Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

про те мова. Є багато бомбезних речей!
    Але ставку певно зробили саме на "репутацію" пісні - така пісня пройде 100%.

2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Дівчата, а ви зауважили, як Дубцова "рубає" - в Сосєдова появився замісник :girl_curtsey: . Люблю слухати їхні коментарі.
    У Літвінковича - талантище - чекаю завжди на його виступ.
    3Д - чогось навіть і не знаю - шось не дуже, тобто, подобається слухати, дивитись - ні.

3. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Старший син сказав :
    - Мам, хай та тьотя піде , і вернеться Йолка , вона така весела , а та сидить надута :girl_mad:. Я її не хочу !
    Дитині п"ять років )))

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

100% Йолка значно цікавіша і позитивніша була..
    А от Сисоєв мені цього разу, звиняйте, зовсім не сподобався.. Може, тому, що саме цю пісню я дуже люблю і даному випадку його манеру виконання абсолютно не сприймаю..

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, мені Дубцова чесно кажучи тоже подобається.
    Як згадаю Йолку з її дурацькою "улибкою", то щось не альо, але то в кожного свій смак.

Ну, і 98% переможцем бачу Літвінковича. Талантище- то раз, ну і люди його полюбили ще від "Україна має талант"- то два.) Тому будуть голосувати.

6. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І мені Дубцова подобається. Вона може бути і сентиментальною, і строгою.
    І по ставленню до своїх нагадує мені деколи Сєрьогу, стоятиме за них до кінця - "мои"!

7. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я щось не можу роздивитися той талант, коли співає, то якось голос в нього зривається.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я Плаксіну..якось вона мені на голову вища за інших..конкурентами хіба ще мо бути Літвінкович і Майкл Джексон-він же-Леонтьев-Сисоєв
    найбільше не подобаюсься з тих, що залишились Жанна-стюардеса і чорнеька з Віа-гри:girl_cool:

9. Dolche

Dolche Well-Known Member

Для нашої сім"ї Літвінкович фаворит (як у минулому році був Романченко). Мені ще подобається Сисоєв.
    Все-таки перший Х-фактор був найсильнішим поки що.

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

І я. Ну і Жанна ще подобається.

Літвінкович - абсолютно ні.
    Сисоєв також не альо.
    Не подобається також ні 3Д, ні Головко. Не сприймаю я артистів такого віку.

11. marika28

marika28 Well-Known Member

І мені Літвінкович неподобається.

12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Та після останнього ефіру вони мені вже всі не подобаються :sad: Україна вибиратиме найкращих з .. тих, що є. Не порівняти з першим сезоном.

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

+ згідна на всі 100%!!!

14. Уляночка

15. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А мені здається, що вона - досить фактурна як для такого шоу . Інші учасниці - блондинки (їх цього разу аж забагато) , а от вона - така "горЯча" , та і голосиста . І ліпше хай буде тьотка з бедрами , чим таранька , за яку переживаєш , чи не трісне від нервового перенапруження на якійсь високій ноті :girl_impossible:

16. Уляночка

та причому тут таранька чи цьотка з бедрами...штучна вона якась, дуже все неприроднє-рухи, посмішки і т.д...
    перегляньте їх виступи....вона явно переграє..особливо в 1 номері-я ледве не вмерла зо сміху від такої награної сексі-звабливості:girl_crazy:

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мені цей сезон більше подобається, ніж перший і я вже не говорю другий.
    Ну, мені вона подобається. І взагалі симпотна така кобіта, прям красуня і фігурка нічо. На фоні тих габаритних дамочок з 3Д вона взагалі стройняшка-прівлєкашка.:girl_dance::girl_crazy:

18. Уляночка

навкусицветфламастериразние:girl_crazy:
    я не поняв,а моя любоввв...губки бантиком,бровки домиком?????????????:girl_crazy:

19. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Сьогодні номером вечора для мене став виступ D-версії - просто бомбова пісня і виконання!
    Ще сподобались Аїда (вперше), Сисоєв і Яків:)
    Від Плаксіної я очікувала потужнішого виступу, щось "не того" мені її манера виконання цього разу...оце кривляння, розставлені ноги і рухи такі.

А судді сьогодні такі елегантні - біло-чорно-червоні:) Навіть Сєрьога костюмчик одягнув. Марченко на довгий рукав (чи не вперше?) в білому платті сподобалась. А от мама сказала, що її "прилизали" і тепер вона старою виглядає. До речі, хто знає, скільки їй років?

20. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Тобі би доміки з бантіками))) Ми тут про високе мистецтво)
    А чому нині присвячений ефір? Я щось ніяк не можу догадатись... А пропустила майже все, лише міль-перегон бачила і Сисоєва.