Продукти: що, де, за якою ціною

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Orman, 21 Грудень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Ця тема щоб ділитися цінами на продукти і господарські дрібниці типу ганчірок. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах, шампуні, креми, туші - в косметичних, дитячий одяг в дитячому одязі, миючі засоби - в миючих засобах, ну ви зрозуміли. Ви ж зрозуміли?
    Бо лавочку прикриють.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2015
  2. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

То Ви, мабуть, про олію Премію пишете. Бо в Сільпо на Сихові вона теж є. А Повну Чашу акційну по 14,99 розгребли і поки нема.

3. Retaret

Retaret Well-Known Member

Олейна в Барвінку на В.Великого (навпроти Гетьмана) нині була по 23 з коп, а як брати від 2х пляшок десь на гривню дешевше. Така,що суміш соняшникової з оливковою шось 28+.

Ще купила нині біля ЦУМу пачку памперсів за 360 грн - 108 шт (розмір 2). І плин до прання гіпоалергенний (буду мати на дитячі речі) 1.5л за 73 грн, але такий густий-прегустий, думаю надовго вистачить.

о, то я дуже люблю заходити там в один магазин з дорогими гарними светерками і сукенями. В них там завжди є одна розпродажна стійка, і я собі там завжди шось гарне знаходжу за дуже помірні гроші. А вони мене там запамятали і дуже поважно зустрічають яко постійного клієнта, хоч я ще ні разу не купила там ніц з нових колекцій за повну вартість, завжди лише те з розпродажу :girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Може, тому, що брали інші моделі, з іншої шкіри? А може тому, що у вас синочок ще такий маленький.
    Написала, як було у нас. Більше я малому там не буду купувати. Наш "невбиваємий варіант" - ессо, geox clarks. На цьому не зекономлю.

Міряла колись чоботи Лідер - мені зовсім не зручна була колодка у моделі на низькому каблучку. А співробітницям підійшли і носили взуття теж дуже добре.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Fiyalka

Fiyalka Active Member

сьогодні якраз купували в епіцентрі 20.45 (без дозатору) з доз був на 2 грн дороще. Я трохи в шоці від епіцентру, на дуже багато товару немає цінників, а те що з ціною(не все звісно) на касі вибиває дороще (брали мішок до пилососа на ціннику 99 на касі 119)не встигли оновити цінники.

6. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Я теж малому одного року купила зимові Лідер(, там шкіра в них стерлась до тканини зверху)) навіть зиму не доходив.

7. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Тут згадувалось про клейковину до борошна, ніколи такого не мала. Де її купити можна і яка ціна, підкажіть, будь ласка))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Скажіть но мені, ,,Центер обувь,, і ,,Карі,, то чиє?
    Там є файні знижки. Знаю, взуття не дуже, але як дуже треба, а немає 400-1500 грн то можна і таке

• Креативно Креативно x 1
  9. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Центер - точно москальське.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Наскільки я знаю - Расссєя. Я раз зайшла в той магазин і вийшла. Там шкірою й не пахне. Якимось смердючими клеями, й на вид взуття все таке...:bad:.Мені здається, що воно макс. на один сезон. Краще вже на стоці шукати, як фінанси обмежені.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

раша

12. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Ми теж їх носимо. Стан неідеальний, але цілком пристойний. Відносили ми цілу осінь, зараз до школи на перезуване одягає( бо каже, що у бефадо мерзне( і не весну нічого купувати не буду. Все ціле, от фарба трохи справді стирається. А так нарікань немає.

У рукавичці теж муку розібрають. Хуторок здається ще є і Літа.

13. Ari

Ari Well-Known Member

не підкажу про клейковину, але тут запитували- чим особлива Богумила, в ній високий вміст клейковини, відповідно затратна частина по борошу зменшується, а якість виробу вища.

• Корисно Корисно x 1
  14. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

На Шептицьких 18 в Домашній пекарні ( орієнтуємось на костел Св.Юри).

• Інформативно Інформативно x 2
  15. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ага, сестра на днях купувала на тій же ювелірці по 1040грн

16. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

підкажіть де купити?

Дівчата, а які зараз ціни на прості тонкі дитячі колготки 104-110??
    Бо я ще два роки тому накупили з 20-25 колгот дитячих різних розмірів малому, то мала що із кулька тягнути довго)) а тепер вже виріс із всього...

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це задаром просто)) бо вчора в КК питалась за тапочками зетполами ( ну я все готую заздалегідь, і малій дивилась перезувне в школу, тим більше ціни ростуть) то зетполи - 240 грн... мене аж поперхнуло від тої ціни.

Шукала сьогодні хлібопічку, ну і в общем вчора в Ашані не було ніяких, в фокстроті було 2 штуки якихось, в епіцентрі у відділі з технікою мене ощасливили що вчора забрали останню, але мені пощастило, і я в Метро забрала передостанню)))
    До речі не помітила щоб щось сильно гребли в метро чи епіцентрі.

Останнє редагування: 22 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Ніколь, а де саме по таким цінам? Я малій щороку перезувне цієї фірми купляю на Краківському (хто знає, за чебуречною трішки пройти, є магазин з польськими товарами), я щось навіть не орієнтуюсь, мушу розвідати . Це справді круто(((

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Які ціни на демікуртки на 104-110 хлопчику?
    але ціни Антошки-Пеліканів не цікавлять :girl_crazy:
    Може маєте якісь вітчизняні недорогі інет-магазини на приміті, бо діти ростуть швидко і не встигають не лише зносити, але деколи і раз вдягнути всі речі...

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це в КК, біля ескалатору на 2-й поверх, що веде в Планету-Кіно. Там такий "острівець" з тапками, всякими різними, зетполами і їх аналогами.
    А на краківському можливо і дешевле, але там не була вже певно років 10, тому не скажу.

21. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

на верхньому "Шуварі" були по 165, я теж була в шоці, бо ще восени брала малому за 90 грн.