Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Masterpiece

Masterpiece Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Мені теж, але у кожному сезоні маю своїх улюбленці ще з кастингів,а тут нікого... на жаль. Хіба може буду за "кицю -пончика" вболівати:girl_wink:
    Як показує досвід попередніх шоу, чути швидше за інших учасників, що вибилися, наприклад, Курасов популярний. А от 20 листопада я йду на сольний концерт Літвінковича:girl_yes:

2. mitla

mitla All You Need Is Love

Це правда! Ніхто з переможців х-фактора не став справжньою зіркою! Таке враження, що це просто конвеєр для заробітку великих грошей (прямий ефір, реклама, смс та тури по Україні учасників за "дякую")...І це стосується більшості теперішніх проектів:girl_nea:

3. Gorgona

Gorgona Member

Згідна з вами. І це сумно. Бо виконавці, за яких голосувало стільки українців мали реальні шанси стати справжніми зірками. І нехай було багато людей, які за них не вболівали, але все-одно їх запам'ятали, бо дивились шоу. А це теж немало, враховуючи, що зірок у нас, як "свиней нерізаних", тобто багато :girl_smile:. Конкуренція велика!
    І, до речі, я насправді не розумію, чому той самий Літвінкович чи Курасов мелькає на екрані 20 разів на день, а переможців шоу навіть близько немає на горизонті.

4. mitla

Багато залежить від настрою і в те, що ти віриш. Переможці (в більшості) вважають, що вони виконали свій супер план і тепер будуть "купатись в золоті", а прості учасники і після шоу продовжуть працювати, оббивають пороги продюсерів, різноманітних шоу та радіо...

5. mitla

Багато залежить від настрою і в те, що ти віриш. Переможці (в більшості) вважають, що вони виконали свій супер план і тепер будуть "купатись в золоті", а прості учасники і після шоу продовжуть працювати, оббивають пороги продюсерів, різноманітних шоу та радіо...

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я вже маю фаворитів.)) Хлопчину, який гусей і корову в селі пасе, той котрий співав пісню про батька на кастингу.
    І ще дууууже подобаються хлопці з файного міста Тернополя. Якісь такі милі і співають файно.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Візьміть мене з собою.:girl_blush2:
    Балдю від Літвінковича.:kiss:

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не знаю, що там з Аїдою та Романченком, а переможець "вженепам ятаюякого" Х фактору Кузнєцов відмовився від співпраці з продюсерами і підписанням контракту. В якомусь інтерв ю розповідав, що взамін отримав певну суму коштів і на них купив житло у Києві та одружився.

9. Masterpiece

Masterpiece Member

з задоволенням, разом веселіше )

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Оцінив реально, так би мовити, свої сценічні перспективи.. І добре зробив. Бо працювати за копійки в турах від Х-фактору - не мрія всього життя, напевно.. А решта - десь колись з"являються на екранах, наспівують часом. І Кривошапко зі своєю "лічной жизнью":man_in_love:

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Вони мені також дуже подобаються, а ще дуже заімпонувала зовнішність мужчинки - стоматолога. Такий симпатюля (ну то на мій смак) :girl_tender:

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

я б сказала відпрацьовувати
    А що ви думаєте, що їх ("простих учасників" ) ніхто не продюсує?

щось явно вони накрутили з тим Курасовим. Ну не можу я повірити в ту історію з парашутом. Ну невже б його продюсери пустили свідомо на такий крок перед концертним туром? Може то я просто так до того всього відношуся, але думаю, що просто погано розкуповувалися квитки на того ж Курасова, а скасовувати концерти не пасувало. То й придумали історію з травмованою ногою.

14. Gorgona

Gorgona Member

Ого! Курасов скасував свій тур?! А що сталось з його ногою? Щось я геть відстала від новин шоу-бізнесу!

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

та ніби так. Вирішив на камеру стрибнути з парашутом, типу пропіаритися, але погано приземлився і в нього чи то вивих, чи то тріщина (ну але по його виразу обличчя явно не було видно, що йому боляче). Я думаю, що це все плоский розіграш, бо все робилося на камеру для стб, щоб потім не було зайвих питань, ніби "всі все бачили".

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Тріода (Let My People Go) - дуже добре! Музично, сценічно - молодці.

17. Gybka Bob

Gybka Bob Member

СЬогодні Марченко відкрила х- фактор у якомусь халаті))) я так з початку подумала, як тільки побачила))
    Оо!сказали зняти його , мабуть?))

18. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Тріода - просто супер! Досі мурашки по шкірі...
    Молодці!

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

І мені теж спів Тріоди дуже сподобався, а плаття Марченко чомусь так " напрягає". Я сама обожнюю як золотистий так і фіолетовий колір, а на її плаття просто дивитись не можу спокійно, жах...

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

))) Мій чоловік того не дивиться, а перше що він сказав, коли глянув на екран: "Що то в неї за нічнушка?".
    Мені Тріода теж дуже сподобалась.