Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Просто не тільки я, а й багато моїх знайомих це побачили (про "неординарність" Літвінковича). Нічого особисто проти нього не маю:girl_wink:

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

І я бачу. Симпатизую цій людині.
    Але він не співак. Вокальні дані не ахті) Як артист, можливо... Але не всі його виступи рівноцінно цікаві. Тобто, "тягнути" його особливо немає, за що))

Останнє редагування: 3 Січень 2013
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це особисте сприйняття. Але не діагноз людині. . Це- особливості фізіології. І не більше. Чого заочно шукати скритий підтекст?

4. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

То Літвінкович переміг, чи як, а то читаю вже кілька сторінок - й "не понять":girl_cool:

5. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Якщо будь-яку людину розглядати під мікроскопом, можна ще й не таке побачити.;)
    Так що всьо добре в міру, дєвочки,а то вже троха перебор.
    Ну,маленький, пухленький хлопчина, ну риси обличчя більш жіночні трошки, то зразу жінка в минулому? Чи мало таких по вулиці ходить?
    Ну не сексі-бой, звичайно,ну то й що?

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

8. Sitara

Sitara Active Member

Дівки, нинька супер-фінал, а тутка так тихо...:girl_crazy: Ніхто ніц не пише...

9. Arabika

Arabika Well-Known Member

Дивлюся зараз гала-концерт Х-фактор і думаю, Аїда дуже "виросла" за час шоу. Стала впевненою на сцені.
    О-о, Аїда перемогла! Перший раз в Х-факторі перемогла дівчина!!!

10. Sitara

Sitara Active Member

Ось і переможець - Аїда Ніколайчук...

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

гиги..сміхота:girl_crazy:

12. Sitara

Sitara Active Member

Ця її Колискова - це найкраще, що вона може співати. Більше нічого такого у ній не бачу.

13. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ех, а я ... Я б в житті не повірила , що тішитимусь перемозі Аїди :) Можна з чистою совістю йти спати!

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

а я вчора розстроїлась, що Аіда перемогла. Все так банально, звізда інтернету і перемога на х-факторі.
    Ех, а як Женька вчора співав, мене кожен виступ пробирав до сліз. Моє дівчаче серце обожнює отаке.:girl_blush2: Особливо там одна пісенька душу геть вивернула.
    І взагалі якщо вже мала бути жіноча перемога, то хай би вже Плаксіна, а не Аіда. Тюююю...:cesored:

15. Brenda

Brenda Member

То точно Аіді до Плаксіноі, як до неба. І взагалі, я більше не буду дивитись Хфактор:sad: я дуже вболівала за Диверсію, там наш Назарко зі Львова, такий файнючий:) а краще б вже Женя виграв, хоч він і білорус, принаймні він особистість, а та Аіда- сіра мишка норушка, без ізюминки... Кароче, все куплено:):):)

16. Galin Max

Galin Max Member

я дуже рада за Аїду - симпатична дівчина, гарний голос. Приємно, що в укр. телешоу перемогла українка.

17. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Не думаю, вона ж просто касир...І я теж за неї смс-ки надсилала:). Я не вболівала за неї від початку, але коли зупинився вибір -Аїда чи Літвінкович, однозначно мені більше подобалась вона... Така моя думка...

І я теж дуже рада за Аїду. Мені дуже подобається її голос і вона як людина. Люблю такий тип жінок - гарна, ніжна, чуттєва, талановита і при цьому не пафосна і не вульгарна. Молодець!

18. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Вболівала за Плаксіну і Сисоєва, але нажаль...А коли вибирати треба було між Аїдою і Женею - я вболівала за Аїду. Женя, як на мене не поганий має артистичний дар а вокал слабенький, з Аїдою все навпаки, вокал не поганий але вміння поводитися на сцені було досить слабким, хоча від ефіру до ефіру таки прогрес спостерігався. Хоча думаю її чекає така ж доля як і попередніх переможців шоу - забуття.

19. Tanju

Tanju Well-Known Member

Ну не знаю на рахунок "слабенького" вокалу Літвінковича,вчора останню пісню він заспівав як на мене не гірше,а в артистичному плані навіть краще ,ніж Альоша на Євробаченні.В Аїди гарно вдаються ліричні пісні,такі як та колискова ,наприклад,а щось більш драйвове -не її. Пісню Пінк вона заспівала "ніяк",а про те, як вона тримається на сцені я взагалі мовчу,таке враження ,що вона не знає, де руки подіти, не кажучи вже про те,щоб щось на подобі танцю зобразити. Вболівала за Плаксіну,але шкода,що переміг не Літвінкович,а Аїда.

20. marika28

marika28 Well-Known Member

Дуже файнючий. Я також вболівала за них. Відколи вони вибули навіть недивилася Х-фактор.