Проект Х-фактор в Україні

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Квітень 2010.

1. altari

altari New Member

Відповідь: Проект Х-фактор в Україні

Дивлюсь на Кривошапко і бачу вже готову зірку!Проект можна закривати.Він СУПЕР!

2. irushka

irushka Well-Known Member

Ох, Лара Фабіан... ЇЇ неможливо слухати без "мурашок" по шкірі.
    Теж вболіваю за Кривошапка.

3. Velana

Velana Member

дійсно, такий чудовий виступ :girl_in_love: від телевізора не могла погляду відвести, я уявляю яка енергетика панувала в залі ...

4. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчата, а хто пішов сьогодні з проекту, бо так дивилася сьогодні кіно на 1+1, шо з голови вилетіло про ікс фактор.

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

то вмикайте швиденько, якраз оголошують результати

6. Darcy

Darcy Well-Known Member

Мої прогнози здійснилися. Вигнали Юру Богуславського. Я, в принципі, вболівала за усіх 12 (таких, що категорично не подобаються, у цій 12-ці в мене нема). Богуславський мені подобався найменше. Поки прогнозів, хто виграє, не можу зробити, тим більше, не бачила сьогоднішніх виступів. Дуже переживала за Машу Рак, вона одна з моїх фавориток ще з відбору!!!

7. amurka

amurka New Member

я така рада,що марія залишилась!!!гарно заспівала!!!
    а того мужчину взагалі нерозімію нащо взяли в Х-фактор,мені він неподобається!

8. altari

altari New Member

Вони оголошували по кількості голосів чи в хаотичному порядку?Я за Кривошапко вже запереживалась!

9. Krapochka

Krapochka Member

в хаотичному. я до речі теж запереживала за Кривошапка. голос в нього шикарний.
    думала спершу, що трьох сьогодні виженуть, а то виявилось одного..то виходить, що проект буде ще близько трьох місяців тривати...трохи затягнуто. я би вже й сьогодні не проти дізнатись ім*я переможця)):)

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я вболіваю за Кривошапка і за гурт, де Монатік співає

11. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

А я за Ірину... в неї такий гарний низький голос...

12. Velana

Velana Member

я ще не визначилась з фаворитом, поки буду споглядати. Може за декілька ефірів вже буду вболівати за когось конкретно :)

13. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Ще хочу поділитися. Мене став страшенно денервувати отой хлопчина з Барселони. Коли почалася пісня Сюпрім, яку виконує МУЖИК Робі Вільямс, який для мене особисто є таким-собі одним з еталонів мужньості..... у виконанні цього медового вокаліста, без внутрішнього розуміння (вибачте, усі його прихильниці).... Я не витримала, прибігла до мами, кажу: І хто здогадався йому дати цю пісню????? Мені здається, що йому би партію Макарського з Бель співати, але не мужні пісні. Голос гарний, однозначно, але йому "Шарманку" співати чи ще щось зі слащавістю Баскова, але не такі пісні, як він співав досі ("Ай філ гуд" також було вокально точно а внутрішньо вакуум)

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Очевидно, мужик-Сасєдав)))

15. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Точно... Ви прям прочитали мої думки... він - подобіє Баскова... дуже неприємний і високомірний... для чого його залишили, невідомо... тепер зрозуміло, чому він після "Барселони" не міг себе нікуди приліпити... співак має завойовувати аудиторію прихильників, а він, мені здається, навпаки... лишень Сосєдов повівся...

16. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

мда... А я думала, що отой Барселонець тільки мене дратує... Казав чоловік що то так через те, що він ззовні нагадує одного мого не дуже приємного знайомого. А виявляється, що не я одна його "недолюблюю", якщо не сказати грубше.

17. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

18. Abraira

Чесно кажучи, я не побачила високомірності у ньому, здається, що він зі шкіри пнеться, щоб повернутися на сцену, просто немає людини, яка сформувала би з нього ту особистість, якій підкориться аудиторія. Він вже був принижений і нікому не потрібний, це щей додає страху, попри вокал і досвід. Мені його дуже шкода, як людину, але подобатися він мені від того не буде. Вважаю, йому не місце в проекті і щиро бажаю продюсера, який виведе в люди (якщо я, звичайно, не помиляюся у його людських якостях і він не є високомірним та зарозумілим, бо мені видається що він щиро переживав, чи пройде відбір....). Зараз, він мене однозначно денервує, та хочу вірити у краще, падіння можуть бути у кожного, а піднятися з колін завжди важче.
    Бо у віковій категорії більш достойних не було. Погодьтеся, голос у ньогодууууже гарний, манери би змінити

Останнє редагування: 1 Листопад 2010
  19. Abraira

А як зал ржав у прямому ефірі, коли Сосєдов починав хвалити хлопців!!!! :girl_smile:
    А коли Сєрьога сказав "Пусть укрепляет низі своим подопечнім..." я ледве з дивану не грохнулась, так реготала :) (То коли Кривошапко виступив)

20. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Марія Рак супер заспівала пісню "за життя", краще, ніж першу(на мій погляд), ще сподобався дует, що співав пісеньку Меладзе" Обернитесь". Загалом майже всі класно виступили, окрім Барселонця, за всіх вболівала, а Богуславському і потрібно було першим вийти, що йому робити на сцені, коли є набагато талановитіші і молодші співаки. Надіюсь, наступним буде Барселонець:girl_in_dreams: