Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Masterpiece

Masterpiece Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

До речі, Сисоєв також львів'янин. Мій номер 2 після Літвінковича. Впевнена, що ми їх ще не раз почуємо) А от стосовно сценічного майбутнього переможниці маю великі сумніви. Час покаже, хто проб'ється. Адже справді - "і кожен фініш - це, по суті, старт"

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Так, Аїда не пафосна, і не вульгарна, але особисто мене вразив її словниковий запас, використаний в роликах. "Зашибись", "блін", "кароче", "ні фігассє" на камеру, в устах такої красивої жінки звучить.. дещо недоречно. Певно вплив малого )) Хоча він до неї звертався "моя сладкая" :girl_tender: :khomyak: Цікаво так ))
    Словом, фанати з Ютубу залишилися вірні Аїді і не допустили білоруса до вкраїнських мільонів:biggrin:. А мені якось однаково, бо найкращі (на мою думку) до фіналу не дійшли.

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

вчора трохи дивиласьХ-фактор.. Люди, а когось ще нервує Оксана Марченко чи тіко мене?
    Терпіти не можу її вимови, видушених з себе, чи то прочитаних з листка беземоційних слів.. І її награних виразів обличчя! Ну ніякої природності, легкості, невимушеності.. Фе... Не був би її чоловіченько-Медведчук директором каналу - певне фіг би так довго вона вела Х-фактор...

4. Julietta

Julietta Member

Як на мене, Оксана є обличчям не тільки "Х-фактору", а і усього телеканалу СТБ і без неї це шоу було б не таким яким воно є.
    Вона є чудовою ведучою, гарною жінкою, на неї приємно дивитись з телеекранів. Дуже важко працювати в прямому ефірі, на мою думку в неї якраз виходить все природньо і легко. Кожної суботи я включала "Х-фактор" щоб подивитись яким образом цього разу нас здивує Оксана. Для мене особисто це було цікавіше ніж саме шоу:)

5. Sitara

Sitara Active Member

Ні, не тільки Вас. І мене від неї перекидає. Але проти її краси нічого не маю.

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

І я проти її краси нічого не маю )) Гарна жінка, купа вбрань, образів - все супер поки не відкриє рот... дивитись на неї приємно, а слухати не можу..

ні, я не сперечаюсь - може я занадто вимоглива і прискіплива.. але от слухаю її і слова Станіславського так і крутяться "НЄ ВЄРЮ!!"

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

аналогічно. Красива і ефектна жінка від природи, її образи на "Х-факторі" мені не дуже подобалися ( але це не вона собі так обирає- є відповідні стилісти шоу). Але оцей конферанц у стилі "робота"- просто вбиває. Вона постійно прислухається до того, який текст начитують їй на суфлер. Коли йде якась пауза- просто не знає, що сказати, або звучать чергові фрази "ти просто умнічка", "я пишаюся", "ти просто вразив"...

9. Masterpiece

Masterpiece Member

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

мені на СТБ більш-менш подобається ведучий "вагітна у 16", " Врятуйте нашу сімю" і т.д. (не знаю прізвища, але думаю всі знають про кого я говорю) - от тільки в нього зовнішність на "трієчку з мінусом".. але ведучий він в 10 раз кращий ніж Марченко.. ну, зрештою я його в прямому ефірі не бачила, тому порівнювати не можна..

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я за Даню Рувінського. В минулому , теперішньому і майбутньому) Все))
    Подивилася кліпи на сторінці його батька в ю-тубі - "певец, которого ждали все" (с):kiss:

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, киньте хтось лінком, де би можна було подивитись випуск з минулої суботи.
    А то я якось знаходжу тільки окремі виступи, чи уривки.
    Завтра вже наступний випуск почнеться, а я минулосуботішній подивилась тільки до першої реклами..
    Не порядок...)))

13. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

прізвище карпачов

14. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Цього сезону навернулася я до Х-фактору. Та чи надовго :)
    Ну, певне поки не виженуть Марію Кацеву і "Тріоду".
    І той хлопчисько в 14 теж мене вражає.
    Надіюсь цього сезону не буде вже так сумно і гнило...

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

http://www.youtube.com/watch?v=O9mE5tCtKPw
    Я такого ще не чула. Даня геніальний.
    Він рок-зірка, готова.

16. sofka08

sofka08 kasperjonoks

А я чесно кажучи розчарована.Такі сильні гурти попались, а Кондратюк замість того , щоб взяти у команду дівчаток з гурту " Інжир" взяв 2 зовсім нічим не перспективних, як на мене , і абсолютно безголосих 2 хлопців, забула як їх дует називається.

17. kristas

kristas Well-Known Member

"Ту Войсес" :) І мені вони ніякі, але то все прораховано,хлопчики такі миленькі, вже троха відомі, бо вдруге прийшли...то підтримка дівчаток -підлітків (малолєток :) ) забезпечена!

18. kristas

kristas Well-Known Member

А "Інжир", то типу вже не цікаво...вони мені аналогічні минулорічним - "ЗД", але набагато голосистіші і зіспівані.

19. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я теж розчарована. Ніхто мені не сподобався цього разу. Всі якісь ніякі.

20. Gorgona

Gorgona Member

І я також. Цей сезон якось зовсім не заінтригував. Принаймні поки що. Можливо, коли почнуться прямі ефіри, буде цікавіше. Хоча, по правді кажучи, кожен новий сезон подобається мені все менше і менше.
    А взагалі, стільки шуму навколо перемоги в цьому шоу, а коли сезон закінчується, потім про того ж переможця практично нічого не чути. Куди пропали Кузнєцов, Романченко, чи та ж Ніколайчук? Вже б тоді дійсно займались ними після закінчення шоу. А так, пуста, формальна перемога виходить. Хоча, можливо, це тільки я про них нічого не чую :dntknw:.