Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Сиджу, попиваю мартіні і дивлюся Х-фактор і тут така бомбезна пісня від Сисоєва! :girl_dance: Справді найкращий, як на мене, виступ на сьогодні. Він знову повернувся у мої фаворити:) Ще сподобалися 3-Д)

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Ага, кльовий, тільки маю підозру, що не вся публіка "паймьот".ех...
    Мені якось сподобалось як співав Яків Головко, щось було таке в його виконанні.
    Жанка Перегон...бляха, треба дійсно мати, щоб так "страдальчєскі" заспівати про Мері Попінс.

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Мені сподобались лиш Сисоєв і Плаксіна. Я якась вредна....:girl_sad:

4. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

а я стабільно за "3Д", тішуся, що вони пройшли :) . Ну і Плаксіна молодець.

5. zaderyshka

zaderyshka Member

Народ, хто в номінацію попав?

6. Miss Sixty

Ілля і Диверсія

7. Tanju

Tanju Well-Known Member

Ілля Єфімов і д-версія ( мені не подобається ніхто з них, тому не шкода нікого)

8. Tanyunya

9. Miss Sixty

Мені ніколи не подобався Ілля, але пісня життя супер. Чому так раніше не співав??
    А от Д-версія завжди імпонувала.
    Ще на першому ефірі хотіла, щоб Ілля вилетів. А тепер стало трохи шкода..

10. Tanyunya

:girl_impossible::girl_cray::girl_devil:

11. Miss Sixty

12. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Чесно кажучи , мріяла , щоби Сосєдов проголосовував для того, щоб відкрили конверт з глядацькими голосами. Бо мене Диверсія ну ніяк не пре . Мені Ілля сподобався - з молодих він один більш-менш має чоловічий вигляд . А ямочки - то взагалі бомба .
    Марченко нині нагадувала всім нам Білосніжку.:d23::d23::d23: А молодший син навіть сказав (коли її показали крупним планом) - "циця!"

13. zaderyshka

zaderyshka Member

а мені нагадувала кАралєву...каралеву-мать! з Білосніжки :)

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене ні Ілля, ні та пісня за життя не поперли зовсім.:girl_nea:
    Може той Ілля сам по собі як мужчІна) так нічо з вигляду і ті ямочки, як дівчата пишуть... але спів його- то шось таке, зовсім не таке яке б пасувало до Х-фактору.
    Може дійсно, як каже Дубцова- він співак певного жанру і крок на право, крок на ліво- розстріл,:girl_crazy: але тоді напевно Сєрьозі треба було давати йому відповідні пісні,бо з вчорашньою- то був жах. По-перше, я пісні тої не люблю, а ще з виконанням такого артиста- то взагалі хотілося вуха закрити.:girl_impossible:

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мені барбі за 30грн

16. Tanyunya

Та нууу, там тіко стразіків на 29.90)))

17. Анута

Анута Well-Known Member

Згідна з Jalla. Мене той Ілля відверто дратував. Йому діагноз реально Сосєдов минулого разу поставив: співати не треба, текст - 2 фрази, мелодія клубна і дівчата падають штабелями...
    Ямочки може і гарні, але очі демонічні. Неприємно було як його слухати, так і дивитись.

18. Masterpiece

Masterpiece Member

А мені вчора найбільше сподобався Яків Головко! Суцільна насолода від азнавурівського безсмертного хіта та голосу Якова, якому просто віриш. Думаю, таке пережиття ним пісні повязане з особистою втратою (якщо я правильно зрозуміла з попередніх роликів, він втратив дружину), і було видно, вже на закінчення виконання, як йому до горла підкотився ком.. У фаворитах вчорашнього вечора також Плаксіна і Сисоєв - їм справді підібрали вдалі композиції, чого не скажеш про інших - Жені абсолютно не підходила пісня Бендера, хоч зіграв добре; те саме з Іллею - ну скільки можна розкручувати давним-давно заїжджений Белль.. Невже нема нових, сучасних та цікавих треків? Я тихенько вчора мріяла, щоб хтось з дівчат переспівав Адель та її Skyfall з Бонда...але куди там продюсерам до такого.. легше переспівати хіти радянського кіно.

19. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Мені вчора Плаксіна надзвичайно сподобалась! Вона і так у мене в фаворитах, але пісню, що вона співала, я раніше не чула..... а зі вчора прослухала вже разів 100, зачіпило... щей фільм, до якого вона саундтреком йде, переглянула :girl_blush2:

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ага. Мені з його усіх виступів реально сподобався лише один і то на відбіркових ще турах, коли він співав Висоцького і його "Здесь лапы у елей...". Пацанчик симпатичний, але вокал його -ніякий. Ну і виступав він вічно з мертвим поглядом, втупленим в одну точку.
    у мене Плаксіна не у фаворитах, але вчора мені сподобалося її виконання. Ну і узагалі, треба віддати належне- вокал у неї хороший. І Сисоєв сподобався ( дякуючи класній композиції, бо той "Женя Бєлоусов "минулого разу- то було щось). Шкода мені Женю- такий класний власний смак у нього, коли сам обирав собі композиції на відбіркових турах і так гарно звучав... А зараз над ним просто знущаються з тими піснями і образами...