Продукти: що, де, за якою ціною

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Orman, 21 Грудень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Ця тема щоб ділитися цінами на продукти і господарські дрібниці типу ганчірок. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах, шампуні, креми, туші - в косметичних, дитячий одяг в дитячому одязі, миючі засоби - в миючих засобах, ну ви зрозуміли. Ви ж зрозуміли?
    Бо лавочку прикриють.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2015
  2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Хто би був в Рукавичці на Луганській, гляньте будь-ласка на ціну мішка 50 кг Богумили і також мішка цукру. Те саме на Шуварі.
    п.с. то я не для себе))

• Смішно Смішно x 1
  3. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

А я сьогодні на Добробуті бачила по 34 грн.
    І по темі в Близенько 100г.кава Форт 11.99

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Олія є в Арсені на Чорновола "Стожар" 1 л 20,99 грн - ну і черга, дівчинка не виставляє навіть на полицю - вікриває ящик і біля неї жива черга:welcome: ми не брали, пити її чи що треба так багато?

5. flame

flame невгамовний експериментатор

Я була по 5, коли заходила, то бачила, що люди в возиках мають ту 5л. олію, поки бродила рядами і дійшла до олії то її вже не було. Було кілька палет в проході з Щедрим Даром, Майолою і Стожар. Ціна десь по 22. На полиці навіть не викладають, народ бере з ящиків, нашо напрягатися. Борошна взагалі немає. Всі ємкості з ваговими товарами порожні, є хіба якісь горошки шоколадні. Хотіла собі купити чаю того розважного, то там теж все пусто: ні чаю ні кави - реально ні грама.
    Туалетного паперу дешевого нема, теж пусто. Корми для тварин - пусто - і ваговий і фасовка. Фольга, пергамент, плівка харчова - пусто.
    Риба є, щука ціла - 89.90, патрана - 139, короп живий - 34, товстолоб філе чи тушка - 78. Заморська риба є, але дорога, як холєра. З мороженої є тільки повно хека по 60 грн і пангасіус, той шо "тунець" - 71.
    Багетів їхніх не було і дешевого хліба, того, що "соціальний" теж.
    Овочі і фрукти - є багато.З молочкою і яйцями теж проблеми нема.
    Загалом, ціни за тиждень не особливо помінялися.

• Інформативно Інформативно x 4
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

7. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я сьогодні у нас в Червонограді цілий день за ним шукаю- нема ні грама. Пішов малий- теж нема, лиш на базарчику по 10 грн за кг. У Вопаку ні гороху, ні рису розважного, ні гречки, ні борошна. І то я не закупляю, мені просто на поточне меню.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ого, шось вперше протаку чую.

дівчата, я нині побувала в Арсені, тому що на просп. Чорновола. Шо вам розказати, чесно кажучи, я надіялася побачити гірше.:) Ну, полички з крупами пусті, а з рештою то так собі, все як завжди. Цукру розважного скільки хоч по 14, 99 грн. Сіль і розважна і в пачках різна в вільному доступі. Масло "Молокію" я взяла за 15 з копійками по акції, але свіжесеньке, батон Сихівський навіть не за 5 грн, десь 4 з чимось там. Малий накрутив на вафельний батончик "Несквік", то ціна тоже не міняється ще від літа 2 грн з не значними копійками. Купа пива є по халявних цінах.
    А, рису розважного скільки хоч по 20 грн з невеличкими копійками.

Так шо мені також то все виглядає на те, шо
    Люди вже якісь спокійніші, без тих громіздких возів, в які хоч коней запрягай.:girl_impossible:Бачила тільки одного мужчину, котрий десь зо 10 бутелів олії "Стожар" ніс до каси, певно то ще з тих заощадливих.:)
    Якось мені знаєте, спокійніше трохи стало на душі, бо після сихівсього "Фуршету" з якого я вийшла з однією хлібиною і купою шоку))) нинішнє видовище було більш миле для мого ока і... гаманця.:)

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Я не в перший раз її беру,навіть трохи запас зробила.Фірма дніпропетровська,виготовлено там же.Не потребує варки,добре запарюється ,однорідна і дуже смачна.Раджу спробувати.Зустрічала її тільки в Барвінку.

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. shparynka

shparynka Well-Known Member

Все у Львові є, а в нас немає(((( хоч проси когось мені гуманітарну допомогу вислати))))

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я сьогодні спостерігала ситуацію в Сільпо, вже на касі ми були і чую, як бабуся якась скаржиться до охоронця крізь сльози, що нема ні олії, ні ще там чогось, так і пішла з порожньою торбою. Направду, люди кинуті((

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

В Фуршеті сьогодні порадували і ціни і асортимент.було багато круп розважних і фасованих.Цін не намагалася запам,ятати,але не страшні. Манка по 6 з копійками,борошно житнє щось по 4,50,гречка січка 16,50, яйця ніби 1,24
    Нут 400гр 19грн.

Ажіотаж хіба з акційною олією. Люди набирають багато.

Останнє редагування: 27 Лютий 2015
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  13. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

то певно,той,що пече сам Арсен...море крошок і не можливо порізати,бо як губка:girl_mad: і знаю чому то так....тому беру тільки заводський хліб
    Сихівський батон З№5 400 г 6,95 грн. Барвінок і весь хліб подорожчав
    буряк 3,39 грн
    морква 2,41 грн.
    капуста б/к в Близенько 5,79 грн.
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2015 ---
    бо получили сьогодні попередження всі маркети

• Подобається Подобається x 2
  14. Materynka

Materynka Well-Known Member

Читаю тут, що ціна на олію нормальна, і от думаю нафіга ми сьогодні купили 5л безіменної за 150грн.:shout:Треба було ще тиждень почекати

• Смішно Смішно x 3
  15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Неа, то якраз той добрий батон, який я останнім часом знайти не могла, бо все що біля нас продається по будках і магазинчиках, правда по 5 грн з копійками, ну, так майже по 6 якраз кришиться і як гума. Я вже ті батони в відповідну тему носила, бо видавалось мені шо зіпсувались на ніц. А тут взяла отой арсенівський, порізала щойно малим на канапки, нічо, добрий він, навіть моїм тупим ножем:girl_crazy: врізався на ура і малим в руках не кришився, не відвалювалась середина і т.п..

• Корисно Корисно x 1
  16. flame

Ще згадала: заморожені овочі асорті є ще по старій ціні 24-26 грн. Взяла собі 2 види по 1 кг. На пісну зупку супер .
    Купила рибні бургери розважні, я знала, що воно так собі, але шоб таке ге:bad: - не чекала. По 41 грн за кг. Не купувати, бо то їсти не реально, якась непойнятна субстанція без смаку і запаху в паніровці. Хіба саму паніровку пообгризати.:mocking:
    Ну і під шумок купила 2 хека морожених. Зараз воно мені розмерзлося, стекло повно води і по консистенції, як вата. І от чого було не купити щуку? :facepalm:

• Смішно Смішно x 2
  17. raspberry

raspberry Well-Known Member

А може ще й ікорка:girl_wink:

Останнє редагування: 27 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Я так утилізовувала сумну на вигляд рибку. Дивно,але чомусь було смачно:girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  19. flame

20. А який то був хек ,країна виробника ?Взагалі-то бажано розробляти рибу не повністю розморожену.

21. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Була в мами на вихідних в Бережанах. В них жива щука чи то по 35 грн чи по 40. Після того мене шокувала ціна на щуку в Ашані