду прямі ефіри
    наразі нам просто показують відбіркові кастинги, а лише потім будуть живі ефіри, до яких учасники якраз і готуються

8. Velana

Velana Member

заспокоїли... а то думала вже кидатись того ровера :rolleyes:

9. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Що мені хочеться зробити, коли переглядаю ті відео, так то або підсунути мікрофон до Йолки, або Йолку до мікрофону))) Вона весь час так тєжко до нього тягнеться, нахиляється на той стіл, що аж шкода її:girl_crazy:

10. katrinka

katrinka Well-Known Member

в київському відборі дуже мені сподобалась дівчинка http://www.youtube.com/watch?v=eZzuNIhjT4I

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Не ображати мою Йолочку!!!!:girl_devil: Я через неї почала взагалі Х-фактор дивитися, вона абалдєнна кубіта, дуже добра, а головне - без зіркової хвороби.

Мені ще дуже сподобався цей хлопчина
    http://www.youtube.com/watch?v=dnDhInHlukE&feature=player_embedded

Довго реготала з тих хлопців, щей чоловіка заставила подивитися.....
    І після коментарів Йолки скажіть, що вона не чудо :connie_pull-pigtail
    http://www.youtube.com/watch?v=z2wJS1vEXzk&feature=player_embedded

12. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

До слова, я Йолку як співачку чомусь взагалі не розглядаю, а от як член жюрі вона мені подобається, мила, спокійна, без агресії, а головне без зірочки на голові.
    А взагалі хочеться сказати, невже дійсно люди себе переоцінюють, і нащо робити із себе посміховисько:girl_blush2:, ну невмієш співати/танцювати не лізь на сцену. Моя подруга мені жартома сказала, що якщо їй колись щось подібне стукне в голову і вона "полізе" на сцену виступати, аби я її стягувала як тільки зможу:girl_blum:, щоб і їй і її рідні уникнути того позору:girl_wink:...

13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Вона має специфічний репертуар. Просто кубіта йде своїм шляхом і співає те, що їй до душі. Мені особисто подобаються лише декілька пісень, які я чула у її виконанні, імпонує саме її людяність (що там казати, я взагалі люблю людей з Закарпаття, моє спілкування з ними показало, що якщо брати загальну масу, то добрих, щирих і безкорисливих людей там значно більше, ніж у рідному Львові.... нажаль, мої знайомі теж таке спостерігають)

14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Але Йолка з Чернівців родом,чи я шось напутала?
    А мене Йолка просто "пре".

15. natorella

natorella Well-Known Member

закарпуття кажись тверде

16. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Точніше з Ужгорода-принаймні там починалася її карєра співачки. Потім Москва,Київ і знов Москва...

17. allja

allja Well-Known Member

в таке ж ставлення до Йолки,лише декілька пісеньок її подобається, але її ставлення до людей і свого статусу зірки...:girl_tender: таких зірок не багато, тому мені вона подобається:girl_blum:
    а як член жюрі, то я просто "тащусь" від неї:connie_pull-pigtail:girl_smile:

18. Chereshka

Chereshka New Member

а мене пре Сосєдов вічно шщото так скаже)))) от дивилася тоді коли синиПавліка і Повалійки виступали, ну так нашо йти на таке шоу їм, вони ж мають гроші і так почати карєжру без того шоу

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як на мене,то він завжди дуже точно характеризує виступ,того чи іншого конкурсанта.Хоча він чудний .
    Денервує мене Марченко,вона окрім слів "умнічька ","маладєц", інші слова для похвали має ?

20. kitka

kitka Well-Known Member

Повністю згідна. Я це шоу тільки із-за Сосєдова і Йолки дивлюся. А от той постійно надутий Сєрога,.... не знаю чи він такий є, чи то внього такий образ на цьому шоу... Хоча теж інколи щось толкове каже.