Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

О, то була Кацева:clapping:
    А малюк покине сьогодні Х-фактор.ІМХО)

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Нікіта виступив чудово. Таку вульгарну пісню вульгарного виконавця зробив драматичною і щирою.
    Даню шкода. Сам вибирав пісні складні і цікаві. А на ефірах співає "чужий репертуар". І ще оцей вигляд а ля джастін бібер...
    Тріоді треба співати мажорні пісні, це надихає їх якось) А то прекрасні такі, але сонно-в"ялі)) Дивно, що саме коли співають українською, звучить нецікаво, хоча і бездоганно у технічному плані.

3. Gorgona

Gorgona Member

Це вже зовсім інша справа! Якби одразу співала щось подібне, то і в номінацію, швидше за все, не потрапила б. Вона не Барбі і не Тіна Кароль! Вона саме така, якою була в пісні за життя - жива, драйвова і трохи дивна!

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я звернула.))

Ну, що краще ніж перші два ефіри, але вчора ніби все було так нічо, одяг гарний, капці тоже (а який там каблук?:girl_impossible: як вона тільки в них не вбилась:girl_crazy:)), але макіяж до того образу трохи заінтенсивний, а зачіска запростенька, от би ледь підкрутити локони до того мейк апу, було б вже краще. Або зачіску залишити такою, як була, тільки макіяж в природніших тонах зробити...

А зі співаків, ну той хлопчина реально справедлво вилетів, а так ноу коментарс, бо дивилась вчора третє через десяте. Сашко сподобався, такий милий круглячок.:girl_dance:

5. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

І я такої думки, як на мене то багато хітів є застарілими. Сподобався Сашко, нарешті йому підібрали пісню і образ по віку.
    Мені подобається його голос, але пісня не для нього, задоросла, як для чотирнадцятирічного хлопця.
    Марченко була гарно одягнена, портив картинку макіяж, було відчуття, що мала одягти плаття іншого кольору :girl_spruce_up:.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ау, а що Х-фактор вчора ніхто не дивився?

7. NataliaFed

Дивився)
    Тріода - супер
    Кацеву шкода. Цей проект не для неї або вона не для нього.

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А що, вона вчора вилетіла? Я дивилася тільки уривками, але її виступ бачила. Як на мене, було паскудно..

9. NataliaFed

Вроді))
    Я дивилась без звуку, то так здогадувалась, що там відбувається))

10. Colombina1982

Подивилася в тирнеті, таки так. Маша дійсно співачка дуже специфічна, нічого толком з нею на проекті зробити не змогли (або не захотіли), і в мене особисто вона особливих емоцій не викликає. Вболіваю за Дар"ю Ковтун - вона справді талановита, впевнена, наполеглива (видно, що реально працює над кожним номером) і дуже мені симпатична. Пісні їй підбирають правильні - може, вона просто від початку була визначена, як фаворитка в групі? Бо те, що давали Кацевій, або той фатальний Raining man Рубцовій - навіщо???
    Приємно з ефіру в ефір дивують Ту Войсез - при тому, що чорнявенький співає явно слабше, в дуеті вони звучать достойно. І, звісно Тріода :girl_in_love:
    Діти є діти, як я вже писала.. А мужчинки щось і не дивують особливо, і не радують. Так, нормально, "може бути".. Але чого їм напружуватись - дами все одно проголосують :)

11. shparynka

shparynka Well-Known Member

На мою думку, Кацевій дійсно невдало підібрали вчора пісні, обидві. Треба було так спаскудити Sweet dreams, якесь грубе завивання було місцями. Хоча що чекати від Серьоги, з нього такий співак, як з г..на куля, дивлюсь на нього- такий смішний мені, накачаний, чи то надутий, як повітряна куля. Всі решта достойно співали, як на мене, Порядинський супер. Ту войсес трохи слабувато, чи то не розспівані. В Сосєдова коменти влучні.

12. Colombina1982

Він тільки стрижечку змінив, а який ефект :girl_haha: Не треба було цього робити, явно. Ну нічого, волосся відросте. Як співака я його не оцінюю взагалі, бо такого не слухаю. Але у суддівській четвірці він далеко не найгірший персонаж. От кого не зношу, то розумника Кондратюка (язвочка така мегабалакуча). Сосєдов, хоч і оригінал ще той, але його коментарі переважно об"єктивні (крім випадків, коли він захищає своїх, але то зрозуміло).

13. shparynka

shparynka Well-Known Member

Кондратюк мегаязва, так спозорити Сашка перед цілою країною з-за ваги, та ще й в такому чутливому віці. Взагалі ще з минулого сезону він мені не альо, просував свого Літвінковича, якого я терпіти не можу (звиняйте, прихильники).

14. Masterpiece

Masterpiece Member

згодна, Кондратюк часто плете таке, за що певно самому потім соромно, але ж слово не горобець..
    А за Сашка я не хвилююся - СТБ своїх не кидає напризволяще, візьмуть на наступний сезон Зважених і щасливих і зроблять співочу та струнку мега-зірку. Так народжується Легенда:girl_wink:

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

А як вам Марченко ?
    Як на мене все так кльово, якби не ота "краса" висяща на голові. Ну, це явно було лишнє...)))

На рахунок виступів, то навіть не знаю. Якось несподівано вразив Даня, хоч до цього часу я його взагалі не розглядала.

І поясніть мені звідки Кондратюк знайомий з Сашком. Козали вже більше двох років. Якось не хочеться вірити що простий хлопець з села попав на шоу через блат.

16. Анута

Анута Well-Known Member

так мені було цікаво як же Х-фактор в світлі останніх подій.
    Кондратюк молодець, не підвів моїх очікувань разом із Тріодою. Пісня дуже вже по темі - переконана, що обиралась з підтекстом ;)

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Гладир співає, це пісня за життя?
    А хто ще на виліт?

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Даня...
    І до того ж примпаскудно виконав пісню за життя.
    А шапка... то просто капець, а не шапка.:girl_haha:

19. natorella

natorella Well-Known Member

хтось від моди відстав))))
    супершапка

20. Colombina1982

А що то, тільки я останній ефір дивилася (і то уривками)? Скажу відверто, не сподівалася, що Мостовий - такий злобний і гаденький типок. Те, як він пісню за життя проспівав - здавалося, він би роздер ту якусь свою колишню.. і заодно всіх на Х-факторі, що довели його, такого крутого, до пісні за життя.. Руку хлопцям демонстративно не потиснув.. Почав свою промову зі слів "ну сліз ви від мене точно не дочекаєтеся" в та-акому тоні.. але потім, видно, Марченко йому щось шепнула (поки Соседов істерив), то повторив вже ці слова ніби як жарт. Набурмоськаний, злобний качок. Зовсім не шкода.

Останнє редагування: 9 Грудень 2013