Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

хай виганяють барселону, а між іншими десятьма поділять 2 млн грн )))) бо жалко так всіх, я навіть не знаю, кого ще вигнати...

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Вигнати Марченко! Або вдягнути))))

3. terezka

terezka котяка-вишивака

та ні, я думаю, що він переживання так ховає
    от хто ні на секунду не сумнівався у своїх, так це інший Сєргей

4. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ну і ладно... У Машки буде багато шансів ще в житті, а у Ткаченка можливо то останній.

5. Almariel

жалко Машу, в мене аж сльози навернулися...
    пісня за життя в неї стопудово була краща, ніж в барселони...

6. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Все-одно він не виграє, а дівчинка ще би навчилася чогось....
    Сосєдов, бляха, прям рознервував: "вы голосуете против меня, вы не хотите меня видеть".... комплекс неповноцінності на ліцо!
    Так ту Машу шкода.... щей перше кохання на проекті зустріла (цікаво кого )

7. Virochka

Virochka Well-Known Member

А я зла і недобра... краще б спати пішла... настільки все підстроєно і нечесно.
    Перший раунд - Кондратюк-Сосєдов
    Другий раунд - Йолка-Серега
    Третій раунд - Кондратюк-Сосєдов
    все так чесно, що аж тошно...
    Я не в захваті від Маші Стасюк, але порівняно з тим Скалозубовим, якого залишили минулого разу, вона просто Богиня)))))))))

Все, більше не дивлюся Х-Фактор...

8. Virochka

Наступного разу вилетить боксер Льоша. і це не чуйка, це просто логіка...

9. Darcy

Darcy Well-Known Member

Не бачу логіки....
    Мені страшенно шкода, що Машу вигнали.... Ота Барселона мала свій шанс, не подобається мені взагалі його участь в шоу!!! :sad:

10. Almariel

а чого не кривошапко?

11. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Мене Соседов розізлив сьогодні, хоть добре до нього відношусь. Може його "діток" взагалі без конкурсів і голосувань просунути? Ну якось негарно сказав "як любите- голосуйте" ну що за дєтство. А Серьога, ну цей хоть би порадів відкрито. Якось набурмосився. А Стасюк проб'ється і так- молода, симпотна, талант є. Мама моя взагалі ледь спати лягла. Все їй тут нечесно, так близько до серця бере:) ох!

12. Virochka

Хахаха!!! От Вам і логіка))) було б дуже НЕлогічно виганяти весь час Соседовських учасників, а інших залишати, бо ніби-то правила непродумали)))
    Тому Маша і вилетіла...
    Якщо події будуть розвиватись по тій же "схемі", то наступного разу вилетить Льоша, бо:
    1. В номінацію потрапить Йолка і Серьога.
    2. Вилетить Йолкін пацан, бо так було б чесно - Скалозубов мав піти
    3. Раз Скалозубов не пішов - значить так треба...
    4. Кривошапко дійсно найдостойніший з усіх трьох.
    ...тому Льоша

13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Аналогічно.

Бо він переможе ;) (Або Монатіки)

Мені дуже сподобався його сьогоднішній виступ, піснюю заспівав шикарно, а от Маши виступ не вразив взагалі. Тому, дивлячись по власній реакції, кількість голосів (хоч і у двох останніх рядках) я передбачувала на користь барселони. І хоча мені набагато більше імпонує Маша, я у результатах голосування не сумніваюся, думаю немає там підстави. То є ШОУ, але люди платять гроші за СМС, і якби десь вилізло, що результати підстроєні, був би шкандаль (тим більше, що права на шоу належать не українським продюсерам, і напартачать тут, а віддуватися будуть перед гамериканськими засновниками х-фактору (виправте, якщо помиляюся))

14. Almariel

щось ви геть засмучуєте мене... я щиро вірю, що там не все так куплено і розраховано.... думаєте збрехали, що за Стасюк найменше голосів?

15. Virochka

якщо в нас результати виборів підстроюють, і ніхто не шкандалить, то про які СМС-голосування Ви говорите... Було б весело якби Марченко оголосила про викриття махінацій СМС-голосування і повернула Машу і Юру в шоу... Х-фактор фореве... )))))))))))))))))))))))))))))

16. Virochka

Може і не збрехали. За всіх дівчат завжди найменше голосів))))))) це очевидно, хто б за них голосував. Якби все було чесно, то голоси дівчат треба було б множити на якийсь коєфіцієнт, щоб змагатися з хлопцями. Але не хвилюйтеся так, більше дівчата вилітати не будуть, принаймні у 4-ох програмах це точно!

17. Darcy

Darcy Well-Known Member

Нє, по моїй логіці наступного разу має вилетіти хтось з дуетів. Дуети всі досить сильні, тому я думаю, що це будуть Діти Капітана Гранта. Після них незадовго вилетять і Зотова, і Скалозубов (ну або Льоша).
    Я думаю, що в п'ятірку потраплять: Маша Рак, Кривошапко, Борисюк, Монатік + Сафаров, і або Павлік + Сергій... або Барселона.
    Ну але це моя суб'єктивна думка...

18. Darcy

Darcy Well-Known Member

Гарне пляття було у Марченко, але знов цицьки повивалювала....
    Сподобалась і її зачіска, але не сподобався чомусь макіяж (очі).
    Дуже мені сподобався цього разу стиль Ялиночки - все так гармонійно!!! А то минулого разу мені плаття не сподобалось (не то фасон не її, не то довжина, досі не пойму...), а в першому прямому ефірі було класне плаття і супер-макіяж, але зачіска якась непонятна)))

19. Virochka

дуже може бути, особисто я б так хотіла! правда здається мені, що того п"єхоподібного Скалозубова залишили не просто так... як же він мене дратує

20. Darcy

Darcy Well-Known Member

Взаємно :)
    Але зараз тааааак важко щось передбачити!!! Я ні на секунду не думала, що сьогодні вилетить Маша, ну думала, що може вилетіти Скалозубов, Діти, Зотова, Барселона, зрештою, Борисюк чи навіть той Льоша-боксер... А тут "на маєш"!
    Діти Капітана Гранта дуууже і дуже мені нині сподобались, хто б міг подумати!